Jako blogerka na sebe Anna Grosmanová poprvé upozornila ambiciózním plánem uvařit všechna jídla podle kuchařky Marie Sandtnerové. Loni se během jarní krize začala víc věnovat svému oboru, tedy kvalitě potravin. Píše o farmářích i předsudcích o zemědělství a za své příspěvky na Instagramu získala ocenění v soutěži Food blog roku.
Kolik času trávíte v kuchyni? V době koronaviru asi víc, než bych chtěla, ale můj manžel také vaří rád a s oblibou dělá složité kreace, takže se střídáme. Já jsem se teď od české kuchyně přesunula více k té mezinárodní. Baví mě rozmanité vaření: ryby, italské těstoviny, asijská jídla. Ráda objevuji, v čem spočívá hlavní trik toho kterého jídla. Střídám různé kuchyně, baví mě nakoupit si i méně dostupné suroviny, takže máme spíž plnou všech možných koření.
„V Americe platí, že pokud vaření není něčí hobby, stává se okrajovou záležitostí. Když jsem nakoupila suroviny na vaření, koukali v lednici na syrové maso a vůbec nechápali, že z toho udělám jídlo.“
food blogerka Anna Grosmanová
Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium