Recepty z rajčat

Co na srdci... aneb valentýnské dobroty

13. února 2009

Plánujete si vášnivou oslavu svátku zamilovaných? Připravte se na ni také pořádnou dávkou dobrého...

Dopřejte si romantiku!

12. února 2009  12:44

V sobotu je Valentýn, svátek všech zamilovaných. Není důležité, jestli ho slavíte, nebo na něj...

Cannelloni à la medová plástev

11. února 2009  8:36

Plnění cannelloni je pracné a nadmíru nezábavné. Přinášíme proto recept, v němž se plní samy, a...

Při rakovině prostaty hrozí i odstranění varlat

10. února 2009

Vyšetření na rakovinu prostaty, které by si měl udělat každý muž nad padesát let, je zcela...

Inspirujte se Italy a Francouzi a večeři upečte v troubě

6. února 2009

Ve Francii pečou quiche, Italové mají svou pizzu – tak proč si z jejich kuchyně nevzít to nejlepší...

Antioxidanty stárnutí rozhodně nezpomalí

4. února 2009

Pokud jste uvěřili teorii, že antioxidanty zpomalí vaše stárnutí, měli byste změnit názor. Nový...

Diety, které rozhodně nezkoušejte

Ilustrační snímek
3. února 2009

Roztodivné diety slibují sice obrovský váhový úbytek, ale ve skutečnosti vám zničí zdraví....

Vitaminové bomby, které zaženou únavu

23. ledna 2009

Cítíte se unavení a vyčerpaní? Zkuste svoje tělo nastartovat pomocí čerstvých ovocno-zeleninových...

Zbavte se unavených očí nebo monoklu: rychle, levně a doma

21. ledna 2009

Lžičky, studené obklady nebo sáčky černého čaje pomohou odstranit drobné problémy očí. Udržovat...

Rychlé a lehké večeře, se kterými vám půjde hubnutí samo

16. ledna 2009

Po svátcích snad každý potřebuje pár deka shodit. Poradíme vám pět rychlých večeří, se kterými to...

Fazolový salát s opečenými rajčaty

14. ledna 2009

Když česnek, cibulku a rozmarýn osmažíte, získá hloubku. A přesně to je tajemství úžasné chuti...

Kuře pětkrát jinak. Recepty, které vás neomrzí

9. ledna 2009  9:11

Kuře je u nás jasně nejpopulárnější drůbeží maso. Pokud vás už chuť obyčejné pečínky omrzela,...

Avokádový salát můžete i při dietě

5. ledna 2009  12:40

Neuvěřitelně snadné a přitom chuťově fantastické! Navíc se nemusíte bát o svůj štíhlý pas.

Vánoční menu: klasický kapr, nebo ryba trochu jinak?

20. prosince 2008

V následujícím článku najdete recepty, se kterými bude štědrovečerní večeře hračka. Vyberete si...

Polévka je grunt a v zimě zahřeje

13. prosince 2008

Stejně jako k létu patří zeleninové saláty, zimu si lze jen stěží představit bez polévek. Už naše...

Po našich bylinkových houskách se jen zapráší

4. prosince 2008

Až položíte hotové housky do ošatky, nespouštějte z nich oči. Když si totiž odběhnete, v tu ránu...

To nejlepší občerstvení k vínu

11. listopadu 2008

Aby vám dobré víno nezamotalo hlavu víc, než je žádoucí, musíte žaludku pomoci nějakým...

Brokolice zapečená s lososem po italsku

10. listopadu 2008  8:07

Lehká a rychlá večeře z jednoho pekáče. Krásně ji doplní osvěžující zelený salát.

Nejlepší steaky, které svádějí k experimentování

9. listopadu 2008

Příprava vepřového steaku nabízí prostor k experimentům. Můžete si pohrát s přílohami a neobvyklými...

Tradiční i netradiční recepty na Hod Boží a na Štěpána

2. listopadu 2008  12:17

O vánočních svátcích většina z nás navštěvuje své příbuzné a známé. V každé rodině mají jiné zvyky,...

Dobře utajená čokoláda v jídlech, kde byste ji nečekali

2. listopadu 2008

Čokoládu nehledejte jen ve sladkostech. Mexická kuchyně s ní zachází jako s kořením, a tak tu...

Guláš s čepicí z listového těsta

31. října 2008

"Poklička" z listového těsta není pouhou ozdobou - má také svůj účel: maso pod ní je měkoučké, jak...

Pikantní špagety: rychlá večeře za pár korun

28. října 2008  8:21

Těstoviny jsou nejběžnější "rychlovkou", ale to neznamená, že musí být pokaždé stejné. Tenké plátky...

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

24. října 2008

Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni...

Chcete kuře jinak? Zkuste ho s limetkou

3. října 2008  7:28

Nasládlá chuť grilované papriky a cibule je velice příjemná. Zajímavě kontrastuje s pikantním kari...

Vyzkoušejte mexickou kuchyni a dejte si masové tortilly

10. září 2008  7:10

Bez nejrůznějších placek si mexickou kuchyni ani nedokážeme představit. Masová náplň vtipně (a...

Dobré svačiny nejen pro školáky

6. září 2008

Dobrá svačina se v aktovce ani v kabelce nestihne ohřát. Stačí mít jen pár dobrých nápadů!

Upečte si svůj špaldový chléb

5. září 2008  8:29

Pečení chleba, to je výzva! Nicméně to není vůbec tak složité, jak by člověk řekl – naopak, je to...

Dermatoložka Arenbergerová: V Miss jsem šla s kůží na trh

1. září 2008

Je chytrá, vzdělaná a příjemná. A ještě ke všemu velmi hezká. Za studií medicíny se probojovala až...

Letní škola vaření: ryby, které vám budou určitě chutnat

29. srpna 2008

Ačkoliv patří rybí maso k tomu nejzdravějšímu, co si můžete koupit, na českých stolech se objevuje...

Škola zavařování: okurky na několik způsobů a domácí kečup krok za krokem

24. srpna 2008

Jen těžko si lze českou domácnost představit bez zavařených okurek. Bez nich se neobejde pravý...

Škola zavařování: schovejte si léto do sklenice

22. srpna 2008

Až v zimě otevřete sklenici se zavařeninou, možná na vás spolu s lahodnou chutí dýchne i závan...

Letní škola vaření: domácí bavorská sekaná podle kluka v akci Filipa Sajlera

16. srpna 2008

Kromě pokrmů z jednoho hrnce jsme pro vás připravili také recept na domácí bavorskou sekanou podle...

Letní škola vaření: snadné pokrmy z jednoho hrnce

15. srpna 2008

Na chalupě trávíme nejčastěji svou dovolenou. Jak si uvařit dobrý oběd i večeři, přitom neumazat...

Rajčata plněná sýrem cottage, olivami a parmazánem

14. srpna 2008  15:48

Poslouží jako překvapivě jednoduché a efektní malé pohoštění nebo jako nápaditý předkrm. A rychlost...

Chci královskou svatbu

7. srpna 2008

Svatby na zámcích jsou stále oblíbenější, a to nejen u celebrit. Můžete si ji dovolit taky a...

Poradny