Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zvítězila láska a priority, říká o manželovi Kolečkovi modelka Vignerová

Aneta Vignerová (36) promluvila v rozhovoru pro iDNES.cz o manželovi, režisérovi a scenáristovi Petrovi Kolečkovi (40), se kterým má dnes už čtyřletého syna Jiříka. Popsala také, jak to má její partner s oblékáním a přiznala, že chápe, proč byl bulvár předloni denně plný článků o jejím muži a jeho vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou (32).

Jsme na focení v ateliéru. Málokdo by dnes řekl, že už jste maminkou. Jak se pro vás změnilo vnímání intimity před objektivem fotografa poté, co se vám narodil syn?
Těžko říct. Člověk se k té práci rád vrací. Má to teď i trochu jiný odlesk. Díky životní roli matky si je pak člověk v těch jiných rolích jistější. Na focení jsem se těšila, cítím se tu dobře.

Máte tu léty ověřený tým, fotografa Lukáše Dvořáka a slovenského návrháře Michaela Kováčika. To dělá také hodně.
Určitě ano. Skvělý tým lidí je důležitý k tomu, aby vytvořil to nejlepší prostředí pro to, aby vznikaly samé dobré věci. Snažila jsem se vybrat ty nejlepší lidi a to oni dva jsou. Jsem za to ráda a těším se na výsledek. Atmosféra je tu příjemná, je to celkově super.

Kdybyste se ohlédla za svým já, třeba před dvanácti lety, tušila byste, že ještě v roce 2024 budete pořád stále tak žádaná a produktivní?
Já jsem za to moc ráda. Proto také to dnešní focení vzniká. Člověk musí stále přicházet s něčím novým a kreativním. I po Miss ten zájem o mě pořád je, za což jsem velmi ráda. Jsem jedna z mála někdejších missek, která se tím stále dál živí. Je důležité dávat klientům neustále zpětnou vazbu.

Ten čas tak letí❤️

10. května 2024 v 21:26, příspěvek archivován: 13. května 2024 v 13:27

Člověk musí jít s dobou, občas to chce i změnu image. Vizuální proměnou prošel nedávno i váš manžel, režisér Petr Kolečko. Jak moc velký na tom máte podíl?
Péťa je umělec hlavně hlavou. On tyhle věci úplně tolik neřeší. Na druhou stranu není pravda, že se mu různé věci vizuálně věci nelíbí. Ale to jsou dvě rozdílné věci. Spíš na to nemá čas a je rád, když ho někdo hezky oblékne a on se pak cítí dobře. Moc to nerozeznává, ale když už to na sobě má, tak to dokáže ocenit a je za to moc rád. Občas se snažím do toho jeho oblékání vstoupit. Tím, že to je má práce, je to pro mě přirozená věc.

Vážíte si toho, že se pomyslné divoké peřeje ve vašich životech zklidnily a český bulvár už neprobírá váš vztah jako dříve?
Určitě ano. Nejen já, ale všichni zúčastnění jsou myslím rádi, že už nás nahradili jiní. Pochopitelně. Bylo to tehdy velké, takže se v tom spousta lidí možná i našla. Dneska už to nějakým způsobem s odstupem času vlastně chápu, že to bylo pro lidi velmi zajímavé.

Když dojde na lámání chleba ve vztahu, jak velkou roli v tom hraje dítě a to, že člověk už nemyslí jen sám na sebe?
Dítě hraje určitě velkou roli, stejně tak další věci, třeba věk a zkušenosti. Věřím, že tady zvítězila láska nad vším ostatním. Pro urovnání priorit je někdy důležité, aby se podobné takové hrůzy staly, aby si to ten člověk uvědomil a ten vztah upevnil. Bohužel.

Kolečkovi a Vignerové přeji hodně lásky, tolerance a štěstí, říká Nesvačilová

Žasnete nad sebou někdy, jaká se z vás postupem času stala žena, například v porovnání s tím, když vám bylo jedenadvacet?
Ano. Ten rozdíl je velký. Ale základ je tam pořád stejný. Jen to člověk různě obrušuje a brousí. Já si to nějakým svým směrem vedu už několik let. Všechno se pořád přirozeně vyvíjí. Nic bych nemazala a neměnila.

