Recepty z kořenové zeleniny

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

24. října 2008

Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni...

Pochoutka na party: naložená bílá ryba

13. října 2008  9:16

Kyselé ryby si nejlíp užijete, až budou děti u babičky a vy pozvete kamarády na party. Jsou skvělé...

Hustá polévka s houbami pro sychravé podzimní dny

29. září 2008

Zasmahnutí mouky spolu se zeleninou vám značně zrychlí přípravu a ušetří nádobí. Také kostky...

Stolice: na co byste se nikdy nezeptali

16. září 2008

Je lepší, když stolice plave, nebo když spadne dolů? Co znamená černá stolice? Vyměšování je...

Klára Veselá-Samková: Můj problém je pryč. Jsem štíhlá

15. září 2008

Vážila víc než sto kilo. Vyzkoušela všechno možné, aby zhubla. Diety, cvičení, plastiky ani léky...

Dobré svačiny nejen pro školáky

6. září 2008

Dobrá svačina se v aktovce ani v kabelce nestihne ohřát. Stačí mít jen pár dobrých nápadů!

Klasická hovězí pečeně

3. září 2008  8:14

Pravá anglická hovězí pečeně, podávaná s bramborami a zeleninou, je na americkém nedělním stole...

Potraviny, které vám zachrání zrak

29. srpna 2008

Problémy se zrakem trpí stále více lidí. Zjistěte, co byste měli jíst, abyste se jim vyhnuli nebo...

Škola zavařování: okurky na několik způsobů a domácí kečup krok za krokem

24. srpna 2008

Jen těžko si lze českou domácnost představit bez zavařených okurek. Bez nich se neobejde pravý...

Škola zavařování: schovejte si léto do sklenice

22. srpna 2008

Až v zimě otevřete sklenici se zavařeninou, možná na vás spolu s lahodnou chutí dýchne i závan...

Letní škola vaření: snadné pokrmy z jednoho hrnce

15. srpna 2008

Na chalupě trávíme nejčastěji svou dovolenou. Jak si uvařit dobrý oběd i večeři, přitom neumazat...

Letní škola vaření: Ta pravá česká klasika

9. srpna 2008

Uvařit stejně dobrý guláš jako babička nebo tchyně, vyrobit knedlík, který bude nadýchaný a jemný –...

Letní škola vaření: jednoduché a chutné těstoviny

1. srpna 2008

Bez nich se neobejde italská, orientální ani česká kuchyně - naučit se je vařit je ale překvapivě...

Matky a dcery: proč je jejich vztah tak složitý

21. července 2008

Matky a dcery: milují se a nenávidí, jsou nepřátelé i nejlepší kamarádky. Selanka to ale není. V...

Letní škola vaření. Ohromte skvělými saláty

4. července 2008

Začíná kurz vaření, ve kterém vás v příštích osmi týdnech naučíme připravovat dezerty, houbové...

Světové speciality z hrášku vám budou chutnat

21. června 2008

Čerstvý hrášek si můžete koupit už teď. Zapomeňte tentokrát na jeho věrnou souputnici dušenou mrkev...

Nejlepší jarní recepty z jehněčího

8. června 2008

Je nejlepší na jaře. Nepropásněte jednu z posledních příležitostí pochutnat si na něm podle našich...

Ostré kuře ze Senegalu

30. května 2008  7:51

Kuře na yasse je patrně nejznámější senegalské jídlo. Jméno dostalo podle způsobu přípravy na...

Mrkvičková polévka

19. května 2008

Chuť olivového oleje a omamná vůně tymiánu a pomeranče této jemné elegantní polévky vám pomohou...

Dieta: zdravé, a přitom chutné menu

10. května 2008

I tento týden pro vás máme dietní menu, díky kterému bude vaše hubnutí snazší. Nezapomínejte na...

Kompletní jídelníček, se kterým se vám podaří zhubnout

26. dubna 2008

Naučte se jíst dietně, ale pestře. Pomohou vám menší porce a lehčí jídla. Inspirujte se u našeho...

Jarní únava není nemoc, ale naučte se s ní bojovat

24. dubna 2008

Špatná nálada, skleslost, fyzická vyčerpanost, to jsou základní příznaky jarní únavy. Pokud byste...

Velká jarní kuchařka: jídla, po kterých se budete cítit lépe

11. dubna 2008

Nejlepší recept na jarní únavu je spánek, čerstvý vzduch a strava plná vitaminů. My jsme se...

14 dní jarní diety s naším jídelníčkem

5. dubna 2008

Za dva týdny můžete být fit. S pomocí našeho jídelníčku a vašeho oblíbeného sportu se brzy můžete...

Vegetariánské variace. Jde to i bez masa

29. března 2008

K báječnému jídlu nepotřebujete maso. Pokud plánujete odlehčit jídelníček, rozhodně vyzkoušejte...

Nejskvělejší kuchaři radí: Bůček a koprovka úplně jinak než v jídelně

5. března 2008  13:05

Brzy se ukáže, zda jsou v Česku mezinárodně uznané výtečné restaurace. Poprvé v historii by mohl...

Šťavnatá hovězí pečínka

1. března 2008

Dokonale upečené a přitom měkké hovězí je vizitkou perfektní kuchařky. Podle našich návodů ho...

Jak hubnout a nehladovět? Vše o jídle během diety

20. února 2008  13:36

Zeleninu? Jedině přepasírovanou přes maso. Jistě znáte průpovídku, která chce vtipně naznačit, že i...

Nejlepší bramboračka s houbami

8. února 2008

Skvělá polévka, ve které si vychutnáte čerstvé i sušené houby. Každá rodina má svůj recept – tady...

Proměna začala: Kateřina zahodila cigarety, zkusí salát

6. února 2008  10:14

"Znáte ten vtip, jak nejlépe vymalovat strop kuřárny? Jako pohled zespodu z hrobu," vítá doktorka...

Malá městská zabijačka

2. února 2008

Malou zabijačku si můžete připravit i v paneláku. Suroviny na naše vepřové hody totiž koupíte v...

V zimě na Mallorku? Aspoň s našimi recepty

19. ledna 2008

Utečte před zimou a rozmoklým sněhem na populární ostrov. Alespoň v rámci své kuchyně.

Hustá polévka s houbami

14. ledna 2008

Zasmahnutí mouky spolu se zeleninou vám značně zrychlí přípravu a ušetří nádobí. Také kostky...

Do nového roku s odlehčeným jídelníčkem

12. ledna 2008

Po obžerství na sklonku roku bychom měli odlehčit jídelníček. Ale tak, aby nám chutnalo...

Silvestrovské menu - jednohubky jsou hit!

31. prosince 2007  11:11

Oslava Nového roku musí být něco "extra". Inspirujte se našimi tipy na silvestrovské občerstvení a...

Štědrovečerní menu: kapr na černo a paštika z husích jater

8. prosince 2007

Pro většinu z nás je to nejslavnostnější období v roce. Lahůdek plný stůl. S našimi tipy na...

Poradny