Úterý 30. listopadu 2021, svátek má Ondřej
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 30. listopadu 2021 Ondřej

Václav Frič

Šéfkuchař Václav Frič vařil v Praze v nejlepších podnicích, nakonec se rozhodl vrátit a usadit se v rodných Čakovičkách a postavit si tam hospodu Na Pekárně.

Sněžit nemusí, ale zkuste nej recepty na svatomartinskou husu a rohlíčky

Svatomartinská husa s chlupatými knedlíky a zelím + stepy
6. listopadu 2021

Svátek svatého Martina je doslova za dveřmi, takže je nejvyšší čas začít s přípravami. Pokud jste...

VIDEO: Kuchař Václav Frič oslavil otevření okresů zabijačkovým jarmarkem

Václav Frič jako hlavní kuchař a bavič nesměl chybět u prodejního pultu.
20. dubna 2021

Konečně se něco děje, říkali si návštěvníci zabijačkového jarmarku, který uspořádal šéfkuchař...

Kuchař je řemeslník, který si může špínu s chutí olíznout, říká Václav Frič

Václav Frič je nejen výborný kuchař, ale zároveň i bavič a učitel, což dodnes...
16. října 2020

Premium Pětadvacet let vařil Václav Frič v Praze v nejlepších podnicích. Nakonec se rozhodl vrátit a usadit...

PORADNA: Nedokážu obyčejné knedlíky, ale ty z obchodu nejsou k jídlu

Hotový knedlík by měl být soudržný, nerozpadat se a v jeho struktuře by měly...
9. října 2020

Kdysi se říkalo, že dokud se budoucí nevěsta nenaučí uvařit knedlík, nemůže se vdát. Zdánlivě by se...

Uvařte si české menu s výraznými chutěmi perníku, povidel a višní

Kližka s perníkovou omáčkou
25. ledna 2015

Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně je velký milovník a popularizátor klasické české...

Čtyři finty pro ztracené vejce tak, aby se vám vždycky povedlo

Ztracené vejce je například základním stavebním kamenem pochoutky vejce
4. prosince 2012

Televizní kuchaři milují recepty se ztraceným vejcem. Má to znít, jako že toto je nejvyšší meta...

Gurmetův podzimní průvodce: nejlepší restaurace, trhy, víno a knihy

Ilustrační snímek
9. října 2011  10:06

Jestli si máte na podzim vybrat jen jednu restauraci, kam zajít na dobré jídlo, navštivte podnik Na...

VIDEO: Pohlreich a Frič se uznávají, kvůli svíčkové by se ale možná poprali

Hotová srnčí svíčková
3. listopadu 2010

Kuchařská show Na nože! je nejen zábavným televizním pořadem, ale občas může odhalit i jemné...

Svíčková, tatarák, steak. Naučte se je připravit vaše nejoblíbenější jídla

15. srpna 2010

Vybírali jste z padesátky jídel a trojice pokrmů, které získaly nejvyšší počet hlasů, neobsahuje...

Nejlepší recepty ze zvěřiny: jelení hřbet nebo divoká kachna

24. října 2009

Zvěřina nepatří mezi nejlevnější masa, proto se pořád řadí mezi lahůdky, které si dopřáváme spíše...

VIDEOKURZ VAŘENÍ: Pozvěte kámoše na grilovaná žebírka

6. srpna 2009

Češi grilování propadli. A skutečně, přátelé, pivo a voňavé masíčko, to je ideální program na volné...

VIDEO-KURZ VAŘENÍ: Salát, s nímž dáte pikniku šmrnc

25. července 2009

Horké letní odpoledne ve dvou, na dece v parku čas nijak nepospíchá, lahev dobrého vína je už...

Šéfkuchař při testu masa nadával, vadily mu marinády

24. července 2009  11:03

Když šéfkuchař Václav Frič griloval testovaná masa, z nichž třetina vzorků v testu MF DNES...

Vášnivý kuchař Václav Frič: chlapské kuchyni musíte dát svoje srdce

13. července 2009

V kuchyni je třeba umět riskovat, nebát se a hlavně vařit s vášní. Povede-li se vám to, budete...