Jehněčí kotletky, grilovaný česnek a pyré ze špenátu a divokého česneku | foto: Radek David

Punčochář, Svoreň, David. Velikonoční inspirace od špičkových kuchařů

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Jan Punčochář, Petr Svoreň i Radek David patří mezi výrazné postavy české gastronomie. Podívejte se, jaké pokrmy vaří v tomto období. Podělili se s námi o svoji velikonoční inspiraci a nabídli jarní recepty, podle kterých to můžete vyzkoušet i vy.

1. Jan Punčochář

Jan Punčochář zhruba před rokem otevřel svou restauraci U Matěje, která chce vařit česky, nebo možná spíš česko-rakousky, protože vnímá propojenost těchto kuchyní. S tím, že tradiční vaření chce trošku odlehčit.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se