Klasické chlebíčky a jednohubky
Co by to bylo za vítání nového roku bez talířů plných chlebíčků a jednohubek? Někdo nedá dopustit na starý dobrý šunkový chlebíček s bramborovým salátem, jiný si zase nejvíc pochutná na plátku veky s krabí pomazánkou, rostbífem nebo třeba lososem. Zkuste se letos inspirovat našimi recepty:
Ještě oblíbenější než chlebíček bývají různé rafinované jednohubky nebo tapas. Ty jsou báječné i v tom, že si je každý může připravit podle své chuti a preferencí. Dobře se transportují, když se chystáte na oslavu k někomu domů. a taky jejich konzumace je jednodušší než u tradičního obloženého chlebíčku, ze kterého občas spadne okurka nebo ukápne majonéza...
17. července 2021 |
Zajímavé dobroty nejen k vínu
Máte-li trochu času a duši umělce, určitě se při přípravách na mejdan roku nespokojíte s kupovanými lahůdkami, retro chlebíčky nebo chipsy v pytlíčku. Zkuste se letos předvést s něčím opravdu zajímavým, efektním, moderním a navíc velice chutným. Zde je několik tipů, více receptů na silvestrovské pohoštění najdete v rubrice Recepty v sekci Silvestr.
Tradiční pomazánky všeho druhu
Domácí pomazánky jsou prostě jistota. Můžete je mazat na chleba, rohlíky, bagetky, krekry nebo třeba plátky okurky. Báječné jsou také jako dip, do kterého můžete namáčet tyčinky, nachos nebo kousky čerstvé zeleniny.
Přípitek letos třeba i podle AI
Co by to bylo za oslavu, kdyby se na ní nepodávalo něco k pití. Ať už hodláte přivítat nový rok se sklenkou nealko či alko nápoje v ruce, rozhodně by to mělo být ve velkém stylu. Zde je několik tipů, ale další najdete v rubrice Recepty v sekci Nápoje.
A na závěr jedna zajímavost pro ty, kteří hledí do budoucnosti s optimismem. Co si třeba na Silvestra připít netradičně drinkem, který namíchala umělá inteligence? Právě ta dostala zadání, aby navrhla mixovaný drink, jehož základní ingrediencí je Bohemia Sekt. Měl by se hodit k vánočnímu období nebo oslavám příchodu nového roku a měl by být jednoduchý na přípravu. Jak se s úkolem popasovala? Podívejte se a případně také ochutnejte: