Z vánočního dílu seriálu Ulice

Z vánočního dílu seriálu Ulice | foto: TV Nova

Vánoce s překvapením. Speciální díl Ulice představí TV Nova na Štědrý den

  • 8
TV Nova ve čtvrtek představila svůj vánoční program na letošní rok. Diváci se mohou těšit na štědrovečerní díl seriálu Ulice, pohádky nebo vánoční epizody seriálu Comeback. Hlavními štědrovečerními pohádkami budou Jak se budí princezny a Zakletá jeskyně. Silvestrem provede premiéra show Tvoje tvář má známý hlas, kde svou účast přislíbila také Jiřina Bohdalová.

„Tematické stanice nabídnou to nejlepší pro fanoušky nejrůznějších žánrů – od romantiky, přes akční podívanou až po kultovní sitkomy,“ řekla ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská.

„Novodobou štědrovečerní tradicí se stal speciální díl Ulice, který letos přinese nejedno překvapení. A vůbec poprvé v historii Voyo budeme denně uvádět nové epizody reality show Big Brother také přes svátky,“ dodává Majeská.

Ulice se natáčela v Kašperských Horách, speciální díl uvidíte na Štědrý den

Vánoční díl Ulice s názvem Vánoce s překvapením láká na hvězdy a adventní a štědrovečerní atmosféru. „Také letos od nás diváci dostanou krásnou nadílku a splníme jim hned několik přání. Tím největším je, že by rádi viděli, jak tráví Vánoce postavy, kterým fandí po celý rok a jejichž životní osudy s nimi prožívají,“ prozrazuje kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová.

Získejte internetovou televizi se 115 kanály ke každému předplatnému iDNES Premium

Podle Klasové je dle diváků vánoční pauza ve vysílání seriálu příliš dlouhá. „Před pár lety rozhodli, že je každý rok potěšíme speciálním vánočním dílem, ve kterém se letos v jednu chvíli protne co nejvíce osudů a ve kterém se zároveň sejde na jednom místě co nejvíce uličních postav,“ vysvětluje Klasová.

Po celé Vánoce nebudou chybět ani pohádky jako je Shrek nebo Láska nebeská, která letos oslaví dvacet let.

Na Silvestra si Nova připravila speciální díl vědomostní soutěže Na lovu s moderátorem Leošem Marešem, zpěvačkou Monikou Absolonovou, módním návrhářem Osmanem Laffitou a Vojtěchem Dykem.

Další silvestrovskou premiérou bude show Tvoje tvář má známý hlas. Zde nebudou chybět hvězdy jako je Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Václav Kopta či sourozenci Gondíkovi.

„Za všechny bych jmenovala Karla Šípa a Libora Boučka. Obrovskou radost mám, že na účast rovněž kývla legendární Jiřina Bohdalová, bez níž silvestr není silvestrem,“ uvedla Simona Matásková, kreativní producentka Tvoje tvář má známý hlas.

Po půlnoci TV Nova nabídne záznam koncertu Marka Ztraceného ve stadionu Eden.