Dobře stravitelná je Fresh kuchyně od šéfa
Poklady mezi kuchařkami padají i z vydavatelství Zdeňka Pohlreicha, který se letos nejen přímo v kuchyni, ale i při tvorbě kuchařky vrhl na své oblíbené „fresh“ vaření. Čerstvá surovina je základ dobré kuchyně.
Fresh podle Pohlreicha |
„Být fresh bude novou kulturou, to je jistá věc. Chtěli jsme, aby tato kniha občerstvila váš repertoár a dala vaší kuchyni víc života a dobrých nápadů. Vašemu jídlu sex-appeal, kyslík, energii a pestrost,“ říká šéf o své nové kuchařce.
Za názvem se podle něj skrývá dvojsmysl, který na jedné straně vyjadřuje absolutní kvalitu produktů, se kterými pracujeme, ale také svěží mysl. Jíst dobré jídlo z poctivých čerstvých surovin se jednoznačně vyplatí, jeho příprava není nijak složitá.