Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Recepty Zdeňka Pohlreicha

Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich

Zdeňek Pohlreich v novém pořadu Vařte jako šéf!
7. května 2013

Zdeněk Pohlreich bude vyučovat. Připravuje šestidílnou sérii, kde bude diváky seznamovat se základy...

Pár ingrediencí, minimum času a skvělý jablečný crumble je na světě

3. května 2013

Rychlý moučník z jablek s neodolatelnou křupavou kůrkou, na který snadno seženete suroviny po celý...

I obložený chleba může mít šťávu, tvářit se sexy a dokonale chutnat

19. dubna 2013

Nechali jsme si připravit obložený chleba od osmnáctiletého držitele třetího místa v kategorii...

Bramboráky s červenou řepou a jiné lahůdky z levné kořenové zeleniny

Bramboráky s červenou řepou, vpravo dole kapustové placky
8. března 2013

Vařit jen z dostupných lokálních surovin. Zní to hezky, ale v praxi jsou teď z "naší" zeleniny...

Škoda nevařit, řekl si v sedmnácti a sepsal třetí nej prvotinu světa

27. února 2013

Svoji kuchařskou múzu v podobě Jamieho Olivera objevil ve svých devíti letech, takže si v sedmnácti...

Pohlreich: Svíčkovou bych nejraději zakázal, časem umře stejně sama

Zdeněk Pohlreich s Romanem Vaňkem za zády zapáleně přednáší o jednoduchých...
8. února 2013

Do dvaceti let po svíčkové neštěkne ani pes, tvrdí Zdeněk Pohlreich. Tradiční česká kuchyně mu...

VIDEO: Nebojte se přijít o něco, co vás zabíjí, radí Pohlreich

26. listopadu 2012

Pohlreichova škola života, tak by se dala nazvat šéfova poslední buditelská návštěva na zatím...

VIDEO: Pohlreichův boj se svéráznou kuchařkou v hospodě Bolka Polívky

Zdeněk Pohlreich na farmě Bolka Polívky
19. listopadu 2012

"Může to být velká sranda, ale taky velkej průser," říká Zdeněk Pohlreich ještě před vstupem do...

VIDEO: Minutkovou roštěnku vařili v mikrovlnce, Pohlreich skoro omdlel

Podle svých slov by se Pohlreich na místě kuchařek z Konga modlil, aby se nikdo...
12. listopadu 2012

Proč si bývalí zaměstnanci Poldovky otevřou zrovna restauraci, a pak v ní vaří podle norem z...

VIDEO: Pohlreichův návod, jak získat kuřecí prsa za 40 korun

5. listopadu 2012

Když platí hospoda DPH, musí nějakou přidanou hodnotu vůbec vytvořit, aby tu daň měla z čeho...

VIDEO: Pohlreich radí, jak vyčistit zakalený vývar na polévku bílkem

29. října 2012

"Když vaříš kosti na vývar, pěnu musíš vždycky sebrat," vysvětluje Zdeněk Pohlreich amatérskému...

VIDEO: Český hospodský servíroval Němcům pangase jako bílého lososa

22. října 2012

Jak chaoticky vede svůj život, tak to vypadá i v jeho hospodě v Pupplinger Au, dalo by se říci o...

VIDEO: Do šampaňského jahoda z kompotu lepší než žádná. Pohlreich šílí

15. října 2012

Jen málokoho by asi napadlo dávat si v rybářské baště šampaňské s jahodami nebo tam jít na...

Nemusí to být za každou cenu drahé, kope Pohlreich za slušné jídlo

8. října 2012

"Zahoďte cestovní pasy, tady to máte všechno," dozví se Zdeněk Pohlreich z jídelního lístku...

VIDEO: V hospodě platí, kdo nevesluje, jde přes palubu, říká Pohlreich

1. října 2012

Přirovnáním hospody k záchrannému člunu se snaží Zdeněk Pohlreich profesně vyhořelému majiteli...

VIDEO: Kuchař připravil Pohlreichovi rybu, za kterou by sám nezaplatil

24. září 2012

Osmnáct milionů investoval majitel hotelu Krajka ve Vamberku, aby vybudoval ubytovací a restaurační...

VIDEO: Kašlete na svíčkovou, rumpsteak je za polovic, radí Pohlreich

10. září 2012

Modrá stodola je architektonicky i interiérově skvěle zvládnutá restaurace s bowlingem a hotelem....

