Plněné zelné listy s brusinkami

Střední
90 min
Plněné zelné listy s brusinkami jsou skvělý způsob, jak dát tradičnímu jídlu, svěží a ovocný nádech.
Pečená jehněčí kýta

Střední
110 min
Pečená jehněčí kýta se skvěle hodí na oslavu velikonočních svátků.
Pečený blatenský kapr

Lehké
35 min
Pečený blatenský kapr je tradiční české jídlo, které pochází z oblasti Blatné.
Salát z pečených brambor, fazolek a slaniny

Střední
30 min
Luxusní salát, který je vhodný i jako příloha.
Pošírovaná vejce na bramborových plackách s rukolou

Střední
60 min
K večeři si udělejte tato pošírovaná vejce.
Plněná slepičí roláda

Střední
100 min
Klasika, která krásně vypadá, výborně chutná a skvěle se hodí na slavnostní stůl.
Petrželkový koláč s cibulí a modrým sýrem

Střední
50 min
Elegantní slaná dobrota, která se hodí jako předkrm, lehký oběd nebo pohoštění pro hosty.
Plněné jelení závitky

Střední
90 min
Jelení maso je výrazné, tmavé a libové, proto se perfektně hodí na rolování a plnění.
Perkelt z vajec

Střední
40 min
Perkelt z vajec je nenáročná, ale překvapivě chutná klasika, hlavně na Slovensku nebo v Maďarsku.
Plněná červená řepa

Střední
90 min
Gurmánská paráda, která potěší jak milovníky zdravějšího jídla, tak i ty, co hledají něco...
Pečené chilli papričky s kozím sýrem

Lehké
30 min
Pečené papričky chutnají skvěle s masem nebo jako zajímavý snack.
Placičky z vepřové kýty

Lehké
40 min
Placičky z vepřové kýty jsou jednoduché, šťavnaté a dají se udělat na sto způsobů.
Plněná cibule

Lehké
60 min
Plněná cibule se dá udělat jako hlavní jídlo nebo jako originální příloha třeba ke grilovanému...
Olovo (vařené vepřové plíce)

Střední
90 min
Pokud rádi ochutnáváte zahraniční kuchyně, vyzkoušejte i tento pokrm z Kyrgyzstánu.
Zapečené kedlubny

Lehké
70 min
Kedlubna nám díky vysokému obsahu vlákniny zajistí dlouhodobý pocit sytosti a je bohatá na vitamin...
Ostré fazolové lusky

Lehké
15 min
Fazolky skvěle chutnají jako příloha k masu nebo jako samostatný salát.
Obrácený koláč s rajčaty a cibulí

Střední
70 min
Nemusíte sladké? Upečte si koláč ze slaných surovin.
Ouška z listového těsta

Lehké
40 min
Sladká radost pro každý den, kterou zvládne upéct i začátečník.
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny