Miroslav Kubec: Pupp využil času k rekonstrukci
Miroslav Kubec je takzvaný Food&Beverage manažer v Grandhotelu Pupp. To v podstatě znamená, že má na starosti veškerý provoz spojený s gastronomií v hotelu. Zároveň je prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.
Když se podíváte na současné obrázky z centra Karlových Varů kolem kolonády a historického centra, budete si připadat jako na jiné planetě a nebudete chápat, jak tam tak velký hotel jako Pupp vůbec může fungovat.
„Je pochopitelné, že Pupp je vnímaný jako hotel pro zahraniční klientelu, ostatně jako ostatní hotely v republice. Ale už loni se nám podařilo zvýšit podíl i českých hostů a na tom jsme postavili i program, se kterým budeme otvírat teď po rekonstrukci,“ popisuje Kubec. Mělo by se to jmenovat Léto v Puppu a podle jeho slov našli i nové turistické trasy a zajímavosti, které by mohly podpořit domácí turistiku, vytvořili u bazénu na střeše pláž, aby si to mohli návštěvníci užít.
Pupp měl projít na jaře rekonstrukcí za provozu, takže času uzavření využili k daleko intenzivnějším pracím než se původně předpokládalo. Je ovšem pravda, že v kuchyni se museli s některými pracovníky rozloučit.
„Je pravdou, že jsme se museli přizpůsobit tomu, co se děje po celém světě. Ale s těma lidma jsme domluvení, že přijdou zpět tak, jak se postupně bude provoz rozjíždět,“ popisuje realitu reálného provozu.
Miroslav Kubec připravuje trhané maso:
3. března 2017 |