Cheesecake řezy s bílou čokoládou

Skvělý recept na dezert s broskvemi.
Stupeň obtížnosti
Střední
Vaření
100 min
Třešně
zobrazit dalšíKuchyňská kalkulačka
PodrobněNejlépe hodnocené
Cheesecake řezy s bílou čokoládou
Skvělý recept na dezert s broskvemi.
Angreštový koláč s pistáciemi
Kombinace angreštu a pistácií vás mile překvapí.
Fenyklové červené zelí s bůčkem
Pokud máte rádi pečený bůček, určitě vyzkoušejte náš recept.
Tiramisu řezy
Oslaďte si život oblíbeným italským dezertem.
Pečená frittata se slaninou a cibulkou
Frittata je tradiční italské jídlo, které se podobá omeletě.
Nejvíce hledané
Nejlepší kuře na paprice
Kuře na paprice je sonátou pro kuřecí stehna, mletou papriku a smetanu, kterou prostě musíte...
Kynuté jahodové knedlíky
Nadýchané jako obláček a uprostřed skrývají šťavnaté jahodové srdce. Takové jsou kynuté knedlíky...
Hovězí roštěná s rýží
Máte chuť na skvělou a dokonale vyladěnou omáčku? Vyzkoušejte hovězí roštěnou.
Nepečené ovocné dortíky
Lehký nepečený dezert.
Lotusový dortík do skleničky
Tento jednoduchý dezert zvládne každý. Úspěch je vždy zaručen.
Kvízy
Klopsy z mletého telecího na grilu podle Pohlreicha
Články o jídle
Pizza z krabice, salát nebo segedín z jídelny. Jak se stravujete v práci?
Nosíte si do práce oběd, nebo zaháníte hlad v jídelnách, fast foodech a restauracích? Podívejte se na zajímavá čísla z výzkumu, inspirujte se našimi recepty a nezapomeňte hlasovat v anketě.
Oslavte den pikniků. Foodblogerky radí, co si vzít s sebou a co nechat doma
Slunečné počasí láká ven a s ním přichází ideální čas na piknik. Ve středu 18. června má navíc venkovní hodování svůj den. Ať už zamíříte do parku, k vodě nebo na louku za městem, jedno je jisté: bez...
Z plantáže přes pražírnu až do vašeho šálku. Odhalte voňavý příběh kávy
Káva je běžnou součástí našeho života i malou radostí či společenskou událostí. Většina z nás si ji dopřává každý den. Ráno pro nakopnutí, po obědě, v práci, na setkání s přáteli… Poznejte příběh...
Toužíte po osvěžení? Vyzkoušejte letní limonády a sirupy podle foodblogerek
Dovedete si představit léto bez domácí limonády? My ne. Osvěžující nápoje s domácím sirupem, ovocem a bylinkami nejsou jen vítaným osvěžením v horkých dnech, jsou také součástí prázdninové pohody,...
Recepty na domácí pesto vás budou bavit. Zkuste bazalku, kopr i špenát
Výhodou tradiční italské omáčky zvané pesto je, že ji lze použít jak na těstoviny nebo do rizota, tak jako pomazánku na opečenou bagetu či přílohu do salátů. Pesto budete mít hotové za pár minut, a...
Hledáte zdravý zdroj bílkovin? Dejte si tvaroh, cottage, skyr nebo jogurt
Mléčné produkty jako jogurt, tvaroh, kefír nebo cottage nejsou jen chutné, jsou také plné bílkovin, které zasytí a dodají tělu to, co potřebuje. Ať už si je dáte k snídani, do pomazánky nebo jen tak...
Kynutého těsta se nebojte, zvládne ho každý. Rady od známých foodblogerek
Kynuté těsto má v českých kuchyních výsostné postavení – ať už jde o poctivé buchty, voňavé koláče nebo nadýchané housky. Přesto má mnoho lidí z kynutého těsta respekt. Jak se s ním pracuje, co mu...
Sezona samosběrů jahod začíná. Plný košík využijete i v těchto receptech
Sladké, šťavnaté a voňavé. Takové jsou čerstvě natrhané jahody. Jejich sezona obvykle začíná na počátku června a Češi každoročně s oblibou vyrážejí na samosběr. Možná právě teď přemýšlíte, jak...
Čertovo lejno, perská sůl, tonka. Pozvěte do kuchyně chutě a vůně dálek
Vanilku, skořici nebo muškátový oříšek zná snad každý, jsou tu ovšem i koření, o kterých jste možná nikdy neslyšeli a přitom dokážou proměnit jídlo v nezapomenutelný zážitek. Objevte s námi šest méně...
Suflé omeleta, pošírovaná nebo turecká vejce. Snídaně podle foodblogerů
Vajíčka jsou klasikou snídaňového menu – rychlá, výživná a neuvěřitelně variabilní. Přitom však právě jejich jednoduchost často svádí k rutině. Jak z nich udělat jídlo, které potěší nejen chuťové...
Kremeš, věnečky i perníkové řezy. Tradiční zákusky podle známých foodblogerů
Klasické zákusky mají na našich stolech stále své pevné místo. Díky foodblogerům, kteří přinášejí na své sociální sítě a weby osvědčené recepty, navíc získávají novou popularitu. Pokud milujete...
Klasika, která po Velikonocích přijde vhod. Vyzkoušejte vaječnou pomazánku jinak
K Velikonocům se váže řada pokrmů, jedním z nich je i velikonoční pomazánka. Můžete hádat, co je její hlavní surovinou, a jaká je nejlepší.
Nejen na chlebíčky: poradíme vám, co s vajíčky po Velikonocích
