Z filmu Captain Marvel | foto: Falcon

VIDEO: Předvedly se filmy Captain Marvel, Avengers: Endgame a Toy Story 4

  • 0
Komiksy Captain Marvel a Avengers: Endgame či animovaný příběh Toy Story 4: Příběh hraček zveřejnily nové upoutávky během finále amerického fotbalu Super Bowl. Zájem během tradiční události vzbudilo také spojení reklamy na pivo Bud Light s ukázkou ze seriálu Hra o trůny.

Komiksové dobrodružství Captain Marvel se točí kolem ženské hrdinky, kterou ztvárnila Brie Larsonová. Do našich kin přijde 7. března a do kulis 90. let minulého století uvede takové hvězdy, jako jsou Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou nebo Annette Beningová.

Celá parta superhrdinů se v pokračování s názvem Avengers: Endgame objeví na plátnech 25. dubna. První trailer k témuž snímku, který měl premiéru již počátkem loňského prosince, lámal divácké rekordy, za čtyřiadvacet hodin od zveřejnění jej vidělo skoro 290 milionů fanoušků.

Rodinná podívaná Toy Story 4: Příběh hraček plánuje tuzemskou premiéru na 8. srpna a v historii studia Pixar přestavuje vůbec první projekt, který se odhodlal ke čtvrtému dílu. První část vznikla v roce 1995, třetí před devíti lety. Upoutávky všech tří novinek najdete na videu.