- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Roman Paulus patří už řadu let mezi tuzemské nejlepší kuchaře, v roce 2012 dovedl pražskou hotelovou restauraci Alcron poprvé k michelinské hvězdě. Loni na jaře o ni podnik přišel. | foto: Tomáš Krist, MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Veřejnost se podivila, že jste po dlouhých letech odešel z Alcronu, ale vlastně se moc neví, co teď děláte.
Já teď budu čas věnovat projektu, který se rozjel v Olomouci. Budujeme tam bistro, a navíc jsem přijal nabídku, abych spolupracoval se společností Lobster Catering. Mým úkolem bude rozšířit a vylepšit jejich služby. Olomouc se ostatně stává gastronomickou mekkou, protože sem přišlo několik kuchařů z Prahy i ze zahraničí a mezi místními je taky řada talentů.
Připojte se ještě dnes a získejte: