Úterý 27. října 2020, svátek má Šarlota, Zoja, Zoe
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 27. října 2020 Šarlota, Zoja, Zoe

Recepty Zdeňka Pohlreicha

Vyzkoušejte ověřené recepty kuchaře Zdeňka Pohlreicha. Naučíte se uvařit oblíbená jídla české i zahraniční kuchyně. Ve videoreceptech Zdeňka Pohlreicha se dozvíte praktické tipy nejen na letní grilování.

Španělská paella má svůj mezinárodní den. Ochutnat ji můžete i v Česku

Pravá španělská paella je takovou luxusnější verzí italského rizota. Má spoustu...
19. září 2020

Světový den paelly se neslaví 20. září náhodou. Tou dobou se totiž sklízí hlavní složka pro její...

Zase jsem se naučil líp počítat, řekl ke koronakrizi v Rozstřelu Pohlreich

Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich v Rozstřelu (30. 6. 2020)
aktualizováno  30. června 2020

V centru metropole má tři podniky, takže o tom, jak se na restauračním podnikání v Praze projevila...

Z opomíjené řepy je hvězda kuchyní. Vyrobte si z ní vynikající pesto

Pesto z červené řepy, které vymyslel šéfkuchař Radek David na Ukrajině, kde...
12. května 2020

Módní trendy neovlivňují jen svět oblečení či hudby, ale i pěstování zeleniny. Zatímco dřív řepa...

Pohlreich s kolegy měsíc a půl rozmazloval záchranáře. Teď s tím končí

I týmy Jana Punčocháře (na snímku se Zdeňkem Pohlreichem v Next Door), Jana...
5. května 2020

„Dnes jsme vařili špenátovou polévku s uzeným lososem a líčka na červeném víně se zeleninkou a...

Devatero Pohlreichových snadných receptů, které s chutí uvaříte i sníte

Smažená rýže s tuňákem
18. dubna 2020

Jednoduchá jídla televizní šéf miluje, stačí na ně pár kvalitních surovin. A vědět, co s nimi....

Lilek jako jídlo i lék, který vypěstujete i u nás. Jen potřebuje teplo

Lilek vejcoplodý je zelenina mj. příbuzná s rajčaty. Potřebuje hodně tepla,...
1. dubna 2020

Nezáleží na tom, jestli lilek vejcoplodý neboli baklažán považujete za zeleninu, nebo ovoce. Můžete...

Už i Pohlreich nabízí jídlo s sebou. Ale nechce, aby se rozblemcalo

Kat české gastronomie Zdeněk Pohlreich je tváří Bosch Gresh Festivalu, který na...
18. března 2020

Rozvoz jídla je jedna z cest, jak zachránit restauraci v době nouze, kdy je povinně zavřená. Na...

Parodie na italský podnik. Pohlreich běsnil kvůli jídlu i otrávené obsluze

Zdeněk Pohlreich v přestrojení za seniora
29. února 2020

Zdeněk Pohlreich se ve svém pořadu 24 hodin do pekla a zpět vypravil do plzeňské rodinné pizzerie,...

Pohlreichova lest ve Svitavách vyšla. A začalo léčení kuchaře idealisty

22. února 2020

Zdeněk Pohlreich zná majitele restaurace U Filipa už z předchozích natáčení Ano, šéfe! a ví, že...

VIDEO: Dělají to blbě, ale vůbec o tom nevědí. S Pohlreichem U Václava

15. února 2020

Tady je všechno špatně, myslí si Zdeněk Pohlreich, když v převlečení za instalatéra navštíví...

VIDEO: Superšéf Pohlreich se v Mostě snažil dokázat, že nic není nemožné

8. února 2020

Ani nemusíte být fanoušky seriálu Most!, abyste odhadli, jak to vypadalo v nejlepší mostecké...

Návrat na obrazovky v roli superšéfa, to se blbě odmítá, říká Pohlreich

10. ledna 2020

Předloni v létě Zdeněk Pohlreich oznámil, že s pořadem Ano, šéfe! po deseti letech končí, je...

Chybí mi u nás výchova k práci. A vůle nechat lidi dělat, říká Pohlreich

26. listopadu 2019

Premium Chod jeho restaurací už na něm nestojí, může se víc věnovat rodině, vlastnímu vydavatelství i sobě....

Sýr a ratatouille. Odlehčené grilování do horkých dní podle Pohlreicha

25. června 2019

Zdeněk Pohlreich rád ukazuje ve svém pořadu Rozpal to, šéfe! způsoby, jak se při grilováním necpat...

Pohlreich se pustil do hovězího pupku. Vyšperkoval ho cibulovou marmeládou

18. června 2019

Zatímco běžné steaky jako rib eye nebo nízký roštěnec se dávají na gril nakrájené proti vláknu, u...

Pohlreich čaroval na grilu s nízkým roštěncem. Nejprve ho osolil

11. června 2019

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich ukázal v dalším dílu své grilovací show na Primě Rozpal to, šéfe!, že za...

Pohlreich griluje levné hovězí hrudí v suché marinádě jako Texasan

4. června 2019

Ke grilování není třeba vždy používat jen ty nejdražší a nejjemnější kousky. Šéfkuchař v dalším...

Pohlreich předvedl tanec s quesadillou, připravil ji na grilu

28. května 2019

Mexická quesadilla je jednoduchý tradiční pouliční pokrm. Ale když to má při vaření odsýpat a...

Kuře v jogurtu podle Pohlreicha. Ozvláštnil ho kurkumou a chilli

21. května 2019

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich jako by naslouchal fanouškům a od poměrně drahého hovězího masa se...

Pohlreich: Tuhle omáčku se, chlapci, naučte. Žádná jí neodolá

14. května 2019

Ve druhém pokračování Pohlreichovy show Rozpal to, šéfe! rozebral kuchař ten nejdražší a...

Pohlreich se vrací na obrazovky s grilováním steaků. Na řadě je T-bone

7. května 2019

Primácký pořad Rozpal to, šéfe! se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem zahájil prvním dílem svoji jarní...

Klíčem k italské kuchyni je dělat věci jednoduše, říká šéfkuchař Lucque

28. února 2019

Riccardo Lucque přišel do Prahy před téměř dvaceti lety s plánem otevřít si vlastní italskou...

Gastronomie je náhradní vojenská služba, řekl Pohlreich v Rozstřelu

aktualizováno  14. ledna 2019

Zdeňka Pohlreicha znají mnozí jen díky roli televizního šéfa, kterou loni po deseti letech s úlevou...

KVÍZ: Pamatujete si, jak se rval Zdeněk Pohlreich za dobré jídlo?

29. prosince 2018

Deset let jezdil po celé republice a snažil se pomoci hospodským, kteří o to projevili zájem....

VIDEO: Pohlreich se loučí základy vaření, naučí vás omáčku pod maso

17. prosince 2018

V pořadu Teď vaří Šéf! se Pohlreich částečně vrátil k tomu, co bylo v minulosti nedílnou součástí...

Jatýrka si lidi dají, ale na foie gras zapomeňte, radí šéfová v Beskydech

11. prosince 2018

Je libo minestrone, ossobuco nebo foie gras? Proč ne, ale ve venkovské restauraci uprostřed...

Pohlreich: Batáty prý vyhlazují vrásky. Měl bych je začít brát denně

10. prosince 2018

Pohlreich miluje polévky, které považuje doslova za poklad. V dalším dílu Teď vaší Šéf! připravil k...

Podle šéfové mají na Lipně na víc. Vydělávají, ale chybí láska k oboru

4. prosince 2018

Proč si štáb pořadu Ano, šéfová! pozvou provozovatelé úspěšné restaurace Kotva na břehu Lipna, když...

Pohlreich ukázal, jak i z nenáviděných fazolí uděláte atraktivní polévku

aktualizováno  3. prosince 2018

Zeptejte se dětí, zda můžete uvařit něco z fazolí. Odpovědí vám bude jen nesouhlasné mručení....

Šéfová Jitka Pagana v Rozstřelu vyjmenovala nešvary české gastronomie

aktualizováno  3. prosince 2018

Karla Mráčková v pondělním Rozstřelu zpovídala nástupce Zdeňka Pohlreicha, protagonisty pořadu Ano,...

Vadí vám syrový burger? Běžte si jinam, dozví se šéfová v motorestu

27. listopadu 2018

Nový motorest na hlavním tahu, s vlastním parkováním, blízko německých hranic. Ideální podmínky,...

Pohlreich udělal rybí marinádu z kajenského pepře. A pak svlékl kůži

26. listopadu 2018

Recept na zdravou a lehkou večeři rovná se ryba. Zdeněk Pohlreich vyzkoušel pražmu královskou,...

Jez to, co ti roste a běhá kousek od domu, platilo už za první republiky

23. listopadu 2018

Zatímco my si dnes ničíme zdraví nadbytkem jídla a patříme mezi nejtlustější národy, před 100 lety...

VIDEO: Bramborový salát z barevných brambor je zdravější, chutná stejně

22. listopadu 2018

Bramborový salát z barevných brambor? Proč ne. Podle šéfkuchaře Romana Pauluse není třeba se...

Do Ostravy jela šéfová zbytečně. Dobře tu vařili, přesto zkrachovali

20. listopadu 2018

Restaurace uprostřed sídliště plného lidí má šanci na úspěch, o klientelu by nemusela mít nouzi....

Blesková večeře. Pohlreich uvařil polévku z kukuřice a papriky

19. listopadu 2018

Zdeněk Pohlreich ve svém pořadu Teď vaří Šéf! zkouší převést na televizní obrazovku, jak se...