Máme tu hodně italských, francouzských nebo asijských restaurací, ale španělská kuchyně je u nás popelkou. Proč zrovna vy jste se dal právě na tuto specializaci?
Vlastně to bylo náhodou. Vyučil jsem se kuchařem, protože pocházím z rodiny, která měla hotel, můj děda byl výborný barman, máma i táta studovali hotelovku, brácha je vyučený v oboru. Takže jsem se doma v Mariánských Lázních vyučil a pár let jsem tu i pracoval.
Jenže táta nás s bráchou pořád pošťuchoval, ať jdeme ven na zkušenou. S přítelkyní jsme odjeli do Itálie, ale tam to nebylo až takové, jak jsme si vysnili. Ale přátelé majitele hotelu, kde jsme pracovali, nám doporučovali: jeďte na jich Anglie, tam je dobrá gastronomie, takže jsme skončili v Brightonu, kde jsem si nakonec dodělal vzdělání a vystudoval hotelovou školu.