Recepty Zdeňka Pohlreicha
Užijte si podzim, vyzkoušejte guláš z kance nebo jehněčí roládu
S podzimem je spojená sezona jehněčího a zvěřiny. Pokud se vám naskytne příležitost připravit si k...
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Trhané maso je velkou módou, která k nám přišla z Ameriky. Jeho tajemstvím je to, že se velký kus...
Domácí pastrami na grilu je pro trpělivé. Nakládáte ho skoro týden
Hovězí hrudí naložte už v pondělí a v sobotu budete mít hotovo. Pastrami potřebuje trochu více...
Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém
Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si...
Velké divadlo na malém grilu. Toto je tortilla podle Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich je nejšťastnější, když může i v polních podmínkách ukázat, že vaření není jen o...
Trošku hořká, sladká i kyselá. Podle Pohlreicha jsou taková křídla bomba
Mořské plody s avokádovou omáčkou, uzený lilek nebo vdolky na grilu jste mohli vidět v dalším díle...
Těsto musí prdlat. Pohlreich se učil grilovat čajové koláčky s povidly
Iveta Fabešová v pořadu Rozpal to, šéfe! opět přesvědčovala, že se současným grilem lze zacházet...
První zásada při grilování kuřecího masa: po řezu musí vytékat čirá šťáva
Příprava grilovaných jídel má svá specifika. Zvláště jde-li o kuřecí maso. To musí být dostatečně...
Pohlreich nadskakoval nedočkavostí, když mu gril sebrala Iveta Fabešová
Zdeněk Pohlreich rád vaří a griluje. Ovšem když mu jeho oblíbenou hračku sebere jeho souputnice...
Pohlreich rožnil „dvojitou“ vepřovou pečeni, učil pracovat s provázkem
Zdeněk Pohlreich to opět začal rozpalovat. V prvním díle jarní série Rozpal to, šéfe! rožnil...
Pohlreich ukončil sérii kuchařské show kachním speciálem
Kachnu nemusíte konzumovat jen klasicky pečenou. V posledním dílu kuchařské show Zdeněk Pohlreich...
Zkuste sekanou na pivě, bude mít krásnou kůrčičku, slibuje Pohlreich
Mleté maso patří k favoritům nejen české kuchyně. V dalším díle kuchařské show Šéfem za pár minut...
Zbyl vám kousek pečené ryby? S Pohlreichem uděláte za pár minut pomazánku
Čerstvého pstruha běžně koupíte v supermarketu. Ryba je to česká, chutná a lehká. I na přípravu,...
Krůtí maso není suché, problémem je špatný kuchař, říká Pohlreich
V dalším dílu kuchařské show Šéfem za pár minut je hvězdou krůtí maso. Nejenže se ve většině...
Hovězí plec musí být úplně měkká, jinak se nedá jíst, radí Pohlreich
Zdeněk Pohlreich se v dalším dílu pořadu Šéfem za pár minut zaměřil hovězí plec. To je partie...
Staré rohlíky nevyhazujte, vyrobte si krutony i do zásoby, radí Pohlreich
V nové show Šéfem za pár minut chce Zdeněk Pohlreich vařit jednoduše a úsporně. V aktuálním dílu...
Pohlreich začal novou show kuřetem, Fabešová předvedla božskou bábovku
Zdeněk Pohlreich připravil nový seriál, který by měl prezentovat jednoduché a rychlé recepty. A...
Španělská paella má svůj mezinárodní den. Ochutnat ji můžete i v Česku
Světový den paelly se neslaví 20. září náhodou. Tou dobou se totiž sklízí hlavní složka pro její...
Zase jsem se naučil líp počítat, řekl ke koronakrizi v Rozstřelu Pohlreich
V centru metropole má tři podniky, takže o tom, jak se na restauračním podnikání v Praze projevila...
Z opomíjené řepy je hvězda kuchyní. Vyrobte si z ní vynikající pesto
Módní trendy neovlivňují jen svět oblečení či hudby, ale i pěstování zeleniny. Zatímco dřív řepa...
Pohlreich s kolegy měsíc a půl rozmazloval záchranáře. Teď s tím končí
„Dnes jsme vařili špenátovou polévku s uzeným lososem a líčka na červeném víně se zeleninkou a...
Devatero Pohlreichových snadných receptů, které s chutí uvaříte i sníte
Jednoduchá jídla televizní šéf miluje, stačí na ně pár kvalitních surovin. A vědět, co s nimi....
Lilek jako jídlo i lék, který vypěstujete i u nás. Jen potřebuje teplo
Nezáleží na tom, jestli lilek vejcoplodý neboli baklažán považujete za zeleninu, nebo ovoce. Můžete...
Už i Pohlreich nabízí jídlo s sebou. Ale nechce, aby se rozblemcalo
Rozvoz jídla je jedna z cest, jak zachránit restauraci v době nouze, kdy je povinně zavřená. Na...
Parodie na italský podnik. Pohlreich běsnil kvůli jídlu i otrávené obsluze
Zdeněk Pohlreich se ve svém pořadu 24 hodin do pekla a zpět vypravil do plzeňské rodinné pizzerie,...
Pohlreichova lest ve Svitavách vyšla. A začalo léčení kuchaře idealisty
Zdeněk Pohlreich zná majitele restaurace U Filipa už z předchozích natáčení Ano, šéfe! a ví, že...
VIDEO: Dělají to blbě, ale vůbec o tom nevědí. S Pohlreichem U Václava
Tady je všechno špatně, myslí si Zdeněk Pohlreich, když v převlečení za instalatéra navštíví...
VIDEO: Superšéf Pohlreich se v Mostě snažil dokázat, že nic není nemožné
Ani nemusíte být fanoušky seriálu Most!, abyste odhadli, jak to vypadalo v nejlepší mostecké...
Návrat na obrazovky v roli superšéfa, to se blbě odmítá, říká Pohlreich
Předloni v létě Zdeněk Pohlreich oznámil, že s pořadem Ano, šéfe! po deseti letech končí, je...
Chybí mi u nás výchova k práci. A vůle nechat lidi dělat, říká Pohlreich
Premium Chod jeho restaurací už na něm nestojí, může se víc věnovat rodině, vlastnímu vydavatelství i sobě....
Sýr a ratatouille. Odlehčené grilování do horkých dní podle Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich rád ukazuje ve svém pořadu Rozpal to, šéfe! způsoby, jak se při grilováním necpat...
Pohlreich se pustil do hovězího pupku. Vyšperkoval ho cibulovou marmeládou
Zatímco běžné steaky jako rib eye nebo nízký roštěnec se dávají na gril nakrájené proti vláknu, u...
Pohlreich čaroval na grilu s nízkým roštěncem. Nejprve ho osolil
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich ukázal v dalším dílu své grilovací show na Primě Rozpal to, šéfe!, že za...
Pohlreich griluje levné hovězí hrudí v suché marinádě jako Texasan
Ke grilování není třeba vždy používat jen ty nejdražší a nejjemnější kousky. Šéfkuchař v dalším...
Pohlreich předvedl tanec s quesadillou, připravil ji na grilu
Mexická quesadilla je jednoduchý tradiční pouliční pokrm. Ale když to má při vaření odsýpat a...
Kuře v jogurtu podle Pohlreicha. Ozvláštnil ho kurkumou a chilli
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich jako by naslouchal fanouškům a od poměrně drahého hovězího masa se...