Recept dne

Zelné závitky s mletým masem

Tomuto jídlu se v různých jazykových variacích říká holubky a s oblibou se připravuje v mnoha zemích střední a východní Evropy. Jako přílohu můžete použít dušenou rýži nebo vařené brambory.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření

50 min

Kuchyňská kalkulačka

Surovina

Množství

Můžete použít:
desetinná čísla 2.5
nebo zlomky 3/4
1850
Podrobně

Nejlépe hodnocené

Mazanec podle Heleny Růžičkové

Herečka uměla nejen lidi rozesmát, ale i dobře pohostit. Na její velikonoční mazanec pěli chválu...

Pomerančová omáčka na palačinky crepes Suzette podle Pavla Berkyho

Crepes Suzette jsou mistrovským kouskem francouzské kuchyně. Vynalezl je věhlasný šéfkuchař Henri...

Tortilly s trhaným masem

Na tento recept můžete využít zbylé pečené maso od oběda, kromě vepřového bude skvělou volbou také...

Máslová omáčka beurre blanc podle Pavla Berkyho

Traduje se legenda, že tato specialita vznikla nešťastnou náhodou, kdy jedna francouzská...

Mazanec z tvarohového těsta

Jemnější a vláčnější obdoba klasické české kynuté velikonoční klasiky bude chutnat celé rodině...

Zobrazit více

Nejvíce hledané

Mazanec podle Heleny Růžičkové

Herečka uměla nejen lidi rozesmát, ale i dobře pohostit. Na její velikonoční mazanec pěli chválu...

Cappuccino řezy

Nejen k nedělní kávě přijde k chuti tento báječný dezert, který je snadnější. než si myslíte....

Italský nepečený čokoládovo-ořechový dort

Tento jednoduchý dezert nadchne nejen ty, kdo neradi pečou, ale prostě všechny milovníky oříšků a...

Velikonoční sušenky

Jemné mandlové sušenky jsou skvělou dobrotou a také originálním dárkem pro koledníky.

Velikonoční hlavička

K tradičním pokrmům patří ve většině českých domácností o Velikonocích hlavička s uzeným masem.

Zobrazit více

Kvízy

Zobrazit více

Kuře na paprice

Další videa

Články o jídle