Václava Kunová, specialistka na výživu | foto: Michaela Džurná

Jídlo je pro ženy emoce, pro muže palivo, říká odbornice na hubnutí

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Vystudovala lékařskou fakultu, spoustu let po ní pak nastoupila do školy znovu. K diplomu z medicíny si Václava Kunová přidala maturitu z gastronomické a hotelové školy. Jídlo je totiž její profese i vášeň. Kromě odborného poradenství proto nyní připravuje i knihy plné lákavých a nutričně vyvážených receptů.

Uživila byste se jako číšnice?
Neumím si představit, že bych to dělala v nějaké obří restauraci. Chyběl by mi těsný kontakt s lidmi, abych jim mohla předat radost z toho, co krásného a úžasného jedí. Když už bych někdy šla do gastronomie, otevřela bych si malé bistro a dělala skvělé a nápadité saláty.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se