peeling

Opálení i bez sluníčka. Se správným přípravkem bude výsledek perfektní

Chcete si usnadnit a urychlit cestu k bronzové pokožce a nevystavovat se zbytečnému riziku? Žádný problém A půjde to i bez nebezpečných paprsků, jen je potřeba zvolit správný přípravek.

18. června 2024

Pokožku jako v bavlnce máte na dosah ruky. Stačí ji správně opečovat

Citlivá nebo suchá a popraskaná kůže trápí nejednu z vás. Dá se s tím nějak bojovat? Určitě. Ale bude to chtít vaši trpělivost a především váš čas.

9. května 2024

Čištění, peeling i ochrana. Dejte si letos základní kosmetická předsevzetí

Často jsou to maličkosti, které mají velký účinek. Právě nyní nastává ten správný čas změnit zvyklosti, aby byl rok 2024 krásnější než kterýkoli dřív. A vy s ním. Zkuste si dát alespoň základní...

15. ledna 2024

Využijte ovoce pro svoji krásu. Sáhněte po citronech či malinách

Ovoce využijete na přípravu masek, koupelí či peelingů. Neexistuje snad žádný druh, který by se v kosmetice neosvědčil. Tak se přesuňte z kuchyně do koupelny a dopřejte výživu své pleti.

22. listopadu 2023

Domácí peeling není žádná věda. Stačí mít cukr, sůl nebo kávu

Chcete být jemná a hladká od hlavy až k patě? S našimi recepty obrousíte a zjemníte svou kůži, že bude hlaďoučká jako samet. A nejlepší na tom je, že si vystačíte s tím, co máte doma při ruce.

27. července 2023

Co je to chemický peeling?

Chemický peeling pro zdravější a mladší vzhled!

20. května 2023

Peeling je správnou jarní cestou k dokonalé pleti. Vydejte se po ní

Dny se pomalu, ale jistě prodlužují a sluneční paprsky získávají na síle. To znamená jediné – jaro je tu. Přivítejte ho s krásnou a rozzářenou pokožkou. Peeling vám k ní hravě a šetrně dopomůže.

5. května 2023

Nezapomínejte na péči o nohy. Právě ty na vás prozradí váš věk

Čas, kdy je zase vystavíte na odiv v páskových střevících, se blíží. Nohy se hlásí o slovo a chtějí se nechat rozmazlovat. Dopřejte jim pedikúru a jednou za čas také očistný peeling, odmění se vám...

29. března 2023

Peeling je skvělá cesta ke krásné pleti. Poradíme, který vybrat

Na dotek hebká a krásně vyhlazená pleť je snem většiny žen. Cesta k ní vede většinou přes stanici peeling. Tak nastupte, poradíme vám, který bude pro vás ten nejlepší.

23. března 2023

Dokonale krásné nožky můžete mít přesně za 12 minut. Známe návod

I když nosíme plné boty a na nohy nám nikdo nevidí, měli bychom se o ně starat. A to platí stejně tak pro dámy i pro pány.

14. března 2023

Načerpejte síly v pohodlí domova a dopřejte si pořádné wellness

Poslední roky je sice v módě otužování, ale i vana plná teplé vody má své pozitivní účinky. Uvolní svaly, povolí napětí a starosti se alespoň částečně rozplynou. Udělejte si doma pohodlné wellness.

10. února 2023

Užijte si dokonalé podzimní wellness. Začněte ve vaně, pak hydratujte

Chladné podzimní dny se hlásí o své slovo. Máme pro vás ale skvělý tip, jak na sychravé dny vyzrát. Dopřejte si wellness v pohodlí svého domova. Zapalte svíčku, pusťte uklidňující hudbu a ponořte se...

10. listopadu 2022

Podzimní péče o pleť: chtějte hutnější krémy a nevynechte peeling

S teplými dny jsme se rozloučili, je tady podzim, a proto je čas změnit letní kosmetiku za podzimní. Výživnější, hutnější, takovou, která vám pomůže pečovat o chladem vysušenou kůži.

24. října 2022

Černým tečkám se dá snadno předcházet. Náplastmi i peelingem

Kdo má smíšenou nebo mastnou pleť, ten to dobře zná – nos, na něm ucpané póry a černé tečky. Co s tím?

22. října 2022

Jak na rty k nakousnutí? Udělejte peeling a zvolte správnou rudou

Nezáleží na tom, jestli vás příroda obdařila plnými rty hollywoodských hvězd, nebo jen těmi úzkými, které jsou téměř neviditelné. Vždy je můžete mít krásné.

27. září 2022

Sladké jídlo způsobuje akné, make-up ucpává póry. Sedm mýtů v péči o pleť

Historkami o tom, jak nám čokoláda zhorší akné či že si peelingem sedřeme kůži, nás strašily maminky i spolužačky ve škole. Aspoň jednu slyšela nejspíš každá žena. Spousta z nich je však pouze...

1. září 2022

Jak prodloužit opálení? Pleť hodně hydratujte, peeling jen občas

Pokud jste celou dovolenou dřeli na tom, abyste měli bronzově opálenou pokožku, budete asi chtít, aby vám barvička dlouho vydržela. Známe pár triků, jak na to.

