Neděle 2. dubna 2023, svátek má Erika
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 2. dubna 2023 Erika

Recepty Zdeňka Pohlreicha

Vyzkoušejte ověřené recepty kuchaře Zdeňka Pohlreicha. Naučíte se uvařit oblíbená jídla české i zahraniční kuchyně. Ve videoreceptech Zdeňka Pohlreicha se dozvíte praktické tipy nejen na letní grilování.

Místo italského chaosu skvěle promazaný gastrostroj, nadchlo Pohlreicha

15. března 2023  21:15

Italskou kuchyni nelze nemilovat. Je bohatá na suroviny i chutě a jednoduchá, pokud ji opravdu...

Tak tohle je český až do prd***, uznal Pohlreich v Kutné Hoře i Strakonicích

8. března 2023  21:15

Když začal v roce 2009 v pořadu Ano, šéfe! rozkrývat hrůzy v kuchyních a na talířích tuzemských...

Životabudič jménem polévka. Zahřeje, dodá sílu, vývar potěší i klouby

7. ledna 2023

Dobrá polévka je základ! Dříve se jedla jako lék a později coby pokrm osvěžující, posilující a...

Pohlreich natáčí novou show. Podobně jako Ramsay hledá neprovařené restaurace

5. ledna 2023

Zdeněk Pohlreich rozhodně nezahálí, i když už vařečku po padesáti letech v oboru v podstatě...

Když kari, tak Ari. Pohlreich odstartoval poslední díl Jak to bylo, šéfe?

17. prosince 2022

Asijská kuchyně se stále silněji prosazuje nejen ve světě, ale i u nás. Z malých bister se...

Pohlreich vzpomínal na bordeláře i naivy, kteří nerozumí hospodským počtům

10. prosince 2022

V další epizodě Jak to bylo, šéfe? se můžete vrátit do dob ze 3. a 4. řady show Ano, šéfe!...

Brno Pohlreicha nepřestává překvapovat. Dostal ho pstruh s kysaným zelím

3. prosince 2022

V další epizodě pořadu Jak to bylo, šéfe? se kuchař Zdeněk Pohlreich vypravil do Brna. Jelikož se...

Pohlreich se skoro neudržel na nohou, když si restauratér zavolal vědmu

26. listopadu 2022

V pořadu Jak to bylo, šéfe? šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal na největší „špeky“ ze 3. a 4....

Sebevědomí některých kuchařů bylo neskutečné, vzpomínal Pohlreich na natáčení

19. listopadu 2022

Kuchař Zdeněk Pohlreich vzpomínal v pořadu Jak to bylo, šéfe? na zážitky z natáčení z 3. a 4. řady...

Pohlreich ukázal, že lze dělat pravou japonskou kuchyni i na Vinohradech

12. listopadu 2022

Kuchař Zdeněk Pohlreich se během své show Ano, šéfe! potýkal s tím, že během svých návštěv narážel...

Pohlreich navštívil kuchaře, který nikdy neviděl Ano, šéfe! Jenom koukal

5. listopadu 2022

Většinu své kuchařské kariéry strávil kuchař Jan Knedla v zahraničí, kde získával zkušenosti v...

Šéf připravil se svým učitelem špízy s mandarinkou á la sedmdesátky

21. června 2022  9:37

Minulost, to pro Zdeňka Pohlreicha zdaleka není jen vzpomínání na leckdy tristní natáčení Ano,...

Kečup, levné těstoviny a už se vařila Itálie, vzpomíná šéf v kuchyni Itala

14. června 2022

Špičkový šéfkuchař Davide Lagomarsino, rodilý Ital, se v Praze usadil v roce 2008 po návratu z...

Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený

7. června 2022

Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii...

Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich

31. května 2022

Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých...

Pohlreich: Některým podnikům v Ano, šéfe! nešlo pomoci, už bylo pozdě

24. května 2022

Pořad Jak to bylo, šéfe? v televizi Prima je návratem k natáčení starých řad kuchařova putování po...

Hlava napomádovaná, ale nohy smrděj, vzpomínal Pohlreich na Ano, šéfe!

17. května 2022

Nová řada příběhů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha je jiná. Dává tu do kontrastu mnohdy otřesné zážitky...

Nejhorší je, že se svým starým hláškám sám směju, říká Pohlreich

10. května 2022

Zdeněk Pohlreich v novém pořadu Jak to bylo, šéfe? vzpomíná na stará natáčení, ale zároveň míří do...

Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě

11. března 2022

Králíka nemusíte péct jen vcelku. Pokud se ho naučíte správně naporcovat, otevřou se vám kulinářské...

Naučte se ověřené tipy, jak dostat do domácích vývarů poctivou sílu

4. února 2022

Polévka je grunt, to je známá věc. Kvalitní vývar je bohatým zdrojem kolagenu, bílkovin, vitaminů a...

VIDEO: Pohlreich ukázal, že dušené hovězí z jednoho hrnce není žádná práce

20. prosince 2021

Co bychom chtěli víc. Strávíte čtvrt hodinky u sporáku při přípravě základu, ale pak už se nemusíte...

VIDEO: Na domácí tiramisu pasterujte vejce, salmonela na vás nedosáhne

13. prosince 2021

Zdeněk Pohlreich využil v dalším dílu seriálu Šéfem za pár minut na Primě pomoci kolegy Daniela...

VIDEO: Zkuste kuřecí prsa jinak. Pohlreich je zabalil do listového těsta

6. prosince 2021

Kuřecí prsa jsou nejjistější variantou, jak „bezbolestně“ nakrmit rodinu a přitom máte jistotu, že...

VIDEO: Pohlreich zakouzlil s vepřovou kotletou. Prozradil praktické triky

29. listopadu 2021

Zdeněk Pohlreich v dalším díle Šéfem za pár minut, který můžete sledovat na Primě, ukázal, jak...

VIDEO: Několik surovin a Pohlreich vykouzlí báječný koláč během pár minut

22. listopadu 2021

Suroviny máte buď doma, anebo je snadno seženete v každé samoobsluze po cestě domů z práce. V...

VIDEO: Papriky plněné kuskusem. To je blesková večeře podle Pohlreicha

15. listopadu 2021

Nová řada seriálu Zdeňka Pohlreicha Šéfem za pár minut na Primě se soustřeďuje na jednoduchá jídla,...

Finalisté Masterchefa museli obstát v michelinské kuchyni Kašpárkova Fieldu

10. listopadu 2021  21:35

Soutěž amatérských kuchařů téměř finišuje, ovšem poslední dva televizní večery se o své místo nikdo...

VIDEO: Pohlreich doma vzorně poslouchá manželku. Cizrnovou polévku necedí

8. listopadu 2021

Zdeněk Pohlreich v pořadu Šéfem za pár minut na Primě opět ukázal několik jednoduchých receptů jako...

Pravděpodobnost, že vyjde rande naslepo, není velká. Šance tu však je

3. listopadu 2021

Seznamování je vždy nejistý podnik, obzvlášť to naslepo. Své o tom vědí účastníci televizní reality...

Zdeněk Pohlreich se opět postavil ke sporáku. Vykopl roládou a vlkem

1. listopadu 2021

Vypečená roláda, lehoučké sicilské cannoli a mořský vlk s omáčkou. I to se naučíte během prvního...

Užijte si podzim, vyzkoušejte guláš z kance nebo jehněčí roládu

15. října 2021

S podzimem je spojená sezona jehněčího a zvěřiny. Pokud se vám naskytne příležitost připravit si k...

Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit

23. června 2021

Trhané maso je velkou módou, která k nám přišla z Ameriky. Jeho tajemstvím je to, že se velký kus...

Domácí pastrami na grilu je pro trpělivé. Nakládáte ho skoro týden

16. června 2021

Hovězí hrudí naložte už v pondělí a v sobotu budete mít hotovo. Pastrami potřebuje trochu více...

Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém

9. června 2021

Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si...

Velké divadlo na malém grilu. Toto je tortilla podle Zdeňka Pohlreicha

2. června 2021

Zdeněk Pohlreich je nejšťastnější, když může i v polních podmínkách ukázat, že vaření není jen o...

Trošku hořká, sladká i kyselá. Podle Pohlreicha jsou taková křídla bomba

26. května 2021

Mořské plody s avokádovou omáčkou, uzený lilek nebo vdolky na grilu jste mohli vidět v dalším díle...

Krmítko v americkém Ohiu