- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tereza Bebarová | foto: Anna Kovačič
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Terezo, v posledních letech tě vídáme na obrazovkách hlavně ve spojení s jídlem, respektive se sladkými moučníky. Moderuješ soutěž Peče celá země a sama pečeš i v TV pořadu Buchty po ránu. Jsi vážně takový fanda do pečení?
Je pravda, že před třemi a půl lety, kdy jsem začínala s moderováním soutěže Peče celá země, jsem pečení sama moc nedala. Ne, že bych na to byla levá, ale prostě žiju určitým životním stylem, kam moučníky úplně nezapadají. V průběhu soutěže jsem pak koukala jako blázen, co všechno je v tomto řemesle možné dokázat, jak je to mnohdy složitá alchymie, a začalo mě to fascinovat. Když se sejdete s patnácti lidmi, kteří tomu oboru rozumí, tak vám to samozřejmě nedá a začnete se na leccos ptát. A pak zjistíte, že jste odklopili víko krabice s nekonečnou zásobou technik, receptů, postupů, zkušeností a vtáhne vás to.
Dlouho jsem měla se sociálními sítěmi problém. Ale nakonec jsem si uvědomila, že asi myslím zpátečnicky. Mám k nim teď velmi pragmatický vztah.
Připojte se ještě dnes a získejte: