Recepty z kořenové zeleniny
Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla
Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni...
Pochoutka na party: naložená bílá ryba
Kyselé ryby si nejlíp užijete, až budou děti u babičky a vy pozvete kamarády na party. Jsou skvělé...
Hustá polévka s houbami pro sychravé podzimní dny
Zasmahnutí mouky spolu se zeleninou vám značně zrychlí přípravu a ušetří nádobí. Také kostky...
Stolice: na co byste se nikdy nezeptali
Je lepší, když stolice plave, nebo když spadne dolů? Co znamená černá stolice? Vyměšování je...
Klára Veselá-Samková: Můj problém je pryč. Jsem štíhlá
Vážila víc než sto kilo. Vyzkoušela všechno možné, aby zhubla. Diety, cvičení, plastiky ani léky...
Dobré svačiny nejen pro školáky
Dobrá svačina se v aktovce ani v kabelce nestihne ohřát. Stačí mít jen pár dobrých nápadů!
Klasická hovězí pečeně
Pravá anglická hovězí pečeně, podávaná s bramborami a zeleninou, je na americkém nedělním stole...
Potraviny, které vám zachrání zrak
Problémy se zrakem trpí stále více lidí. Zjistěte, co byste měli jíst, abyste se jim vyhnuli nebo...
Škola zavařování: okurky na několik způsobů a domácí kečup krok za krokem
Jen těžko si lze českou domácnost představit bez zavařených okurek. Bez nich se neobejde pravý...
Škola zavařování: schovejte si léto do sklenice
Až v zimě otevřete sklenici se zavařeninou, možná na vás spolu s lahodnou chutí dýchne i závan...
Letní škola vaření: snadné pokrmy z jednoho hrnce
Na chalupě trávíme nejčastěji svou dovolenou. Jak si uvařit dobrý oběd i večeři, přitom neumazat...
Letní škola vaření: Ta pravá česká klasika
Uvařit stejně dobrý guláš jako babička nebo tchyně, vyrobit knedlík, který bude nadýchaný a jemný –...
Letní škola vaření: jednoduché a chutné těstoviny
Bez nich se neobejde italská, orientální ani česká kuchyně - naučit se je vařit je ale překvapivě...
Matky a dcery: proč je jejich vztah tak složitý
Matky a dcery: milují se a nenávidí, jsou nepřátelé i nejlepší kamarádky. Selanka to ale není. V...
Letní škola vaření. Ohromte skvělými saláty
Začíná kurz vaření, ve kterém vás v příštích osmi týdnech naučíme připravovat dezerty, houbové...
Světové speciality z hrášku vám budou chutnat
Čerstvý hrášek si můžete koupit už teď. Zapomeňte tentokrát na jeho věrnou souputnici dušenou mrkev...
Nejlepší jarní recepty z jehněčího
Je nejlepší na jaře. Nepropásněte jednu z posledních příležitostí pochutnat si na něm podle našich...
Ostré kuře ze Senegalu
Kuře na yasse je patrně nejznámější senegalské jídlo. Jméno dostalo podle způsobu přípravy na...
Mrkvičková polévka
Chuť olivového oleje a omamná vůně tymiánu a pomeranče této jemné elegantní polévky vám pomohou...
Dieta: zdravé, a přitom chutné menu
I tento týden pro vás máme dietní menu, díky kterému bude vaše hubnutí snazší. Nezapomínejte na...
Kompletní jídelníček, se kterým se vám podaří zhubnout
Naučte se jíst dietně, ale pestře. Pomohou vám menší porce a lehčí jídla. Inspirujte se u našeho...
Jarní únava není nemoc, ale naučte se s ní bojovat
Špatná nálada, skleslost, fyzická vyčerpanost, to jsou základní příznaky jarní únavy. Pokud byste...
Velká jarní kuchařka: jídla, po kterých se budete cítit lépe
Nejlepší recept na jarní únavu je spánek, čerstvý vzduch a strava plná vitaminů. My jsme se...
14 dní jarní diety s naším jídelníčkem
Za dva týdny můžete být fit. S pomocí našeho jídelníčku a vašeho oblíbeného sportu se brzy můžete...
Vegetariánské variace. Jde to i bez masa
K báječnému jídlu nepotřebujete maso. Pokud plánujete odlehčit jídelníček, rozhodně vyzkoušejte...
Nejskvělejší kuchaři radí: Bůček a koprovka úplně jinak než v jídelně
Brzy se ukáže, zda jsou v Česku mezinárodně uznané výtečné restaurace. Poprvé v historii by mohl...
Šťavnatá hovězí pečínka
Dokonale upečené a přitom měkké hovězí je vizitkou perfektní kuchařky. Podle našich návodů ho...
Jak hubnout a nehladovět? Vše o jídle během diety
Zeleninu? Jedině přepasírovanou přes maso. Jistě znáte průpovídku, která chce vtipně naznačit, že i...
Nejlepší bramboračka s houbami
Skvělá polévka, ve které si vychutnáte čerstvé i sušené houby. Každá rodina má svůj recept – tady...
Proměna začala: Kateřina zahodila cigarety, zkusí salát
"Znáte ten vtip, jak nejlépe vymalovat strop kuřárny? Jako pohled zespodu z hrobu," vítá doktorka...
Malá městská zabijačka
Malou zabijačku si můžete připravit i v paneláku. Suroviny na naše vepřové hody totiž koupíte v...
V zimě na Mallorku? Aspoň s našimi recepty
Utečte před zimou a rozmoklým sněhem na populární ostrov. Alespoň v rámci své kuchyně.
Hustá polévka s houbami
Zasmahnutí mouky spolu se zeleninou vám značně zrychlí přípravu a ušetří nádobí. Také kostky...
Do nového roku s odlehčeným jídelníčkem
Po obžerství na sklonku roku bychom měli odlehčit jídelníček. Ale tak, aby nám chutnalo...
Silvestrovské menu - jednohubky jsou hit!
Oslava Nového roku musí být něco "extra". Inspirujte se našimi tipy na silvestrovské občerstvení a...
Štědrovečerní menu: kapr na černo a paštika z husích jater
Pro většinu z nás je to nejslavnostnější období v roce. Lahůdek plný stůl. S našimi tipy na...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny