Pondělí 15. srpna 2022, svátek má Hana
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 15. srpna 2022 Hana
Recept dne

Lososové koláčky s koprem

Koláčky zdaleka nemusí být sladké. Sluší jim i sýrová náplň s lososem a koprem.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření

40 min

Kuchyňská kalkulačka

Surovina

Množství

Můžete použít:
desetinná čísla 2.5
nebo zlomky 3/4
1850
Podrobně

Nejlépe hodnocené

Křehký jablečný závin

Není nic lepšího pro zpracování letních jablíček, než křehký a neskutečně dobrý domácí závin jako...

Tygří krevety na grilu

Máte chuť na něco grilovaného, co vám připomíná letní dovolenou? Dejte si grilované krevety s...

Melounový salát s ostružinami a hruškou

Kombinace sýra s modrou plísní a čerstvého ovoce je naprosto dokonalá.

Trhané vepřové v burgerové housce

Trhané maso je sice na čas náročnější, ale delší doba pečení se bohatě vyplatí v bohaté chuti....

Chlodnik

Tradiční litevská studená polévka je oblíbená také v Polsku a dalších evropských zemích. Zkuste ji,...

Zobrazit více

Nejvíce hledané

Hovězí roštěná s rýží

Máte chuť na skvělou a dokonale vyladěnou omáčku? Vyzkoušejte hovězí roštěnou.

Kotlety s letním bramborovým salátem

Jak si představujete dokonalý letní oběd? My třeba takto. Dušená libová kotletka a k tomu lehký...

Luxusní nepečený cheesecake

Připravte si na víkend ke kávě lahodný tvarohový koláč s rybízovým přelivem.

Meruňkové řezy

Máte-li rádi meruňky, zkuste si připravit tyto báječné řezy s kakaem a ořechy. Neobvyklá kombinace...

Křehký jablečný závin

Není nic lepšího pro zpracování letních jablíček, než křehký a neskutečně dobrý domácí závin jako...

Zobrazit více

Kvízy

Zobrazit více

Pohlreich radí, jak vykostit krůtí stehno na špízy na gril

Články o jídle

Flexitariánství má vliv na figuru i planetu. Proč si dát maso jen v neděli

ilustrační snímek

Nové trendy v jídle v nás obvykle nebudí důvěru. Flexitariánství je ovšem jiný případ. Není to...

Jde to i bez mrazničky. Existuje více způsobů, jak skladovat potraviny

Souprava na zavařování s teploměrem, Della Casa, Tescoma.cz, 749 Kč

Premium Většina ovoce a zeleniny, ale i bylinek nebo hub má v létě nejlepší chuť a obsahuje také nejvíce...

Univerzální recept na cuketový dort, který nezklame. Od cukráře Maršálka

Czketový dort s čokoládou nejlépe chutná čerstvý, podávaný v pokojové teplotě.

Cukety se u nás rozšířily až v osmdesátých letech, o to rychleji však zdomácněly v našich...

Vzpomínky na léto budou sladké a ovocné. Sedm tipů na domácí zavařování

Ilustrační snímek

Léto je v plném rozpuku, kromě sluníčka se tak radujeme ze spousty sladkého ovoce a dobrých chutí....

Usušit, zamrazit, podusit. Co podniknout s plným košíkem hub

Houbové posedlosti podléháme rok co rok. Když si však přineseme domů košík plný hub, radost trochu...

Svíčková mi přijde strašně nudná. Je to maso bez chuti, říká mistr grilu

Premium Jeho videa na YouTube mají celkově 12 milionů zhlédnutí. Každý týden radí, jak udělat něco dobrého...

Máte nadúrodu hub? Naložte je podle profesionála. Radí šéfkuchař Petr Svoreň

S houbami je to všelijaké. Buď nerostou, anebo je jich tolik, že je člověk nestačí průběžně sníst....

Kuchař Radek David mění „stáj“. Stane se kreativním šéfkuchařem Aramarku

Velkou a výraznou posilu přivítal na začátku léta kuchařský tým Aramarku. Největšího poskytovatele...

Ochutnejte pstruha marinovaného v bourbonu. Tajný tip Grilovací akademie

Seriál Čerstvá ryba, kvalitní zelenina, dobrý destilát a samozřejmě výkonný gril. To vše dohromady vytvoří...

VIDEO: Jahodový dort s mascarpone a zakysanou smetanou. Lehoučký hit léta

Jahody už dneska nejsou jen sezonní surovinou, která by zaplnila obchody jen v dobách aktuální...

S Vaňkem na grilu. Jak na to, aby vám steak vykouzlil „nebe v hubě“

Premium Kdy lidstvo zkrotilo oheň? Nevíme. Objev však zásadně ovlivnil nastavení našeho mozku. Vůně...

Je lepší zelenina syrová, nebo tepelně upravená? Záleží na ročním období

Je sice pravda, že vařením, dušením, smažením nebo pečením se ztrácejí vitaminy, ale tepelná úprava...

Pozvěte do kuchyně obilniny našich babiček. Jak využít ječmen, špaldu i oves

Obiloviny by měly v našem jídelníčku zaujímat významnou roli, obsahují totiž spousty užitečných...

KVÍZ: Máte rádi a znáte chorvatskou kuchyni?

Jezdíte rádi do Chorvatska nejen kvůli moři, ale taky proto, že si vždycky výborně pochutnáte na...

Nebojte se rožnění velkých kusů. Grilovací akademie vám poradí, jak na to

Seriál Kdo se bojí umístit na gril pořádný kus masa, připravuje se o skvělý zážitek, kdy se jeho hotové...

Uspořádejte piknik u vody nebo na louce. Na co nezapomenout a co vzít s sebou

Jsou tady prázdniny a s nimi nejen volné dny, ale také čas výletů do přírody a dlouhých teplých...

Slavné hospody. Už se tolik nepije, i vodáci spěchají, říkají U Rozvědčíka

Premium On se vlastně málokdo chlubí tím, že byl v rozvědce. Ale Jaroslav Franěk na to byl hrdý a vznikla...

Mangold boduje. Zkuste ho místo špenátu nebo do salátů, nebudete litovat

Mangold je listová zelenina chutí i vzhledem podobná špenátu. V obchodech se neobjevuje úplně běžně...

Jadran na talíři. Kolik stojí jídlo v Chorvatsku a co musíte ochutnat

Premium Chorvatská gastronomie se řadě českých turistů scvrkla na brancina a oradu na žaru (ryby), dagnje...

Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny

S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody....

Voňavé bylinky promění obyčejné jídlo v luxusní krmi. Nejlepší jsou domácí

Nejlepší kuchaři se sice řídí pravidlem, že čím méně chutí pokrm obsahuje, tím je lepší a...

Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování

Seriál Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert....

Kedlubna je hvězda. Uděláte z ní zelí i řízek. A nacpete se vitaminem C

Kedlubna patří na jaře k nejoblíbenější zelenině. Hodí se k masu, ovšem dobroty z ní vykouzlí také...

Šéf připravil se svým učitelem špízy s mandarinkou á la sedmdesátky

Minulost, to pro Zdeňka Pohlreicha zdaleka není jen vzpomínání na leckdy tristní natáčení Ano,...

Než rozpálíte gril. Jaké maso vybrat a na co si dát pozor

Prázdniny jsou doslova za rohem a většina z nás se nemůže dočkat, až se s rodinou či přáteli...

Užijte si včas kyselou zeleninu vhodnou na sladký koláč nebo na čatní

Rebarbora neboli reveň. Netradiční zelenina, která se hodí do slaných i sladkých receptů. Užijte si...

Kopr vysévejte po celé léto, koprovka je nejlepší a nejzdravější hotovka

Kopr vonný pochází z oblasti východního Středomoří a západní Asie a používali ho už naši dávní...

Kečup, levné těstoviny a už se vařila Itálie, vzpomíná šéf v kuchyni Itala

Špičkový šéfkuchař Davide Lagomarsino, rodilý Ital, se v Praze usadil v roce 2008 po návratu z...

Klíčky plné energie i chutí. Vypěstujte si vlastní elixír mládí a zdraví

Potřebujeme jíst, abychom žili, zároveň ale potřebujeme jíst kvalitně a dobře, abychom zůstali...

VIDEO: Snadný návod, jak si doma připravit výbornou pistáciovou zmrzlinu

Ač je počasí zatím poněkud nestálé, brzy nastanou pravá letní pekla, kdy se naše mysl upne k...

Soutěž Pečeme na Den dětí má vítěze. Upečte rodině dort jen tak pro radost

Je tady vyhlášení vítězů soutěže o nejhezčí dort na Den dětí. Tentokrát jste se do pečení moc...

Cukrařina není sprint, ale maraton, říká cukrář Josef Maršálek

Premium Čerstvý čtyřicátník Josef Maršálek se řadí k osobnostem, které se v zahraničí proslavily dříve než...

Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený

Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii...

Jahodová sezona je v plném proudu. Užijte si knedlíky i domácí nanuky

Každý Čech ročně spořádá až tři kila jahod. Sladké červené plody jsou pro většinu z nás příslibem...

Nemá cenu podnikat, když vyděláte stejně jako zaměstnanec, tvrdí Pohlreich

Zdeněk Pohlreich se v seriálu Jak to bylo, šéfe? vrací ve vzpomínkách k natáčení v českých...

Tvaroh místo zmrzliny, omáčka se škrobem. Tak se fotí dobroty ze žurnálu

Premium Sbíhají se vám sliny, když v časopisech vidíte fotky jídla? Potom jste tu správně. Vítejte v...