Lvi milují luxus, Berani maso a Střelci pálivé. Jídelníček podle horoskopu

Každý miluje na talíři něco jiného. Víte, čím potěšit mlsný jazýček partnera či partnerky podle toho, v jakém znamení se narodili? A proč je dobré mít na zimu v kuchyni Kozoroha a v létě Raka? To vše vám právě teď prozradíme, a navíc můžete hlasovat v anketě, která ukáže, jestli jsme se strefili.
Část 1/12
horoskop beran

Berani Milovníci masa

Většinou bývají masožrouti, milují luxusní burgery, řízky, pikantní plátky i steaky. Nepohrdnou žádnou klasikou a většinou zůstávají také dost věrni tomu, co se naučili jíst ve svém původním domově.

Z masožrouta vegetariána neuděláte a kdybyste náhodou znali naopak výjimečného Berana, který se masu vyhýbá, tak počítejte s tím, že ho také nezměníte.

Ryby čeká láska, Blížencům se uleví. Jarní tarotskop pro všechna znamení

Zvyk je pro Berany železná košile. Ptejte se toho svého, co měl rád jako malý Beránek, a budete mít jasno. Jinak je beraní jídelníček spíše strohý a jednoduchý. Žádné vylomeniny v něm nečekejte.

Nejčtenější

Dubajská čokoláda, turecká pasta a nejlepší okurka. NEJ recepty ze sítí

Máloco má tak silný virální potenciál jako recepty. Zejména ty jednoduché, rychlé, ze surovin, které máme běžně doma. Ale také ty, které překvapí nějakým nečekaným použitím ingrediencí nebo jejich...

Ředkvičky, nebo chřest? Trendy jarní zelenina podle kulinárních influencerek

Sezonní zelenina je jedním z největších pokladů, které nám příroda nabízí. Mezi nejoblíbenější patří ředkvičky a chřest, jejichž sezona je tu coby dup. Podívejte se, jak si čerstvost a bohatství...

Ředkvičky, nebo chřest? Trendy jarní zelenina podle kulinárních influencerek

Sezonní zelenina je jedním z největších pokladů, které nám příroda nabízí. Mezi nejoblíbenější patří ředkvičky a chřest, jejichž sezona je tu coby dup. Podívejte se, jak si čerstvost a bohatství...

22. března 2025

Dubajská čokoláda, turecká pasta a nejlepší okurka. NEJ recepty ze sítí

Máloco má tak silný virální potenciál jako recepty. Zejména ty jednoduché, rychlé, ze surovin, které máme běžně doma. Ale také ty, které překvapí nějakým nečekaným použitím ingrediencí nebo jejich...

19. března 2025  15:29

Zázvor postaví na nohy, zlepší zdraví i imunitu a v kuchyni z vás udělá borce

Tato báječná hlíza bývá neprávem opomíjena, přitom v chladných dnech báječně zahřeje a dodá exotický nádech všem vašim kuchyňským kreacím. Také pro zdraví je zázvor skutečným požehnáním.

15. března 2025

Velikonoční kuře s nádivkou

Velikonoční kuře s nádivkou

Střední

120 min

Upečte si na slavnostní velikonoční oběd toto lahodné kuře s jarní nádivkou.

Kdo je foodie a jak se jím stát. Gastrotipy pro milovníky dobrého jídla

Všimli jste si? Jídlo už dávno není základní potřebou pro naše přežití, ale stalo se koníčkem, zálibou, nebo dokonce vášní. A právě tak k němu přistupují foodies, tedy lidé, kteří mu propadli...

9. března 2025

Perníková bábovka s karamelem

Perníková bábovka s karamelem

Střední

90 min

Netradiční kombinace, která vás osloví.

Švestkové buchty

Švestkové buchty

Střední

90 min

Buchty jako od babičky.

Ořechová bábovka

Ořechová bábovka

Střední

80 min

Upečte na neděli ořechovou bábovku.

Sladké sendviče (eklérky)

Sladké sendviče (eklérky)

Střední

60 min

Upečte si ke kávě tradiční francouzský dezert.

Srdíčka z karamelem melírovaného těsta

Srdíčka z karamelem melírovaného těsta

Střední

50 min

Krásné vánoční cukroví.

Tyčinky s olivami

Tyčinky s olivami

Střední

120 min

Skvělý předkrm na jakoukoliv party.

Quinoový nákyp s hruškami a červenou řepou

Quinoový nákyp s hruškami a červenou řepou

Střední

60 min

Vyzkoušejte zdravější variantu slaného nákypu.