Recept dne

Cheesecake řezy s bílou čokoládou

Skvělý recept na dezert s broskvemi.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření

100 min

Kuchyňská kalkulačka

Surovina

Množství

Můžete použít:
desetinná čísla 2.5
nebo zlomky 3/4
1850
Podrobně

Nejlépe hodnocené

Cheesecake řezy s bílou čokoládou

Skvělý recept na dezert s broskvemi.

Angreštový koláč s pistáciemi

Kombinace angreštu a pistácií vás mile překvapí.

Fenyklové červené zelí s bůčkem

Pokud máte rádi pečený bůček, určitě vyzkoušejte náš recept.

Tiramisu řezy

Oslaďte si život oblíbeným italským dezertem.

Pečená frittata se slaninou a cibulkou

Frittata je tradiční italské jídlo, které se podobá omeletě.

Zobrazit více

Nejvíce hledané

Nejlepší kuře na paprice

Kuře na paprice je sonátou pro kuřecí stehna, mletou papriku a smetanu, kterou prostě musíte...

Kynuté jahodové knedlíky

Nadýchané jako obláček a uprostřed skrývají šťavnaté jahodové srdce. Takové jsou kynuté knedlíky...

Hovězí roštěná s rýží

Máte chuť na skvělou a dokonale vyladěnou omáčku? Vyzkoušejte hovězí roštěnou.

Nepečené ovocné dortíky

Lehký nepečený dezert.

Lotusový dortík do skleničky

Tento jednoduchý dezert zvládne každý. Úspěch je vždy zaručen.

Zobrazit více

Kvízy

Zobrazit více

Klopsy z mletého telecího na grilu podle Pohlreicha

Články o jídle

Pizza z krabice, salát nebo segedín z jídelny. Jak se stravujete v práci?

Nosíte si do práce oběd, nebo zaháníte hlad v jídelnách, fast foodech a restauracích? Podívejte se na zajímavá čísla z výzkumu, inspirujte se našimi recepty a nezapomeňte hlasovat v anketě.

21. června 2025

Oslavte den pikniků. Foodblogerky radí, co si vzít s sebou a co nechat doma

Slunečné počasí láká ven a s ním přichází ideální čas na piknik. Ve středu 18. června má navíc venkovní hodování svůj den. Ať už zamíříte do parku, k vodě nebo na louku za městem, jedno je jisté: bez...

18. června 2025

Z plantáže přes pražírnu až do vašeho šálku. Odhalte voňavý příběh kávy

Káva je běžnou součástí našeho života i malou radostí či společenskou událostí. Většina z nás si ji dopřává každý den. Ráno pro nakopnutí, po obědě, v práci, na setkání s přáteli… Poznejte příběh...

14. června 2025

Toužíte po osvěžení? Vyzkoušejte letní limonády a sirupy podle foodblogerek

Dovedete si představit léto bez domácí limonády? My ne. Osvěžující nápoje s domácím sirupem, ovocem a bylinkami nejsou jen vítaným osvěžením v horkých dnech, jsou také součástí prázdninové pohody,...

12. června 2025

Recepty na domácí pesto vás budou bavit. Zkuste bazalku, kopr i špenát

Výhodou tradiční italské omáčky zvané pesto je, že ji lze použít jak na těstoviny nebo do rizota, tak jako pomazánku na opečenou bagetu či přílohu do salátů. Pesto budete mít hotové za pár minut, a...

7. června 2025

Hledáte zdravý zdroj bílkovin? Dejte si tvaroh, cottage, skyr nebo jogurt

Mléčné produkty jako jogurt, tvaroh, kefír nebo cottage nejsou jen chutné, jsou také plné bílkovin, které zasytí a dodají tělu to, co potřebuje. Ať už si je dáte k snídani, do pomazánky nebo jen tak...

31. května 2025

Kynutého těsta se nebojte, zvládne ho každý. Rady od známých foodblogerek

Kynuté těsto má v českých kuchyních výsostné postavení – ať už jde o poctivé buchty, voňavé koláče nebo nadýchané housky. Přesto má mnoho lidí z kynutého těsta respekt. Jak se s ním pracuje, co mu...

29. května 2025

Sezona samosběrů jahod začíná. Plný košík využijete i v těchto receptech

Sladké, šťavnaté a voňavé. Takové jsou čerstvě natrhané jahody. Jejich sezona obvykle začíná na počátku června a Češi každoročně s oblibou vyrážejí na samosběr. Možná právě teď přemýšlíte, jak...

26. května 2025

Čertovo lejno, perská sůl, tonka. Pozvěte do kuchyně chutě a vůně dálek

Vanilku, skořici nebo muškátový oříšek zná snad každý, jsou tu ovšem i koření, o kterých jste možná nikdy neslyšeli a přitom dokážou proměnit jídlo v nezapomenutelný zážitek. Objevte s námi šest méně...

24. května 2025

Suflé omeleta, pošírovaná nebo turecká vejce. Snídaně podle foodblogerů

Vajíčka jsou klasikou snídaňového menu – rychlá, výživná a neuvěřitelně variabilní. Přitom však právě jejich jednoduchost často svádí k rutině. Jak z nich udělat jídlo, které potěší nejen chuťové...

23. května 2025

Kremeš, věnečky i perníkové řezy. Tradiční zákusky podle známých foodblogerů

Klasické zákusky mají na našich stolech stále své pevné místo. Díky foodblogerům, kteří přinášejí na své sociální sítě a weby osvědčené recepty, navíc získávají novou popularitu. Pokud milujete...

8. května 2025

Klasika, která po Velikonocích přijde vhod. Vyzkoušejte vaječnou pomazánku jinak

K Velikonocům se váže řada pokrmů, jedním z nich je i velikonoční pomazánka. Můžete hádat, co je její hlavní surovinou, a jaká je nejlepší.

22. dubna 2025

Nejen na chlebíčky: poradíme vám, co s vajíčky po Velikonocích

Velikonoce skončily a v misce vám zbyla vařená malovaná vajíčka? Nezapomeňte je správně uskladnit. Přinášíme inspiraci na jednoduché recepty, díky kterým se vajec na tvrdo zbavíte a ještě si skvěle...

20. dubna 2025

Velikonoční nádivka neboli hlavička: tipy na velikonoční stůl

Velikonoční nádivka, známá také jako hlavička, sekanice či řežábek, je neodmyslitelnou součástí jarních svátků. Tradičně se připravuje na večeři o Bílé sobotě a s chutí se konzumuje také po skončení...

17. dubna 2025

Velikonoční mazanec desetkrát jinak: tradiční, bezlepkový i s čokoládou

Mazanec je neodmyslitelným symbolem Velikonoc. Přinášíme vám deset receptů, podle kterých si ho letos můžete upéct – od tradičního kynutého až po variantu s čokoládou nebo v italském stylu.

18. dubna 2025

Mechová roláda či Pavlova. Netradiční sladké Velikonoce podle foodblogerek

Velikonoce jsou časem rodinných setkání, tradic a samozřejmě i výtečných pokrmů. Pro mnoho lidí jsou tyto svátky spojeny s pečením, vařením a sdílením dobrého jídla. Jaké moderní sváteční recepty...

16. dubna 2025

Jako od maminky i moderně: šest receptů na velikonočního beránka

Voňavý, vláčný a s mašlí kolem krku. Velikonoční beránek patří k nejsladším tradicím jara. Ať už ho pečete podle babiččina receptu, nebo zkoušíte moderní varianty, význam zůstává: je symbolem...

17. dubna 2025

Šmigrustovka, věnec i nádivka. Foodblogeři odhalují svá velikonoční tajemství

Velikonoce jsou pro kulinární influencery nejen časem tradic, ale také příležitostí k experimentování v kuchyni. Oslavy jarního svátku mají u nich doma jedno společné – stůl plný chutných pokrmů. Jak...

9. dubna 2025

Slavíme mezinárodní den polévek. Dejte si minestrone, gazpacho nebo boršč

Věděli jste, že polévky mají svůj den? Sice neformální, ale zato mezinárodní. Datum 5. dubna se pro oslavu báječně hodí. Aprílové počasí s chladnými až mrazivými rány a někdy až překvapivě teplými...

5. dubna 2025

Býčí žlázy, jehněčí střeva i telecí slezina. Poznejte skryté chutě světa

Pokrmy z vnitřností jsou u některých národů oblíbenou pochoutkou. Připravují je jako běžné jídlo i na slavnostní tabuli. Někdy tyhle delikatesy spojují také se svými zvyky. Ve Skotsku je třeba...

29. března 2025

S halloumi, uzenou makrelou i pohankou. Saláty podle populárních foodblogerek

Jsou svěží, lehké a plné živin – jarní saláty jsou ideálním pokrmem pro přivítání teplých dní. S příchodem tohoto ročního období začala sezona mladé zeleniny, bylinek a čerstvých ingrediencí, které...

28. března 2025

Ředkvičky, nebo chřest? Trendy jarní zelenina podle kulinárních influencerek

Sezonní zelenina je jedním z největších pokladů, které nám příroda nabízí. Mezi nejoblíbenější patří ředkvičky a chřest, jejichž sezona je tu coby dup. Podívejte se, jak si čerstvost a bohatství...

22. března 2025

Ochutnali jsme jarní Restaurant Week. Ráj pro každého milovníka dobrého jídla

Začíná jarní edice festivalu Restaurant Week. Potrvá sice až do 19. dubna, ale moc dobře víme, že ty nejlepší podniky bývají brzy vyprodané, zejména ve večerních termínech. Chcete-li navštívit...

16. března 2025

Zázvor postaví na nohy, zlepší zdraví i imunitu a v kuchyni z vás udělá borce

Tato báječná hlíza bývá neprávem opomíjena, přitom v chladných dnech báječně zahřeje a dodá exotický nádech všem vašim kuchyňským kreacím. Také pro zdraví je zázvor skutečným požehnáním.

15. března 2025

Kdo je foodie a jak se jím stát. Gastrotipy pro milovníky dobrého jídla

Všimli jste si? Jídlo už dávno není základní potřebou pro naše přežití, ale stalo se koníčkem, zálibou, nebo dokonce vášní. A právě tak k němu přistupují foodies, tedy lidé, kteří mu propadli...

9. března 2025

Čočka, cizrna, fazole. Skvělý zdroj zdraví a energie v každém soustu

Luštěniny jsou jednou z nejvýživnějších a nejvšestrannějších potravin, které můžeme zařadit do našeho jídelníčku. Jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, vitaminy a minerály, což z nich činí ideální...

1. března 2025

Citrony, mandarinky, kumquaty. Citrusy jsou tajnou hvězdou zimního jídelníčku

I když v našich končinách je zima, co se týká nabídky čerstvého ovoce skromnější, hodně zachraňují citrusy z dovozu. Jak využít šťavnaté citrony, mandarinky, pomeranče a další plody v kuchyni a proč...

22. února 2025

Jak perfektně uvařit vejce. Vyzkoušejte poslední vědecký recept

Je to pokus vědy posunout hranice gastronomie. Exaktně se popasovat s nelehkou gurmánskou výzvou s fyzikálními konotacemi. Najít cestu k perfektně uvařenému vejci. Italský tým onu cestu našel....

13. února 2025

Angreštový koláč s pistáciemi

Angreštový koláč

Střední

90 min

Kombinace angreštu a pistácií vás mile překvapí.

Fenyklové červené zelí s bůčkem

Fenyklové červené zelí s bůčkem

Střední

120 min

Pokud máte rádi pečený bůček, určitě vyzkoušejte náš recept.

Tiramisu řezy

Tiramisu řezy

Lehké

45 min

Oslaďte si život oblíbeným italským dezertem.

Pečená frittata se slaninou a cibulkou

Pečená frittata se slaninou a cibulkou

Lehké

30 min

Frittata je tradiční italské jídlo, které se podobá omeletě.

Bramborové šišky s kysaným zelím a krůtím masem

Bramborové šišky s kysaným zelím a krůtím masem

Lehké

60 min

Dejte tradičnímu pokrmu nový nádech.

Čokoládový koláč s malinami

Čokoládový koláč s malinami

Střední

50 min

Kombinace malin a čokolády chutná naprosto skvěle.

Grilovaná panenka s koprovým salátem

Grilovaná panenka s koprovým salátem

Střední

45 min

Koprový salát se ke šťavnaté panence skvěle hodí.

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.