Veřejnost se podivila, že jste po dlouhých letech odešel z Alcronu, ale vlastně se moc neví, co teď děláte.
Já teď budu čas věnovat projektu, který se rozjel v Olomouci. Budujeme tam bistro, a navíc jsem přijal nabídku, abych spolupracoval se společností Lobster Catering. Mým úkolem bude rozšířit a vylepšit jejich služby. Olomouc se ostatně stává gastronomickou mekkou, protože sem přišlo několik kuchařů z Prahy i ze zahraničí a mezi místními je taky řada talentů.
Doma vařím rád a bez stresu, je to lepší než luxovat, říká Roman Paulus
Roman Paulus patří už řadu let mezi tuzemské nejlepší kuchaře, v roce 2012 dovedl pražskou hotelovou restauraci Alcron poprvé k michelinské hvězdě. Loni na jaře o ni podnik přišel. | foto: Tomáš Krist, MAFRA
Migrény mi zesilují chuť a čich. Na patře cítím neuvěřitelné věci, říká kuchař

Jako malý kluk měl dva sny: šéfovat v kuchyni své restaurace a stát se spisovatelem. V roce 2017 se...
Pořád si moc nevěřím, říká letošní vítězka pořadu Peče celá země Martina

Chybělo málo, aby se soutěže Peče celá země nezúčastnila. Nakonec ji překvapivě Martina Kynstlerová...
Michelinští kuchaři jsou skoro všichni psychopati, říká šéfkuchař Knedla

S jeho jménem to asi ani nemohlo dopadnout jinak, než že se stal kuchařem. Jan Knedla, který o sobě...
České rizoto je moje noční můra, svěřil se italský šéfkuchař

Téměř dvacet let Riccardo Lucque (51) učí Čechy milovat autentické italské chutě. A hosté už mu...
Na grilu dělám i melouny, nebojte se využít jeho plnou kapacitu, říká kuchař

Když na úřadě Michal Zámečník (42) řekne své jméno, často se ho prý ptají, zda zmínil jméno, nebo...
Známe letošního nejošklivějšího psa na světě. Je to Pan Smíšek
V soutěži o titul nejošklivějšího psa na světě si letos vítězství připsal olysalý nalezenec z Arizony, sedmnáctiletý...
Pes v práci? Sobecké. Má spát 14 hodin denně, říká veterinářka Frühauf Kolářová
Premium O stále dokonalejším léčení zvířat, ale i sobecké lásce k domácím mazlíčkům vypráví veterinářka a univerzitní pedagožka...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Superčerv si rád pochutnává na polystyrenu. Znamená naději pro recyklaci
Vědci zjistili, že určitý druh „superčerva“ může skutečně jíst plast, aniž by mu to uškodilo. To ukazuje cestu k...
Hledá se nejroztomilejší mazlík. Posílejte fotky, rozhodne férová anketa
Máte doma psa, kočku, papouška, chameleona či jiného zvířecího mazlíka? Říkáte si při každém pohledu na něj, jak je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Přírodní zahrada, kde se příliš nebojuje se škůdci ani nezasahuje
Soutěž Život je změna, a pro zahradu to platí každičký den. A pokud ji budujete u chalupy na venkově, kde je na čem stavět, a...
Hovězí steak s koprovkou na grilu. Divili byste se, jak ta kombinace funguje
Seriál Rozžhavte grily, velí zlepšující se počasí. V letošní Grilovací akademii ukážeme některé méně obvyklé postupy a...
Kečup, levné těstoviny a už se vařila Itálie, vzpomíná šéf v kuchyni Itala
Špičkový šéfkuchař Davide Lagomarsino, rodilý Ital, se v Praze usadil v roce 2008 po návratu z Austrálie. Italská...
Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny
S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody. Vyberte si z...
Nižší spotřebu plynu pomůže zajistit i pravidelný servis
Advertorial Pravidelná roční údržba plynového kotle autorizovaným servisním technikem je u nových spotřebičů podmínkou zachování...

Akční letáky
Všechny akční letáky na jednom místě!