Dnešní doba přeje naštěstí i zralým ženám. Například modelka Simona Krainová je v jedenapadesáti letech stále krásná. Je to i váš cíl? Mít stále ten status ikony?
Určitě si to přeji. Je důležité nabízet to, co si trh žádá. Snažím se tímhle směrem jít a jenom to kvituju. Pro ženy je to také skvělé. I ve věku nad čtyřicet let chtějí být samozřejmě pořád krásné a in. Není to jen o tom, že ve dvaceti letech jste modelka. Musíte jít stále dál příkladem. Ženy potřebují pořád nějaký vizuál, kterým se třeba řídí, nebo ho mají jako inspiraci.

Neztrácíte svoji tvář. Odoláváte kolikrát tlaku okolí? Tolik modelek a hereček se mění, mnohdy až úplně k nepoznání. Jste na toto konto k sobě upřímná a máte se ráda?
Ano. To je asi základ zdravého sebevědomí. Je to velmi osvobozující. Ukazuje se v tom i to, jaký ten který člověk je a co je pro něj důležité.

Autoři: ,
  • Nejčtenější

Žádná tajná bokovka. S manželkou jsme rozvedeni, překvapil Petr Nedvěd

28. května 2024  22:27

Generální manažer české hokejové reprezentace Petr Nedvěd (52) byl po divoké oslavě zlaté medaile z...

Brankář Dostál zklamal fanynky. Randí s finskou volejbalistkou, bývalkou Nečase

30. května 2024  12:37

Neprůstřelný gólman Lukáš Dostál (23) byl hvězdou letošního mistrovství světa v hokeji. Nadšení z...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Někteří mě mají za zlatokopku. Nenesu to lehce, říká manželka Ondřeje Kepky

28. května 2024

Seznámili se na vysoké škole, kde on byl pedagog a ona studentka. Jsou spolu přes devět let a v...

Hana Vagnerová: Nikdo v USA neříkal, že bych měla být vdaná a mít děti

2. června 2024

Herečka Hana Vagnerová (41) žila střídavě v Česku a USA. Aktuálně má za sebou natáčení amerického...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Modelka Huntington-Whiteleyová se vyfotila nahá. Přestaňte, jste matka, píší jí

3. června 2024  11:40

Britská modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteleyová (37) zveřejnila na Instagramu fotku, na...

Hejt není názor, říká Arichteva. Žena herce Blažka jí doporučila plastiku prsou

4. června 2024  12:24

Herečka Veronika Arichteva (38) se stala terčem kritiky manželky herce Filipa Blažka (50). Jolana...

Brankář Petr Čech promluvil o smrti bratra. Původně je z trojčat

4. června 2024  10:43

Bývalý fotbalový brankář Petr Čech (42) vždy tvrdil, že pochází z dvojčat. V rozhovoru pro pořad...

Heidi Klumová oslavila 51. narozeniny nahá u bazénu. Každý jsme nějaký, říká

4. června 2024  9:10

Heidi Klumová oslavila 51. narozeniny s o sedmnáct let mladším manželem, bývalým členem skupiny...

Karel Heřmánek mladší píše film a vede divadlo. Bratr ho opustil

4. června 2024

„Kdo jsem, proč tu jsem a co mám dělat,“ klade si Karel Heřmánek ml. v roli Hamleta zásadní otázky....

Vznikající nádor v těle signalizuje celá plejáda příznaků, říká neurochirurg

Premium Narodil se v USA, zkušenosti sbíral i ve světě, ale doma je v Praze. Specialista na operace mozku Jan Šroubek si nyní...

Posedlost sexem, tíže lásky, nekrofilie. Gejšin příběh zmátl Japonsko

Vine se jím sex, mocná záliba v sexu. Rovněž láska. Neukojitelná, doslova vražedná. Onen příběh se odehrál v kulisách...

Žádná tajná bokovka. S manželkou jsme rozvedeni, překvapil Petr Nedvěd

Generální manažer české hokejové reprezentace Petr Nedvěd (52) byl po divoké oslavě zlaté medaile z mistrovství světa...

Brankář Dostál zklamal fanynky. Randí s finskou volejbalistkou, bývalkou Nečase

Neprůstřelný gólman Lukáš Dostál (23) byl hvězdou letošního mistrovství světa v hokeji. Nadšení z něj byli nejen mužští...

Hledal jsem manželku v Africe, sbalit ženskou tam zabere sekundu, říká dobrodruh

Premium Byl na šesti kontinentech, projel 135 států a během své cesty kolem světa ujel 230 tisíc kilometrů. Parťákem mu po...