Úterý 28. června 2022, svátek má Lubomír
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 28. června 2022 Lubomír
Premium

Cukráři jsou jako autisti. Potřebují řád a systém, říká Iveta Fabešová

Cukrářka Iveta Fabešová ve své cukrárně v nově zrekonstruované Werichově vile na pražské Kampě. | foto: František VlčekMAFRA

Iveta Fabešová je výjimečnou cukrářkou, jejíž kvality mohl ocenit každý, kdo někdy navštívil její síť kaváren IF Café. Nyní se objevila po boku Zdeňka Pohlreicha v jeho kulinářském pořadu a znovu ukázala, že když se to umí, cukrařina klame tělem a vypadá jako snadná disciplína.

Objevila se v cukrářském světě jako zářící kometa v roce 2010 v pořadu Na nože. Nedávno se na sociálních sítích přiznala, že její manželství se rozpadlo, opustila i síť svých kaváren a dalších aktivit a začíná v podstatě znovu. Jen s nabytými životními a pracovními zkušenostmi. A nenechte se mýlit: Iveta Fabešová vypadá křehce, ale energie a odhodlání má na rozdávání.

Přečetli jste jen část článku. Pokračujte s
Akční nabídka první měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství můžete kdykoliv zrušit a je bez závazků.
Již máte předplatné? Přihlaste se a čtěte dál.
Autor:

Hovory na talíři

Michelinští kuchaři jsou skoro všichni psychopati, říká šéfkuchař Knedla

S jeho jménem to asi ani nemohlo dopadnout jinak, než že se stal kuchařem. Jan...

S jeho jménem to asi ani nemohlo dopadnout jinak, než že se stal kuchařem. Jan Knedla, který o sobě...

Největší zlo? Rýže v pytlíku. Je to hnusné, říká šéfkuchař z MasterChefa

Jiří Štift

Kdysi se v Praze na „čínu“ chodilo do Vodičkovy ulice, od konce roku 2017 se na pravou „asii“ chodí...

Meduňka a lipový květ. Manželé kořenáři prozrazují recept na nejlepší svařák

Michaela a Jan Schneedorferovi

Máloco navodí atmosféru Vánoc spolehlivěji než vůně. Svařák, perníčky, pracny ani purpura by nebyly...

Zemřu, až zavřete! napsal Karel Gott. Kuchař Suchý hostil nejen české legendy

Kuchař Vladimír Suchý

Legendární čínská restaurace ve Vodičkově 19 jako první v Československu vařila asijské speciality....

Vydala nejlepší dětskou kuchařku. Přes jídlo předávám synovi lásku, říká

Když má její šestiletý syn David chuť na palačinky, vstane a připraví mu je....

Když má její šestiletý syn David chuť na palačinky, vstane a připraví mu je. Rozmazlování? Ona tomu...

Podívejte se živě do útrob včelího úlu

  • Nejčtenější

Známe letošního nejošklivějšího psa na světě. Je to Pan Smíšek

V soutěži o titul nejošklivějšího psa na světě si letos vítězství připsal olysalý nalezenec z Arizony, sedmnáctiletý...

Nenápadná amfora vám ohlídá závlahu rostlin. Za sucha i během dovolené

„Něco vám ukážu,“ zvala nás Lucie Lankašová ze spolku Kokoza do skleníku, kde kromě rostlin nešlo přehlédnout...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

V pražské zoo uhynul oblíbený lachtan Meloun, syn proslulého Gastona

Ve dvaceti letech v pražské zoo uhynul lachtaní samec Meloun. O jeho smrti informoval na sociálních sítích ředitel zoo...

Se zahradou ve svahu si poradili, pomohla žula a staré sloupy z chmelnic

Soutěž Nemít s budováním zahrady žádné zkušenosti a před sebou pozemek v prudším svahu, to je výzva. „Byla to naše první...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny

S grilovaným šťavnatým masem chutná skvěle grilovaná zelenina, sýry nebo třeba ananas či jahody. Vyberte si z...

Nadané děti mají společné rysy. Rodiče to někdy nepoznají, říká expert Mensy

Premium Pouhá dvě promile populace – tedy jenom jeden člověk z pěti set – má IQ vyšší než 150. Zhruba každý padesátý má přes...

Cesta do Chorvatska 2022: Jak projet rozkopané Slovinsko a tankovat v Maďarsku

Premium Dobrá zpráva pro dovolenkáře mířící autem na Jadran. Cesta byla letos hladká, na nejrychlejší trase přes Vídeň, Graz...

Ekonomie hlouposti: počet hlupáků „v oběhu“ je vyšší, než si myslíte

Premium Hloupí lidé patří ekonomicky k nejnebezpečnějším. Za hloupé je třeba považovat ty, kteří škodí druhým i sobě samým. V...

  • Další z rubriky

Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování

Seriál Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert. Jak na heboučké...

Kedlubna je hvězda. Uděláte z ní zelí i řízek. A nacpete se vitaminem C

Kedlubna patří na jaře k nejoblíbenější zelenině. Hodí se k masu, ovšem dobroty z ní vykouzlí také vegetariáni,...

Pohlreich se vrátil do Mama’s. Kontroloval jejich hvězdičky a byl nadšený

Zdeněk Pohlreich se po letech vrátil do ostravské americké restaurace Mama´s. Což je v nové sérii Jak to bylo, šéfe?...

Cukrařina není sprint, ale maraton, říká cukrář Josef Maršálek

Premium Čerstvý čtyřicátník Josef Maršálek se řadí k osobnostem, které se v zahraničí proslavily dříve než u nás. Ještě před...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Aerolinky ruší tisíce prázdninových letů. Pilot vysvětluje proč

Tisíce zrušených letů, mnohahodinové fronty, vyčerpaný personál ostřelovaný výpověďmi. Současné letectví je v těžké...

Kladivo na ruské dělostřelectvo. HIMARS se zapojil do bojů

Americký dělostřelecký systém HIMARS, po kterém Ukrajina volá už několik týdnů, byl konečně dopraven k bojujícím...

Někde bědují nad benzinem, jinde už hladoví. Zdražování pociťují lidé všude

To, že je všechno dražší a že pravděpodobně bude ještě o něco hůř, se rozhodně netýká jen Česka. Britský deník The...

Tradiční hluboká orba vadí Bruselu. Čeští farmáři mohou přijít o peníze

Premium Jarní ječmen, který se používá v pivovarnictví a sladařství, ztratí kvalitu. Česká pole už nebudou jako dřív a farmáře...

Proč dřív lidé vypadali na fotce starší. Rychleji se stárnulo, nebo je to klam?

Premium Tak schválně, udělejte si čas a zalistujte rodinnými alby. Podívejte se na svoje rodiče, prarodiče, praprarodiče. A...