Noc plnou hvězd rozběsní Soulfly

  • 4
Noc plná hvězd o víkendu už po třinácté přivítá příznivce rockové muziky na fotbalovém stadionu Třinec - Borek. Jeden z největších festivalů pod širým nebem v Česku, na který každoročně zavítá kolem deseti tisíc návštěvníků, počítá se šesti desítkami kapel.

"Na dvoudenní show nebudou chybět legendy, rockové stálice, ani nejnovější akvizice naší hudební scény," uvedla Zuzana Hanačíková z pořádající agentury Petarda Production.

Česko-slovensko-polský festival bude mít i svého speciálního hosta v podobě jihoamerické kapely Soulfly.

"Proslulá kapela z okruhu Sepultury s Maxem Cavalerou navštíví u nás pouze jediný festival, a to Noc plnou hvězd, snad i díky tomu, že třinecká monster scéna je již tradičně známá nejkvalitnějším zvukovým a světelným parkem v Česku, včetně neopakovatelné atmosféry," zdůraznila Hanačíková.

Mezi hvězdami nebudou chybět Kern, Horkýže Slíže, Jaromír Nohavica, Doga, Root, Cocotte Minute, Vypsaná fiXa, Divokej Bill, Iné kafe, Rock'n'roll Band Marcela Woodmana, Abraxas, Debustrol, Bionic Angel, Bushcraft nebo Aneta Langerová.

Samozřejmostí monstrkoncertu, jako je Noc plná hvězd, je stanování zdarma, kvalitní jídlo, pití a další neodmyslitelné atrakce, jako jsou nafukovací fotbalové hřiště, lezecká stěna, tetování, barvení vlasů či čajovna a jiné druhy zábavy.

Soulfly