Pivní sýrová pomazánka

Připravte si skvělou vyzrálou pomazánku s nádechem piva.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 10 min

bez uležení

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    162 KCal

    7 %

    7 %

  • Energie

    678 KJ

    7 %

    7 %

  • Sacharidy

    6,8 g

    8 %

    7 %

  • Vláknina

    0,2 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    16,5 g

    26 %

    24 %

  • Tuky

    6,0 g

    9 %

    9 %

  • nasycené

    3,6 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Tvaroh rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, papriku, kmín, sůl, pepř, pivo a důkladně promícháme. Pomazánku přendáme do krabičky s víčkem a necháme při pokojové teplotě zrát alespoň 5 dnů.
  2. Pomazánku můžeme podávat třeba s čerstvým pečivem a ozdobit pažitkou.
Autor:

Podobné recepty

Ředkvičková pomazánka s bylinkami

Připravte z ředkviček báječnou svačinu.

Vejce plněná salátem z lososa a pomeranče

Skvělé vajíčkové jednohubky.

Paprikové koláčky

Tip nejen na pochutnání k vínu, ale i na skvělou svačinka do školy nebo do práce.

Závin se zeleninou a vejci

Pokud nemáte chuť na sladkou variantu závinu, upečte si slanou. Pochutnáte si.

Závin se zelím a uzeným masem

Pokud nemáte chuť na sladkou variantu závinu, upečte si slanou. Pochutnáte si.