Kristen Stewartová a Robert Pattinson na premiéře filmu Rozbřesk - 2. část (Los...

Kristen Stewartová a Robert Pattinson na premiéře filmu Rozbřesk - 2. část (Los Angeles, 12. listopadu 2012) | foto: Profimedia.cz

Upírská premiéra: Stewartová v průhledné krajce, Pattinson v zeleném

  • 5
Dlouho očekáváná premiéra závěrečného dílu upírské ságy se neobešla bez davu fanoušků. Ti čekali nejen na film, ale také na hlavní hrdiny Kristen Stewartovou a Roberta Pattinsona. Pár se po nevěře herečky dal opět dohromady a na černém koberci oba zazářili.

Robert Pattinson dorazil v zeleném obleku, nešetřil úsměvy a vyjádřil naději, že se film bude divákům líbit. "Doufám, že pocítí, že je to tak nějak děláno z úcty k nim, protože já si každopádně myslím, že na to jsme při natáčení mysleli," řekl herec.

Jeho filmová a také životní partnerka Kristen Stewartová okouzlila v krajkové róbě od libanonského návrháře Zuhairu Murada, z pod níž jí prosvítalo prádlo tělové barvy. 

Robert Pattinson

Kristen Stewartová

Světovou premiéru filmu Rozbřesk - 2. část v Los Angeles provázelo vřeštění více než dvou tisícovek fanynek, které se tlačily kolem černého koberce. Po něm se prošli všichni hlavní protagonisté závěrečného dílu ságy v čele s Robertem Pattinsonem, Kristen Stewartovou a Taylorem Lautnerem. Všichni herci rozdávali autogramy a pózovali s nejvěrnějšími fanoušky před fotografy.

Dorazili také představitelé dalších rolí Nikki Reedová, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen a Dakota Fanningová. Nechyběli ani režisér Bill Condon a autorka knižní předlohy Stephenie Meyerová.

Mnoho fanoušků z celého světa v centru Los Angeles tábořilo několik dnů, aby mohli v pondělí večer být co nejblíže svým oblíbeným hercům, případně zhlédnout film ještě předtím, než v pátek oficiálně vstoupí do distribuce.

Studio Summit přichystalo pro fanoušky různé akce včetně maratonského promítání předchozích dílů ságy.

V závěrečném díle milostného příběhu musí Bella Swanová (Stewartová) a Edward Cullen (Pattinson) chránit svou dceru Renesmee před úklady nepřátel.

,