Základem dokonalého grilování jsou nejen kvalitní ingredience, ale také fantazie a chuť experimentovat.
Možná i vy si dodnes vzpomínáte, jak jste si na dovolené v zahraničí pochutnávali na lahodných pochoutkách z grilu, ale ještě jste nepřišli na to, proč byly tak skvělé.
Nejlepším pomocníkem úspěšné grilovací party jsou čerstvé bylinky. Stojí za to si vypěstovat vlastní, ať už na zahrádce, nebo třeba na balkoně či parapetu.
Budete je mít stále po ruce a sami si tak vytvoříte svou vlastní kombinaci, která promění i obyčejnou flákotu v božskou manu.
Nepodceňujte ani vlastnoručně vytvořené marinády, které povýší obyčejnou večeři na chatě na gastronomické orgie. Nebojte se také koření, které používají na severu Afriky nebo na Blízkém východě. Kurkuma, koriandr nebo třeba římský kmín dodají pokrmu nový rozměr. Tak jdeme na to!