VIDEO: I mleté maso může chutnat jako z ráje. Karbanátky po italsku

21. srpna 2012

Říkejte tomu čufty, burgry nebo sekaná, chutnat to bude pořád skvěle. Aby ne, vzhledem k použitým...

VIDEO: Kateřina Cajthamlová vaří kapra pouhých pět minut. A bez soli

10. srpna 2012

Na přípravu teplé, zdravé a dietní večeře z kapřího filetu vám bude stačit půlhodinka, protože ho...

Kombinace drůbežího masa se sušenou šunkou a ovčím sýrem je dokonalá

31. července 2012

Připravte k obědu jednoduchou a rychlou roládu z vykostěné perličky nebo rovnou z kuřete podle...

VIDEO: Návod na luxusní, deset centimetrů vysoký steak na grilu

24. července 2012

Panzánský steak ze zadního hovězího ořechu připravil italský šéfkuchař Emanuele Ridi uprostřed...

VIDEO: Připravte si lehoučké italské rizoto s cuketkami a parmazánem

10. července 2012

Stačí pár kvalitních ingrediencí a máte letní oběd jako víno. Rýže jako rýže, řeknete si možná....

Žluté kuře nemusí znamenat kvalitu, je to marketing, tvrdí Pohlreich

27. června 2012

"Výrobci kuřat vám udělají barvu kuřete, jakou chcete. Záleží na tom, co se do krmení přidá během...

Mleté nastavte zeleninou, pak se u grilu nepřecpete, tvrdí Pohlreich

25. června 2012

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího přežrání masem, proto je při grilování...

VIDEO: V mletém najdete to, co už nejde prodat, ale nic špatného

21. června 2012

Šéfkuchaři Zdeňku Pohlreichovi je líto, že má mleté maso tak špatnou pověst. "Každé maso není...

VIDEO: Pohlreich povýšil obyčejný karbanátek na atraktivní lahůdku

18. června 2012

Mleté maso patří po křidýlkách k nejoblíbenějším surovinám pro grilování. Televizní šéf ukazuje,...

VIDEO: Jak v obchodě poznat vysoký a nízký roštěnec a k čemu se hodí

14. června 2012

Hovězí hřbet patří k nejlepšímu masu, které lze používat na minutkové úpravy. Vzhledem k tomu, že...

VIDEO: Kuře na grilu konečně trochu jinak, ukazuje Pohlreich

11. června 2012

Grilovat znamená donekonečna střídat několik vhodných druhů masa. "Šéf" tentokrát ukáže, že...

VIDEO: Čuníci a jablka k sobě pasujou, rozplývá se Pohlreich

4. června 2012

Vepřové kotlety vůbec nemusí být fádní, dokazuje "šéf" jejich marinováním v jablečné šťávě. Ve...

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak si poradit s vepřovou kýtou

30. května 2012

Čuníka uvaříte od hlavy až k ocasu, tvrdí šéf na grilu Zdeněk Pohlreich. Vepřová kýta patří k...

VIDEO: Jak na mexické tortilly s hovězím. Rychlá Pohlreichova lekce

28. května 2012

Rozpálený gril, kus hovězí plece a čerstvá zelenina vám během chviličky vykouzlí slastný úsměv na...

Čerstvý kmín? To jsem ještě nejedl, přiznal Pohlreich v Mostě

26. května 2012  18:25

Nabídnout hovězí steak se salátem s jahodami není dobrý nápad. A servírovat biftek s opečeným...

VIDEO: Pohlreichova nalejvárna, jak vybírat vepřové maso

24. května 2012

Ne každé maso se hodí na grilování. Lépe dopadnou tučnější masa, protože tuk je nositelem chuti.

VIDEO: Ke steaku si dejte pečená rajčátka. Podle Pohlreicha jsou sexy

20. května 2012

"Když nemáte oregano, tak tam dejte dobromysl," radí Zdeněk Pohlreich při přípravě bylinkového...

První on-line kurz vaření v Česku. Lektorka vás kontroluje webkamerou

2. května 2012

Tříhodinový kurz vaření přes internet byl zábava, radost a byl z něj i užitek. Okamžitý a snad i do...

Rychlý lehký oběd? Udělejte telecí maso s jarní zeleninou a bramborami

29. dubna 2012  1:04

Pozor, telecí maso je z telete, které by mělo mít do 80 kilogramů. "Někdy se totiž jako telecí...

Krmítko v americkém Ohiu