Vitaminy pro pevné a zdravé drápky
Vitamin A - najdete ho v karotce, paprice, petrželi, mléku, vaječných žloutcích, brokolici, špenátu, meruňkách, másle a rybím tuku
Vitamin B2 (riboflavin) - mezi jeho bohaté zdroje patří kvasnice, játra a ledviny, je obsažen v mléku, vejcích, vepřovém a hovězím mase, rybách, tvarohu, kakau a ořeších
Vitamin B5 (kyselina pantotenová) - získáte ji z jater, ledvinek, ryb, vaječného žloutku, pšeničných klíčků, otrub, droždí a mateří kašičky
Vitamin B12 (kobalamin) - tento vitamin obsahuje vepřové, hovězí, kuřecí maso a telecí ledviny, játra, ryby, králík, zrající sýry, vaječný žloutek, mléko a mléčné výrobky, mořské řasy
Vitamin C - najdete ho v kysaném zelí, citrusech, kiwi, brokolici, paprice (hlavně červené), papáje, jahodách, černém rybízu, petrželi, šípkách, rakytníku
Vitamin D - přidejte do jídelníčku sledě, lososa, tuňáka, olej z tresčích jater či krevety
Vitamin E - z přírodních zdrojů můžete využít květák, špenát, rajčata, slunečnicová semínka, mrkev, brokolici, sójové boby a listovou zeleninu, nejvíc vitaminu E ukrývá olivový a slunečnicový olej
Vitamin H (biotin) - nachází se ve vaječném žloutku, kvasnicích, květáku, celých zrnech, mléce, játrech nebo ledvinách