- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmyz, fazole pinto, produkty obohacené o levanduli a ashwagandhu. Tyhle potraviny prý budeme zanedlouho jíst, přijdou do módy. Že se vás trendy v jídle netýkají a nenecháte se ovlivňovat? Necháte, ani o tom nevíte. | foto: Shutterstock
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Foodmo. Tak se říká pocitu, jímž trpí ti, kteří sledují nové recepty, blogy o jídle, diety... zkrátka trendy ve stravování. V podstatě se bojí, že něco promeškají a že se nestravují tak, jak velí poslední výzkumy a doporučení. Je to podobné, jako když se chce někdo oblékat podle rychloobrátkové módy, rozdíl je pouze v tom, že nejde o to, co si dát na sebe, nýbrž do sebe.
Přiznala, že z raw stravy má vážné zdravotní problémy - anémii, zácpy, průjmy, dva roky bez menstruace, a proto po konzultaci s lékaři už několik měsíců potají konzumuje ryby a vejce. Potají proto, aby mohla dál ve velkém prodávat raw veganské jídelníčky.
Připojte se ještě dnes a získejte: