Podzimní kuchařka
Květák, králík, kapustičky. Zapečené večeře jsou snadné a chutnají všem

Zase nevíte, co večer naservírovat rodině? Zkuste některou z těchto zapečených dobrot, které...
Jídlem proti nemoci. Osm receptů pro boj s viry a na podporu imunity

Pokud chcete posílit imunitu, jezte potraviny, které vás dokážou ochránit. A když viry přece jen...
Podzim je časem zvěřiny. Jak připravit bažanta nebo kančí maso?

Zvěřina je pro mnoho amatérských kuchařů a kuchařek tak trochu „vyšší dívčí“, ale s našimi recepty...
Dýňová, čočková a mrkvová. Vyzkoušejte podzimní polévky, které zahřejí

Co vařit, když se venku ochladilo a fouká ze strnišť? Přece vydatnou zeleninovou nebo luštěninovou...
Napište si do diáře: Změna času, podzimní prázdniny, výměna pneumatik...

Změna času, podzimní prázdniny, ředitelská volna... Říjnový kalendář má své tradiční body, které se...
Minestrone, tajine nebo mexická pánev. Oslavte den veganů světově

V pátek je světový den veganů, a tak vám nabízíme speciality z celého světa, pro jejichž přípravu...
Halloweenské dobroty. Vyzkoušejte upíří sušenky a dýňové duchy

Blíží se konec října a s ním i svátek, který v Česku sice nemá dlouhou tradici, ale zejména děti...
Luxusní nedělní oběd skoro bez práce. Upečte si podzimní masovou pečeni

Nechcete při přípravě nedělního oběda strávit v kuchyni celé dopoledne, ale hodláte se před rodinou...
Brambory nejsou jen příloha. Zkuste koláč s cibulí, lokše či štrachandu
Zvykli jsme si používat bramborové hlízy jako poměrně nudnou surovinu pro přípravu kaše,...
Úsporná variace na svatomartinské menu. Hustá polévka i kuře jako husa
Svatý Martin se k nám sice chystá spíš na bílém bicyklu než na koni, ale slavit s plnou pusou...
Snadné, rychlé a syté podzimní saláty, které se hodí k obědu i večeři
Podzim si žádá sytá jídla, protože s ochlazením naše tělo potřebuje ke svému fungování více...
Přehlížený pašák zázvor. Skvělý je v marinádě i se skleněnými nudlemi
Komu zima zalézá za nehty a pod košili, ten určitě ocení recepty, které ho najednou nasytí, zahřejí...
Horké nápoje, které prohřejí vaše podzimní odpoledne a večery
Nenechte se rozházet tím, že se kvůli změně času dříve stmívá. Využijte delší večer k tomu, že si...
Pořádně husté kaše podle Jany a Davida. Snídaně, která vás probere
Ona byla herečka, on kameraman a před pár lety se potkali v práci. Zjistili, že je spolu baví...
Barevné podzimní saláty, které potěší oko, nasytí i zahřejí
Zatímco v létě si dopřáváme saláty pravidelně a daří se nám je propašovat na stůl i v případě, že...
Pavouci, myši, čarodějnice. Halloweenská party nejen pro děti
Blíží se konec října a s ním také období oblíbených halloweenských večírků, jež milují zejména...
Jedlé kaštany jsou podzimní delikatesa. Právě teď je jejich čas
Určitě je znáte z vánočních a zimních trhů, kde si je kupujete pečené do kornoutu. Zkuste je však...
Víkendové pečení. Dejte si závin s mákem a švestkami, jablky či masem
Stejně jako se teď za sychravých rán balíme do šál a kabátů, můžeme zavinout naše oblíbené podzimní...
Dýně není jen na polévku. Zkuste třeba muffiny, chlebíček nebo kari
Jedním z jasných signálů, že je tady podzim, jsou také zářivě oranžové buclaté plody dýní. Ty jsou...
Pórková, s květákem i paprikou. Nejlepší podzimní polévky pro zahřátí
Nejsychravější a zároveň nejmalebnější roční období už úřaduje nejen v kalendáři, ale také za okny,...
Z farmy přímo na stůl: nová kuchařka vás naučí milovat zeleninu
Nemusíte být fanatickým přívržencem farmářských trhů, abyste zjistili, že nejlepší zelenina je ta...
Šťavnatá cuketová buchta
Nechte se inspirovat receptem na cuketovou buchtu. Každý den u nás najdete jeden letní recept.
Zapečená cuketa se slaninou
Každý den u nás najdete jeden letní recept. Nechte se inspirovat.
Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí
V horkých letních dnech můžete s důvěrou sáhnout po indické kuchyni, která vás zasytí a ještě...
Rybová s Winterovou pečou dezert z dýně. Pošlete váš recept a vyhrajte
I Češi už propadli kouzlu dýní a jejich úžasné variability. Linda s Katkou připraví v dalším díle...
Dýně s kuskusem a mletým masem, jako pomazánka, polévka nebo dezert
Rozzařte si pošmourný podzim oranžovou až žlutou barvou dýňových jídel, která vám vykompenzuje...
Jak na zvěřinu? Šéfkuchaři vám poradí, co s jelenem nebo kancem
Zvěřina je jedním z nejlákavějších symbolů podzimu. Je navíc nejen chutným zpestřením našeho...
Dýně, zvěřina, zabijačka i různé druhy piva. Tak chutná pravý podzim
Když je venku sychravo, nezbývá než si zvednout náladu něčím dobrým. A právě teď je ta správná doba...
Švestky třikrát jinak: marinované, jako omáčka k masu i v perníku
Jednou z nejbáječnějších chutí podzimu jsou švestky, slívy neboli kadlátka. Nejlepší jsou...
Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře
Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které...
Špagetová, máslová, muškátová, Hokkaidó. Vyberte si tu svou dýni
Dýně se nehodí jen pro okrasu nebo halloweenskou výzdobu. Nejen na podzim se s ní můžeme vyřádit v...
Martinská husa, víno či biotrh. Kam za dobrým jídlem nejen o víkendu?
Ještě než z našich kuchyní zavoní Vánoce vanilkou, skořicí a hřebíčkem, pojďme se vydat za mladým...
To bude divočina! Recepty na jídla ze zvěřiny
Zvěřina je chuťově neobyčejné maso, o tom žádná. Ovšem ještě nedávno, pokud jste doma neměli...
předchozí | 1 2 3 4 5 | další |