skupina Queenie

skupina Queenie | foto: Michala Rusaňuková, archiv Queenie

Skupina Queenie překládá své vyprodané květnové koncerty na září

  • 2
Skupina Queenie musela kvůli nouzového režimu a zavedeným opatřením přesunout své naplánované a vyprodané květnové koncerty na září. Na svých stránkách kapela odhalí fanouškům podrobnosti 14. dubna.

I když se květnové koncerty Queen Relived 2020 nebudou moci uskutečnit v původních termínech, kapela své příznivce ujišťuje, že v přípravách na turné pokračuje.

skupina Queenie

 „Vyrábíme technologické části scény, dokončujeme scénář, seznam skladeb i jednotlivé písně, šijeme kostýmy, programujeme videa a veškerá světla,“ vzkazuje skupina Queenie. 

„Nikdo v tuto chvíli nedokáže určit, jakým způsobem se situace bude nadále vyvíjet, navíc naši zahraniční dodavatelé nemohou doručit své technologie ke zkouškám, bez kterých show nejde připravit. Rozhodnutí o změně termínu je proto jediné možné řešení,“ vysvětlují muzikanti.

Koncerty se uskuteční 11. a 12. září. Všechny dříve zakoupené vstupenky na květen zůstávají v platnosti a automaticky se převádějí na nové termíny, konkrétně vstupenky na 15. 5. platí na 11. 9. a vstupenky na 16. 5. na 12. 9. Prosincový koncert 21. 12. zůstává beze změny.

„Komplikace nás velmi mrzí, ale i tak pevně doufáme, že nás podpoříte a my vám zase dokonale připraveným koncertním programem Queen Relived 2020 by Queenie vynahradíme dlouhé čekání,“ věří hudebníci, kteří se věnují odkazu Freddieho Mercuryho a skupiny Queen.


Témata: koncert