Velikonoce skončily a v misce vám zbyla vařená malovaná vajíčka? Nezapomeňte je správně uskladnit. Přinášíme inspiraci na jednoduché recepty, díky kterým se vajec na tvrdo zbavíte a ještě si skvěle...
Velikonoční nádivka neboli hlavička: tipy na velikonoční stůl
Velikonoční nádivka, známá také jako hlavička, sekanice či řežábek, je neodmyslitelnou součástí jarních svátků. Tradičně se připravuje na večeři o Bílé sobotě a s chutí se konzumuje také po skončení...
Velikonoční mazanec desetkrát jinak: tradiční, bezlepkový i s čokoládou
Mazanec je neodmyslitelným symbolem Velikonoc. Přinášíme vám deset receptů, podle kterých si ho letos můžete upéct – od tradičního kynutého až po variantu s čokoládou nebo v italském stylu.
Mechová roláda či Pavlova. Netradiční sladké Velikonoce podle foodblogerek
Velikonoce jsou časem rodinných setkání, tradic a samozřejmě i výtečných pokrmů. Pro mnoho lidí jsou tyto svátky spojeny s pečením, vařením a sdílením dobrého jídla. Jaké moderní sváteční recepty...
Jako od maminky i moderně: šest receptů na velikonočního beránka
Voňavý, vláčný a s mašlí kolem krku. Velikonoční beránek patří k nejsladším tradicím jara. Ať už ho pečete podle babiččina receptu, nebo zkoušíte moderní varianty, význam zůstává: je symbolem...
Šmigrustovka, věnec i nádivka. Foodblogeři odhalují svá velikonoční tajemství
Velikonoce jsou pro kulinární influencery nejen časem tradic, ale také příležitostí k experimentování v kuchyni. Oslavy jarního svátku mají u nich doma jedno společné – stůl plný chutných pokrmů. Jak...
Slavíme mezinárodní den polévek. Dejte si minestrone, gazpacho nebo boršč
Věděli jste, že polévky mají svůj den? Sice neformální, ale zato mezinárodní. Datum 5. dubna se pro oslavu báječně hodí. Aprílové počasí s chladnými až mrazivými rány a někdy až překvapivě teplými...
Býčí žlázy, jehněčí střeva i telecí slezina. Poznejte skryté chutě světa
Pokrmy z vnitřností jsou u některých národů oblíbenou pochoutkou. Připravují je jako běžné jídlo i na slavnostní tabuli. Někdy tyhle delikatesy spojují také se svými zvyky. Ve Skotsku je třeba...
S halloumi, uzenou makrelou i pohankou. Saláty podle populárních foodblogerek
Jsou svěží, lehké a plné živin – jarní saláty jsou ideálním pokrmem pro přivítání teplých dní. S příchodem tohoto ročního období začala sezona mladé zeleniny, bylinek a čerstvých ingrediencí, které...
Ředkvičky, nebo chřest? Trendy jarní zelenina podle kulinárních influencerek
Sezonní zelenina je jedním z největších pokladů, které nám příroda nabízí. Mezi nejoblíbenější patří ředkvičky a chřest, jejichž sezona je tu coby dup. Podívejte se, jak si čerstvost a bohatství...
Ochutnali jsme jarní Restaurant Week. Ráj pro každého milovníka dobrého jídla
Začíná jarní edice festivalu Restaurant Week. Potrvá sice až do 19. dubna, ale moc dobře víme, že ty nejlepší podniky bývají brzy vyprodané, zejména ve večerních termínech. Chcete-li navštívit...
Zázvor postaví na nohy, zlepší zdraví i imunitu a v kuchyni z vás udělá borce
Tato báječná hlíza bývá neprávem opomíjena, přitom v chladných dnech báječně zahřeje a dodá exotický nádech všem vašim kuchyňským kreacím. Také pro zdraví je zázvor skutečným požehnáním.
Kdo je foodie a jak se jím stát. Gastrotipy pro milovníky dobrého jídla
Všimli jste si? Jídlo už dávno není základní potřebou pro naše přežití, ale stalo se koníčkem, zálibou, nebo dokonce vášní. A právě tak k němu přistupují foodies, tedy lidé, kteří mu propadli...
Čočka, cizrna, fazole. Skvělý zdroj zdraví a energie v každém soustu
Luštěniny jsou jednou z nejvýživnějších a nejvšestrannějších potravin, které můžeme zařadit do našeho jídelníčku. Jsou bohaté na bílkoviny, vlákninu, vitaminy a minerály, což z nich činí ideální...
Citrony, mandarinky, kumquaty. Citrusy jsou tajnou hvězdou zimního jídelníčku
I když v našich končinách je zima, co se týká nabídky čerstvého ovoce skromnější, hodně zachraňují citrusy z dovozu. Jak využít šťavnaté citrony, mandarinky, pomeranče a další plody v kuchyni a proč...
Jak perfektně uvařit vejce. Vyzkoušejte poslední vědecký recept
Je to pokus vědy posunout hranice gastronomie. Exaktně se popasovat s nelehkou gurmánskou výzvou s fyzikálními konotacemi. Najít cestu k perfektně uvařenému vejci. Italský tým onu cestu našel....
Fenyklové červené zelí s bůčkem

Střední
120 min
Pokud máte rádi pečený bůček, určitě vyzkoušejte náš recept.
Pečená frittata se slaninou a cibulkou

Lehké
30 min
Frittata je tradiční italské jídlo, které se podobá omeletě.
Grilovaná panenka s koprovým salátem

Střední
45 min
Koprový salát se ke šťavnaté panence skvěle hodí.