Úterý 27. září 2022, svátek má Jonáš
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 27. září 2022 Jonáš

Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou

24. září 2022

Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří...

Vepřová panenka se nikdy neomrzí. Zkuste ji na grilu s omáčkou v rytmu Asie

17. září 2022

Objevte rozmanité chutě Asie. V dalším dílu Grilovací akademie si s našimi průvodci ugrilujeme...

Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou

11. září 2022

Seriál K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu...

KVÍZ: Jak se vyznáte v grilování? Zasedněte do lavic Grilovací akademie

3. září 2022

Grilování je celosvětový fenomén a způsob přípravy pokrmů nejen pro obyčejné nasycení žaludku, ale...

Picanha na grilu zní exoticky, ale je to vlastně jenom hovězí kýta se salsou

27. srpna 2022

Seriál Ten kus masa zná každý, kdo někdy ochutnal rakouskou specialitu tafelspitz. Spodní šál zadní hovězí...

Vyzkoušejte vepřová bůčkožebra Bulgogi. Grilovací akademie ví, jak na to

20. srpna 2022

Seriál Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou...

Na francouzské kuře s ghíčkem, dá mu další chuť, radí Grilovací akademie

13. srpna 2022

Seriál Jižní Francie a severní Čechy se setkaly v Grilovací akademii. David Kubricht alias pipMaster a...

Grilovaný steak oživte jemnou smržovou omáčkou, radí Grilovací akademie

30. července 2022

Seriál Osolit rib eye neboli vysoký roštěnec ještě před tím, než ho dáme na gril, nebo až po ugrilování?...

Zkuste asijské chutě. Grilovací akademie vás naučí indický špíz tandoori

23. července 2022

Římský kmín, garam masala, kurkuma, čerstvý koriandr nebo indické koření chunky chaat masala. A...

Ochutnejte pstruha marinovaného v bourbonu. Tajný tip Grilovací akademie

16. července 2022

Seriál Čerstvá ryba, kvalitní zelenina, dobrý destilát a samozřejmě výkonný gril. To vše dohromady vytvoří...

Vyčistit mřížku, seřídit komín. Jak se starat o zahradní krb, aby nečoudil

8. července 2022

Obliba grilování stále roste a také Češi jsou jeho čím dál většími milovníky. Dobroty připravují...

Nebojte se rožnění velkých kusů. Grilovací akademie vám poradí, jak na to

2. července 2022

Seriál Kdo se bojí umístit na gril pořádný kus masa, připravuje se o skvělý zážitek, kdy se jeho hotové...

Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny

26. června 2022

S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody....

Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování

23. června 2022

Seriál Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert....

Hovězí steak s koprovkou na grilu. Divili byste se, jak ta kombinace funguje

18. června 2022

Seriál Rozžhavte grily, velí zlepšující se počasí. V letošní Grilovací akademii ukážeme některé méně...

Než rozpálíte gril. Jaké maso vybrat a na co si dát pozor

18. června 2022

Prázdniny jsou doslova za rohem a většina z nás se nemůže dočkat, až se s rodinou či přáteli...

Vadí vám odkapávající tuk v grilu? Zkuste to vyřešit přídavnou nádobou

28. května 2022

Jaromír Nosek připravuje kutilský pořad Na Míru, kde v televizi Prima ukazuje různá drobná...

Češi jsou milovníky grilování. Na výběr máte uhlí, plyn i elektřinu

15. května 2022

I bez odborných znalostí meteorologů si troufáme tvrdit, že se oteplí nejpozději v létě a sluneční...

VIDEO: Pohlreich v novém pořadu ukazuje, jak se změnila česká gastronomie

3. května 2022

Zdeněk Pohlreich se v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vrací v nejlepší formě, na vybavení kuchyní...

VIDEO: Vepřová žebra na grilu, která se budou jenom rozpadat

5. října 2021

Vepřová žebra jsou asi nejčastější pochoutkou, kterou milovníci grilování v Česku připravují....