18. srpna 2022

Deset minut stačí. Krásné nohy můžete mít i díky rychlopéči

Léto je v plném proudu, chodíme naboso a ukazujeme nohy... Každá z nás, než vklouzne do sandálů, by si proto měla doma dopřát bleskovou pedikúru jako od profesionála. Stačí chvilka, slibujeme.

22. července 2022

Deset minut stačí. Krásné nohy získáte i díky bleskové péči

Než vklouznete do sandálků, měla byste si doma dopřát bleskovou péči jako od profesionálů. Nezabere víc než 10 minut. Tak jdeme na to.

4. července 2022

Domácí peelingy: kam použít ten se solí, a kam se skořicí

Chtěla byste být hebká a hladká od hlavy až k patě? Proč ne?! Díky našim receptům dostanete svou pokožku do dokonalé formy.

1. června 2022

Zkrášlovací technika jménem scrub. Proč po ní sáhnout právě teď?

Sluníčko se hlásí o slovo, brzy budeme zase odhalovat nohy, nosit tílka a těšit se do plavek. Chcete, aby vaše pokožka vypadala co nejkrásněji? Pomůže peeling, nebo scrub?

7. dubna 2022

Pozvěte kávu k sobě do koupelny. Pomůže proti vráskám i striím

Milujete tu božskou vůni, která se line z šálku kávy? Pak určitě rychle propadnete i kouzlu kávové kosmetiky.

17. února 2022

Pečujte o nohy správně. Čtyři kroky, jak na to

Je jedno, jestli jsou tenké či dobře stavěné jako kuželky. Nohy vás nesou celý život, a proto byste se o ně měla náležitě starat.

6. února 2022

Podpořte svou zářivou krásu. Základ je pečlivé odlíčení

Závěr roku přeje návštěvám a společenským akcím, o něco méně pak naší pokožce. Máme pro vás pár tipů, jak ji opečovat, abyste byla královnou každé party.

24. prosince 2021

Jak na hebké a pružné tělo? Vyzkoušejte masáž, koupel i bylinky

Dopřejte tělu dostatek péče a odvděčí se vám pružností, krásnou pokožkou a rizikovými partiemi bez faldíků a celulitidy. Stačí k tomu každý den pět minut na pravidelnou masáž celého těla. Můžete také...

31. srpna 2021

Odpočiňte si ve Spa resortu Tree of Life. Pobyt získáte s 15% slevou

Místo, kde čas plyne pomaleji a každodenní realita se mění v nezapomenutelné zážitky, tak bývá označován Spa resort Tree of Life v Lázních Bělohrad. Uživatelé iDNES Premium sem mohou vyrazit s...

19. srpna 2021  8:12

Krásné nohy? Perfektní pedikúru zvládnete za deset minut

Léto je v plném proudu, chodíme naboso a ukazujeme nohy... Každá z nás, než vklouzne do sandálů, by si měla doma dopřát bleskovou pedikúru jako od profesionála.

20. července 2021

Hýčkejte svou pleť

V přírodě se nachází spousta zázračných látek, které pomáhají udržet naši pokožku krásnou a zdravou. Hýčkejte svou pleť pomocí řady Mary Kay Naturally™ na přírodní bázi.

23. května 2021

Krém, masáž i solná koupel. Tipy pro hebké a krásné ruce

Jediný pohled na ruce prozradí váš skutečný věk. Co tedy dělat, aby neodhalily více, než chcete, zkrátka aby byly stále hebké a mladě vypadající?

21. května 2021

Čtyři kosmetické přešlapy, které vám ubírají krásu. Zbavte se jich teď hned

Mnoho žen chybuje v základních krocích, nevědomky tak zhoršují kvalitu své pleti a urychlují proces jejího stárnutí. Možná i vy máte zažité kosmetické rituály, které pokládáte za správné, ale přitom...

12. května 2021

Jarní péče o pleť. Zkuste zázračné domácí recepty

Ještě než odhalíme nohy, výstřihy a celé ruce, měly bychom se předtím postarat o svou pleť, která je po náročném zimním a předjarním období unavená. Zkuste naše recepty.

20. dubna 2021

Šest kroků pro krásnou pleť. Základem je správné čištění

Žádná kosmetika vám nezaručí krásnou pleť, pokud se o ní nebudete správně starat. Základem je důkladné čištění, které by mělo být součástí každé denní rutiny. A to i v této době, kdy se mnoho žen...

29. března 2021

Kouzlete s peelingem. Vrátí pleti jas a pružnost

Toužíte mít pleť jako panenka? Není nic snazšího než začít s pravidelným peelingem, který dokonale odstraní všechny odumřelé buňky.

12. března 2021

Triky pro svůdné rty. Vsaďte na peeling a lesk

Patří k nejjemnějším partiím obličeje. Hlavně proto je nutné rty chránit – ať už výživnými balzámy, rtěnkami nebo lesky.

11. března 2021

Dokonalý vitamin C: postará se o vaše zdraví i krásu

Patří k asi nejznámějším vitaminům nejen v péči o zdraví. Céčko totiž umí rozjasnit povadlou pleť a funguje také v boji proti vráskám.

7. března 2021

I v chladných dnech potřebuje tělo péči. Jak se starat o ruce a nohy

Bundy, svetry a koneckonců i povinné respirátory nás mohou svést k domněnce, že se v nemusíme starat o svou pokožku. Ale platí opak. I v chladnějším počasí je třeba péči o pleť věnovat pozornost.

28. února 2021