Anna Grosmanová
Byly postrachem školních jídelen. Když je uvaříte poctivě, získají reparát
Kmínová polévka nebo třeba plíčky na smetaně. Mnozí mají k těmto jídlům odpor kvůli vzpomínkám na...
Klecové chovy mohou být pro zvíře šetrnější než farma, říká food blogerka
Premium Jako blogerka na sebe Anna Grosmanová poprvé upozornila ambiciózním plánem uvařit všechna jídla...
Američani žijí na polotovarech, neumí uvařit ani těstoviny, říká foodpioneerka
Premium Je to deset let, kdy se na blogu na iDNES.cz objevil zázrak jménem Anna Grosmanová. Středoškolačka...
Češi na vlně limonád. Točenou nabízí polovina lokálů, čtvrtina dělá domácí
Česko zažívá boom limonád všeho druhu. Jejich spotřeba stále roste, a tak není divu, že se na...
Vařila jsem na táboře. Se třemi hrnci jsem zvládla i vepřo knedlo zelo
Blogerka Anna Grosmanová se vrátila ze čtrnáctidenního tábora, kde vzhledem ke své pověsti výborné...
Mladí milovníci pomalého jídla shánějí rozbité hrnky. Sázejí bylinky
Zachraň hrnek! je nejnovější akce odnože celosvětového hnutí Slow Food. Mladí nadšenci právě zaseli...
Výsledky soutěže o nejlepší cukroví: vybíráme deset vítězek
Ze zhruba stovky receptů na pečené i nepečené cukroví, které jste zaslali do naší vánoční čtenářské...
Za půl hodiny máte chřestovou polévku i svítek podle Sandtnerové
Blogerka iDNES.cz Anička Grosmanová má projekt: Uvařím celou Sandtnerku. Studentka, která se...
Blogerka iDNES.cz vaří kompletní Sandtnerovou. Už má 180 receptů
Studentka Anna Grosmanová se rozhodla prozkoumat, jak se vaří klasická česká kuchyně. Inspirací jí...
Proč nejsou blogy českých žen zajímavé čtení
Ne každá osoba, která se vyfotí s pohledem raněné laně a v šatech přes džíny, je módní blogerka. I...