Proč se v kuchyni málem popral? Podle čeho si vybírá, kam zajde na jídlo? A jak se připravuje papuchalk? To vše líčí třiatřicetiletý muž v rozhovoru.
Maso, nebo zelenina?
Obojí, ale maso jenom kvalitní. Nejradši mám zvěřinu, protože to většinou bylo šťastné zvíře, které žilo volně a zemřelo náhle, nemuselo se bát jatek.
Zážitkový finedining, nebo bistro?
Kdybych tu otázku dostal před pár lety, hlasoval bych s určitostí pro zážitkovou kuchyni. Teď to mám vyrovnané. Pořád mě baví technická stránka finediningu, ale z pohledu zákazníka dokážu víc ocenit nápadité bistro. I v kuchyni se snažím dělat ty věci jednoduše.
Lidi, co to v gastronomii dotáhnou na nejvyšší úroveň, musejí být trochu mimo. Já mám lehčí formu hraniční poruchy osobnosti.