Recepty Zdeňka Pohlreicha
Grimasy, úšklebky: Při natáčení pořadu Pohlreich neudržel obličej na uzdě
Baví vás grimasy Zdeňka Pohlreicha? Tentokrát, v pořadu Česko na grilu, bude mít vedle sebe zdatné...
Vánoce by se neměly brát zbytečně vážně, je to jedna večeře, říká Pohlreich
Co udělat pro to, aby se z kuchyně během vánočních svátků nestalo peklo, k tomu toho Zdeněk...
Magická hranice „kilo za kilo“ dobrého chleba dávno padla, říká Pohlreich
Premium Zhruba čtyři měsíce v centru Prahy vychytávali provoz vlastní pekárenské a cukrárenské výrobny Café...
Festival harleyů v Praze navštívil prezident Pavel. Pohlreich griloval
Poslední prázdninový víkend se v Praze nesl ve velkém stylu. All American Fest, na němž se spojily...
Snadný recept na hubnutí. Těstoviny jezte al dente a pomalu, radí vědci
Jestli existuje něco, co Italové opravdu nesnášejí, jsou to rozvařené těstoviny. Vědci navíc nyní...
Známe druhého finalistu souboje restaurací. Preciznost porazila risk
Pohlreichův souboj restaurací se blíží do finále. V zatím posledním dílu mezi sebou bojovaly dvě...
Místo italského chaosu skvěle promazaný gastrostroj, nadchlo Pohlreicha
Italskou kuchyni nelze nemilovat. Je bohatá na suroviny i chutě a jednoduchá, pokud ji opravdu...
Tak tohle je český až do prd***, uznal Pohlreich v Kutné Hoře i Strakonicích
Když začal v roce 2009 v pořadu Ano, šéfe! rozkrývat hrůzy v kuchyních a na talířích tuzemských...
Životabudič jménem polévka. Zahřeje, dodá sílu, vývar potěší i klouby
Dobrá polévka je základ! Dříve se jedla jako lék a později coby pokrm osvěžující, posilující a...
Pohlreich natáčí novou show. Podobně jako Ramsay hledá neprovařené restaurace
Zdeněk Pohlreich rozhodně nezahálí, i když už vařečku po padesáti letech v oboru v podstatě...
Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?
Asijská kuchyně se stále silněji prosazuje nejen ve světě, ale i u nás. Z malých bister se...
Pohlreich vzpomínal na bordeláře i naivy, kteří nerozumí hospodským počtům
V další epizodě Jak to bylo, šéfe? se můžete vrátit do dob ze 3. a 4. řady show Ano, šéfe!...
Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím
V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se...
Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu
V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4....
Sebevědomí některých kuchařů bylo neskutečné, vzpomínal Pohlreich na natáčení
Kuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal v pořadu Jak to bylo, šéfe? na zážitky z natáčení z 3. a 4. řady...
Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech
Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel...
Pohlreich navštívil kuchaře, který nikdy neviděl Ano, šéfe! Jenom koukal
Většinu své kuchařské kariéry strávil kuchař Jan Knedla v zahraničí, kde získával zkušenosti v...
Šéf připravil se svým učitelem špízy s mandarinkou á la sedmdesátky
Minulost, to pro Zdeňka Pohlreicha zdaleka není jen vzpomínání na leckdy tristní natáčení Ano,...
Kečup, levné těstoviny a už se vařila Itálie, vzpomíná šéf v kuchyni Itala
Špičkový šéfkuchař Davide Lagomarsino, rodilý Ital, se v Praze usadil v roce 2008 po návratu z...
Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený
Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii...
Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých...
Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě
Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po...
Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!
Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky...
Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich
Zdeněk Pohlreich v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vzpomíná na stará natáčení, ale zároveň míří do...
Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě
Králíka nemusíte péct jen vcelku. Pokud se ho naučíte správně naporcovat, otevřou se vám kulinářské...
Naučte se ověřené tipy, jak dostat do domácích vývarů poctivou sílu
Polévka je grunt, to je známá věc. Kvalitní vývar je bohatým zdrojem kolagenu, bílkovin, vitaminů a...
VIDEO: Pohlreich ukázal, že dušené hovězí z jednoho hrnce není žádná práce
Co bychom chtěli víc. Strávíte čtvrt hodinky u sporáku při přípravě základu, ale pak už se nemusíte...
VIDEO: Na domácí tiramisu pasterujte vejce, salmonela na vás nedosáhne
Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela...
VIDEO: Zkuste kuřecí prsa jinak. Pohlreich je zabalil do listového těsta
Kuřecí prsa jsou nejjistější variantou, jak „bezbolestně“ nakrmit rodinu a přitom máte jistotu, že...
VIDEO: Pohlreich zakouzlil s vepřovou kotletou. Prozradil praktické triky
Zdeněk Pohlreich v dalším díle Šéfem za pár minut, který můžete sledovat na Primě, ukázal, jak...
VIDEO: Několik surovin a Pohlreich vykouzlí báječný koláč během pár minut
Suroviny máte buď doma, anebo je snadno seženete v každé samoobsluze po cestě domů z práce. V...
VIDEO: Papriky plněné kuskusem. To je blesková večeře podle Pohlreicha
Nová řada seriálu Zdeňka Pohlreicha Šéfem za pár minut na Primě se soustřeďuje na jednoduchá jídla,...
Finalisté Masterchefa museli obstát v michelinské kuchyni Kašpárkova Fieldu
Soutěž amatérských kuchařů téměř finišuje, ovšem poslední dva televizní večery se o své místo nikdo...
VIDEO: Pohlreich doma vzorně poslouchá manželku. Cizrnovou polévku necedí
Zdeněk Pohlreich v pořadu Šéfem za pár minut na Primě opět ukázal několik jednoduchých receptů jako...
Pravděpodobnost, že vyjde rande naslepo, není velká. Šance tu však je
Seznamování je vždy nejistý podnik, obzvlášť to naslepo. Své o tom vědí účastníci televizní reality...
Zdeněk Pohlreich se opět postavil ke sporáku. Vykopl roládou a vlkem
Vypečená roláda, lehoučké sicilské cannoli a mořský vlk s omáčkou. I to se naučíte během prvního...