Zdeněk Pohlreich je známý šéfkuchař, jehož proslavila nejen jeho gastronomická dovednost, ale také velice svérázné moderování kulinářských televizních pořadů Ano, šéfe!, Na nože!, Šéf na grilu, Česko vaří s Pohlreichem, Už dost, šéfe!, Teď vaří šéf!, Rozpal to, šéfe! a Vařte jako šéf! Provozuje pražské restaurace Café Imperial a Divinis a také učí na Střední škole gastronomické a hotelové. | foto: Michal Sváček, MAFRA

Pohlreich: My Češi jsme rasisti. Ukrajincům bychom měli líbat zadek

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Po deseti letech odešel z pořadu, který z něj v padesáti letech udělal bez nadsázky superstar. Ačkoli radit méně úspěšným kolegům už Zdeňka Pohlreicha nebavilo, z obrazovky TV Prima nezmizel nadobro.

Kuchyň před kamerou vyměnil za gril pod širým nebem. Co se díky Ano, šéfe! dozvěděl o Česku a jak se dívá na současnou gastronomii? „Stárnu, některé věci už mě nebaví,“ hodnotí současné trendy.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
, Téma

Hovory na talíři