Móda z Brna: Plné dekolty nadělaly parádu, odhalený rozkrok byl vulgární

  • 35
Po delší době, kdy to kvůli koronavirovým omezením nebylo možné, se opět konají plesy. Na jeden do Brna vyrazily i známé tváře. Jejich outfity na Diamantovém plese ohodnotil módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: NELA SLOVÁKOVÁ

90 %
Nela Slováková (Brno, 19. března 2022)

Na první pohled nádherné šaty, které by obstály i na červeném koberci. Krásné jemné zdobení z krystalů v dekoltu a pasu, nádherný střih s vycpanými rameny. Na pohled druhý se ovšem leknete, že vidíte něco, co byste rozhodně na plese vidět neměli. Boční rozparek je až vulgárně otevřený. Stačilo by posunout ho o pět centimetrů, tím ho trochu zavřít a vše by bylo na důstojné a elegantní úrovni. Jinak vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková ale vypadá úchvatně a naprosto božsky. V podstatě není co vytknout.

Případ druhý: EVA DECASTELO

100 %
Eva Decastelo (Brno, 19. března 2022)

Moderátorka Eva Decastelo vsadila na své nejsilnější zbraně a sice na dekolt a rudou barvu. Obojí zaručuje vždy velkou pozornost a trefu do černého, či nyní spíš do červeného. Spadlá ramínka odhalují klíční kosti, což je další z ženských zbraní. Šaty tím působí elegantně, ale neskutečně sexy. Krásné je i zpracování a řasení sukně. Trošku bych změnil účes. Přesto je moderátorka nádherná.

Případ třetí: BARBORA MOTTLOVÁ

90 %
Barbora Mottlová (Brno, 19. března 2022)

Šaty od návrhářky Šárky Ordošové oblékla na Diamantový ples herečka a modelka Barbora Mottlová. Krásně zdobený model s hlubokým výstřihem jistě lákal hodně pozornosti. Šaty skvěle padnou a myslím, že se Barbora nemá za co stydět. Nebál bych se dát trošku zdobné krajky i do dekoltu a udělat tak model zajímavějším. Irituje mě ovšem velký přívěsek na krku, určitě bych zvolil jemnější náhrdelník, jelikož šaty už jsou tak dost zdobné. Make-up i vlasy jsou božské.

Případ čtvrtý: DENISA NESVAČILOVÁ

100 %
Denisa Nesvačilová (Brno, 19. března 2022)

Krásná, elegantní a sexy. To byla róba herečky Denisy Nesvačilové. Zde se činila návrhářka Hermine Khalaf Pogosyan. Tmavé pouzdrové šaty s rozparkem a vlečkou jsou vždy správná volba. Navíc doplněné o velký náhrdelník a stejně zářivou kabelku. Velice působivý je make-up a vzdušný účes. Za to tleskám.

Případ pátý: TAŤÁNA MAKARENKO

95 %
Taťána Makarenko (Brno, 19. března 2022)

Kreativní, zářivé sexy šaty vytvořil pro šéfku soutěže krásy Taťánu Makarenko Laho ateliér. Zajímavý je dekolt a střih na jedno rameno. Ale velice mě překvapila délka šatů, která není zjevně upravená na výšku bývalé modelky, proto se šaty dole zbytečně řasí. Vizáži nejde nic vytknout, naopak musím pochválit. Makarenko vypadá vždy jako bohyně a tak je tomu i nyní. Ubírám body za zmiňovanou délku šatů.

Případ šestý: REGINA ŘANDOVÁ

20 %
Regina Řandová (Brno, 19. března 2022)

V případě herečky Reginy Řandové by šlo udělat několik elegantních outfitů, proto moc nechápu, proč to skončilo u staromódní, smutné, černé róby s nudným střihem a levným zpracováním. Originalita na bodu mrazu. Stejně tak je nevhodný náramek a boty na platformě s otevřenou špičkou. Patří do trošku jiného podniku. Šátek je chytrou volbou, když žena nechce mít odhalená ramena. Jde ovšem o zbytečnost, když lze zvolit jiné šaty, ve kterých se bude cítit hezky. Vlasy bych vyčesal nahoru, jelikož tento účes zbytečně zakulacuje hlavu.

Případ sedmý: ŠÁRKA KAŠPÁRKOVÁ

30 %
Šárka Kašpárková (Brno, 19. března 2022)

Na zdobení přeplácaná, o délku spodničky ochuzená a nezačištěná. To je róba sportovkyně Šárky Kašpárkové. Průhledná síťka v dekoltu je poněkud staromódní a přidává na věku. Spojení korzetu a sukně mi přijde nedomyšlené a zvláštní tím, že je ušité nakřivo. Absence nějakého alespoň jednoho jemného šperku také nepřidala na bodech. Musím ovšem  pochválit make-up.

Případ osmý: OSMANY LAFFITA

95 %
Guy Pascal Gheysens a Osmany Laffita (Brno, 19. března 2022)

Návrhář Osmany Laffita zná velice dobře zásady pánského společenského oblékaní a je to také vidět. Krásný smoking ozvláštněný o zdobení na ramenou působil kreativně a vybočuje z davu jinak nudných a stejných smokingů. Stejně tak originální je i detail velkého sametového motýlku. Jen ty zabarvené brýle z 90. let bych nechal občas doma, nebo je vyměnil za čistý průhledný model.

Kdo na Diamantovém plese vypadal nejlépe?

celkem hlasů: 4820
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pátek 30. června 2023. Anketa je uzavřena.