Kuchaři - rozhovory

Nově objevené restaurace pro gurmány. Nejlepší je na jihoafrické pláži

Vítězem hlavního ocenění nově udělovaných gastronomických cen World Restaurant...
20. února 2019

Nenápadná malá restaurace v pobřežním městečku Paternoster, téměř dvě stě kilometrů severně od...

České maso patří v Evropě k nejkvalitnějším, řekl řezník Kšána v Rozstřelu

Řezník František Kšána ml. v diskusním pořadu Rozstřel
aktualizováno  18. února 2019

Jméno František Kšána je mezi milovníky masa pojem. Ten starší dlouhá léta kraloval legendárnímu...

Čeští kuchaři uspěli na soutěži v Lyonu. Vyzkoušejte jejich recepty

Český národní kulinářský tým nadšený z vítězství. V Lyonu, kde jsou kuchaři za...
11. února 2019

Český národní tým uspěl na světovém kuchařském klání v Lyonu, kde se utkalo 12 špičkových...

Ostravák v Praze Radek Kašpárek: Michelinská hvězda? To bylo keců

Radek Kašpárek, šéfkuchař pražské restaurace Field
6. února 2019

„Dobrá zpráva pro rodiče. Kluk, který ze základní školy nosí mizerné známky, může najít obor, v...

Gastronomie je náhradní vojenská služba, řekl Pohlreich v Rozstřelu

Zdeněk Pohlreich v diskusním pořadu iDNES.cz Rozstřel.
aktualizováno  14. ledna 2019

Zdeňka Pohlreicha znají mnozí jen díky roli televizního šéfa, kterou loni po deseti letech s úlevou...

KVÍZ: Pamatujete si, jak se rval Zdeněk Pohlreich za dobré jídlo?

Zdeněk Pohlreich
29. prosince 2018

Deset let jezdil po celé republice a snažil se pomoci hospodským, kteří o to projevili zájem....

Když michelinský inspektor nenajde v podniku šéfa, je zle, tvrdí šéfkuchař Pospíšil

První český michelinský kuchař Pavel Pospíšil v diskusním pořadu iDNES.cz...
18. prosince 2018

Legendární kuchař Pavel Pospíšil vzpomíná, jak se vyvíjela jeho kuchařská kariéra i na cestu k...

Rocker z Kroměříže šéfovou šokoval i potěšil. Dostal motivační hvězdu

Šéfová Jitka Pagana vysvětluje majiteli kroměřížské Staré masny, jak se v...
18. prosince 2018

Stará masna. Místo pro rockery a motorkáře, kde vládne pohoda. K tomu by však mělo patřit i slušné...

Roman Vaněk: mistr kuchařek, podle kterých se dá vařit

7. prosince 2018

Roman Vaněk objevil recept, jak se stát autorem nejoblíbenějších kuchařských knih. Zdánlivě je to...

Šéfová Jitka Pagana v Rozstřelu vyjmenovala nešvary české gastronomie

aktualizováno  3. prosince 2018

Karla Mráčková v pondělním Rozstřelu zpovídala nástupce Zdeňka Pohlreicha, protagonisty pořadu Ano,...

Zdeněk Pohlreich: Končím, patřím do starého železa, už většinou ani nevařím

19. července 2018

Téměř deset let jezdil po celé zemi a radil majitelům restaurací. Jeho pořad Ano, šéfe! se stal...

Zdeněk Pohlreich: Kdo neumí dobře jíst, nemůže bejt úplně šťastnej

17. června 2010

Na obrazovku vnesl vypípaný slovník IV. cenové, ale i poctivou kuchyni z kvalitních čerstvých...

Najdete na iDNES.cz