Recept dne

Zapečené papriky s mletým masem

Zapečená zelenina s náplní z mletého masa je oblíbená nejen na Balkáně.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření

90 min

Kuchyňská kalkulačka

Surovina

Množství

Můžete použít:
desetinná čísla 2.5
nebo zlomky 3/4
1850
Podrobně

Nejlépe hodnocené

Zapečené papriky s mletým masem

Zapečená zelenina s náplní z mletého masa je oblíbená nejen na Balkáně.

Tvarohový koláč s lesními plody

Příprava tohoto dezertu je snazší, než se zdá.

Vepřová pečeně s červenou řepou

Na této české klasice si pochutná celá rodina.

Plněné masové palačinky

Slané palačinky s masem chutnají báječně.

Tříbarevné řezy

Nevíte, co dobrého upéct ke kávě? Tento recept vás nadchne.

Zobrazit více

Nejvíce hledané

Tříbarevné řezy

Nevíte, co dobrého upéct ke kávě? Tento recept vás nadchne.

Rybičková pomazánka

Báječná rybí pomazánka, skvělá na oslavu i odpolední svačinku.

Lotusový dortík do skleničky

Tento jednoduchý dezert zvládne každý. Úspěch je vždy zaručen.

Žloutkové věnečky podle Josefa Maršálka

Patří k tomu nejlepšímu, co si můžete dát jen tak pro radost ke kávě, přesto jsou žloutkové věnečky...

Pečené zelí se slaninou a parmazánem

Tento netradiční pokrm vám zaručeně zachutná.

Zobrazit více

Kvízy

Zobrazit více

Recept na salát z čočky, paprik, divokých bylin a Gorgonzoly

Články o jídle

Bez trapasů a nemilých překvapení. Experti radí, jak na dokonalou grilovačku

ilustrační snímek

Grilování k prázdninám prostě patří. Nejde ovšem jen o jídlo, taková zahradní party je i...

Cukety, rajčata a papriky ve vaší kuchyni. Využijte úrodu ze zahrádky

ilustrační snímek

Nadbytek úrody rajčat, paprik a cuket potká během letních dní mnoho zahradníků. Pokud překvapí i...

Rychle a chytře jako profesionál. Jak se v létě zbytečně neohřát u sporáku

Ilustrační snímek

O prázdninách nikdo nechce trávit hodiny u sporáku, ale jíst se musí. S našimi praktickými tipy...

Všechny chutě světa na talíři. Užijte si Itálii, Řecko, Španělsko i Maroko

ilustrační snímek

Jezdíte v létě na dovolenou za koupáním v moři, památkami nebo poznáváním přírodních krás? Možná...

Dort i zmrzlina. Oslavte s dětmi konec školního roku a začátek prázdnin

Zkuste na chvíli zavřít oči a přeneste se v duchu do dětství. Jak jste se cítili, když skončil...

Hurá na piknik! Skvělé slané i sladké tipy pro letní hodování na dece

Nejen kalendář, ale i počasí už hlásí léto. Ideální čas na venkovní hostinu zvanou piknik....

Sladké těšení na léto. Třešně jsou skvělé na koláč, zmrzlinu i k masu

Většině z nás se při vyslovení slova třešně vybaví léto u babičky, sladké koláče, řezy a dorty,...

Červené hvězdy zahrad i skleníků. Jak nakupovat rajčata a co s nimi v kuchyni

Možná i vy jste si na balkoně či zahrádce vysadili sazenice rajčat a těšíte se na vlastní úrodu....

Oslavte den dětí sladce. Potěší je nejen dort, ale i cupcakes nebo pohár

Mezinárodní den dětí je skvělou příležitostí blýsknout se svými cukrářskými dovednostmi a přitom...

Češi, do toho! Chuťovky (nejen) k pivu pro hokejové fanoušky a fanynky

Hokejové mistrovství světa jde do finále a my jsme u toho. Co si napínavé chvíle u obrazovky nebo...

Snídaně je grunt. Pomůže s hubnutím i soustředěním, dodá energii. Jak na ni?

Mezinárodní průzkum Barometr Food ukázal, že stravování Čechů není tak úplně v pořádku. Tak třeba...

Poháry, cupcakes i zmrzlina. Jahodové recepty nejen na oslavu Dne matek

Druhou květnovou neděli vzdáváme hold matkám a mateřství. Co takhle jednou nechat maminku relaxovat...

Burgeru pro děti plnému barev vévodí megahranolky a ozdobný klobouček

I v dnešním dílu se bude házet na gril a s lehkou nadsázkou lze tvrdit, že mnohem hravěji. Druhý...

Rebarbora bývala vzácnější než šafrán. Chutnat vám bude nasladko i s masem

Tato zelenina známá též jako reveň kadeřavá bývá často považována za ovoce. Oblíbená i nenáviděná...

Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem

Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...

Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými

Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...

Mleté maso zamotalo mnoha mistrům grilu hlavu. Vyřazovala však pizza

Soutěž amatérských kuchařů Česko na grilu na Primě se přehoupla do druhé poloviny. Hlavním úkolem...

Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb

Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...

Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat

Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět

Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...

Lvi milují luxus, Berani maso a Střelci pálivé. Jídelníček podle horoskopu

Každý miluje na talíři něco jiného. Víte, čím potěšit mlsný jazýček partnera či partnerky podle...

Tuňáka nechejte zrát v lednici, pak jen zprudka zatáhněte, aby zůstal syrový

Když středomořskou kuchyni lehce spojíte s asijskou, získáte ještě atraktivnější chuťový zážitek....

Jen s kakaem a nemíchat? Hlasujte v anketě, jak správně jíst krupicovou kaši

Zamíchat, nebo nezamíchat? Jíst od kraje talíře, nebo zprostředka? S kakaem, skořicí, kokosem,...

Polévka z grilu? I to je možné, ale v Česku na grilu se stala katem

Soutěž Česko na grilu na Primě postoupila do třetího kola a má o jednu soutěžící dvojici méně. V...

Pár stroužků ke zdraví. Pozvěte česnek do své kuchyně, nebudete litovat

Původním domovem česneku byly mongolské stepi a kyrgyzské hory, odkud se rozšířil do Číny a dále do...

Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa

Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Zlato z dortíků vámi projde, uklidňuje v Rozstřelu vítěz soutěže Peče celá země

Rozstřel „Nekoukat se nalevo napravo a jít si svou vlastní cestou je nejlepší,“ řekl na úvod Rozstřelu s...

KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?

Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...

Krásný bodlák ze Středozemí. Artyčok využijete na pizzu, do salátu i k masu

Zelenina, která na první pohled připomíná velký květ růže nebo něco mezi květákem a bodlákem (však...

Na řízky, roládu, polévku i grilování. Jak nakupovat a porcovat kuřecí maso

Seriál Zvykněte si při nákupu prohlížet maso, zjistit více informací o jeho původu, způsobu zpracování,...

Proč je třeba „mít načicháno“. Zpovídá se Maršálek i finalisté Peče celá země

Hlavní protagonisté soutěže Peče celá země často zasypávají své dobroty cukrem, týdeník Televize je...

Nebojte se zimní zeleniny. Chutně připravená pohladí žaludek, nahradí maso

Na první pohled vypadá obyčejně a mnohé druhy ani nepatří k velkým oblíbencům. Na druhé straně...