VIDEO: Pečené trhané kuře na grilu nezapomeňte nakrmit vínem

1. října 2021

Na grilu se dají upéct také skvělé briošky, z kuřete pak udělat mix neodolatelných chutí a vůní....

Podzimem grilování nekončí, stačí se jen trochu přiobléct a jede se dál

24. září 2021

Podzim se dá prožít nejen pod dekou s kávou a knížkou v ruce, ale i na terase, která si ještě...

Vepřové nikdy nezklame. Hvězdou je pomalu pečená plec i krkovice

20. září 2021

Maso „z prasátka“ chutná skvěle jen tak upečené nebo v guláši, ale vy můžete překvapit své hosty...

VIDEO: Zkuste na grilu jehněčí kýtu, přinese vám úplně jiné chutě

14. září 2021

Kdo je už přejedený obligátních krkovic, kuřecích prsíček nebo buřtů z grilu, mohl by vyzkoušet...

Ryba na grilu je rychlá, lehká a lahodná. Jak na to, abyste ji nezkazili

28. srpna 2021

Rybí maso je lehké, křehké, dietní a přitom chutné. Pro grilování ideální. Podle čeho poznáte v...

V soutěžním grilování vyhrál banán. Ceny putují za novými majiteli

27. srpna 2021

Žádné maso ani zelenina, ale sladká tečka. Nejvíc bodů v anketě o nejlepší recept z domácího...

VIDEO: Dva kuchaři grilovali kachní prsa, dosáhli úplně rozdílného výsledku

24. srpna 2021

Kůží nahoru i dolů, oba způsoby grilování kachních prsou jsou možné. V dnešní ukázce to předvedou...

Pohlreichovy grilovací fígle. Křupavou kůrku získáte jednoduchou glazurou

19. srpna 2021

Premium Chuť určuje to, co do jídla dáte. „Olej, ocet, sůl, pepř, hořčice... určují kvalitu kuchyně....

Hlasovali jste o nejlepší čtenářský recept z letní grilovačky

17. srpna 2021

Až do pondělí 23. srpna do 23:30 hodin jste mohli hlasovat o nejlepší recept a fotografii, které...

Soutěžní grilování: krkovička na oslavu olympijského vítězství a portobello

10. srpna 2021

Soutěž Soutěž o letní grilování už je u konce. Přinášíme poslední vybrané příspěvky, se kterými budete...

Dva stejné bůčky, dvě rozdílné chuti. Kuchaři čarovali na grilu

3. srpna 2021

Zauzený přírodní bůček s bylinkami, dobrou solí a pepřem nebo experimentální úprava boku s...

Čtenáři grilují: panenku, banán i humra. Pošlete do soutěže i svůj recept

29. července 2021

Soutěž Nejnovější soutěžní příspěvky byly skutečně pestré, vystřídaly se naprosto rozdílné suroviny. U nás...

Soutěžnímu grilování kralovalo hovězí, výběr doplnila famózní žabí stehýnka

22. července 2021

Soutěž Je tu druhé kolo receptů pro grilování. Příspěvky, které dorazily během uplynulého týdne, výrazně...

Soutěžní grilování: Vepřové špízy, grilované nektarinky i nestárnoucí losos

15. července 2021

Soutěž Od 7. července jste začali posílat soutěžní recepty a fotografie z domácího grilování. Dnes...

VIDEO: Souboj kuchařů na grilu přinesl dva stejné lososy a rozdílnou chuť

9. července 2021

Dva kuchaři spojili síly, aby ukázali, jak lze přistupovat ke grilování. Zatímco Martin Kortus...

Pošlete recept a fotografii pokrmu ze své grilovačky a vyhrajte cenu

7. července 2021

Soutěž Je léto, proto je pravděpodobné, že trávíte hodně času na zahradě při grilování. Nezapomeňte fotit...

Tisíce včel online. Sledujte živě provoz ve včelím úle

Mohlo by vás zajímat