Hosty silvestrovské Primy budou Tři tygři | foto: Prima TV

Ze seriálu sKORO NA mizině došli Tři tygři až na silvestrovskou Primu

  • 2
Nekorektní silvestrovskou zábavu slibuje na Primě moderátor Honza Dědek se Třemi tygry. Jde o seskupení herců ostravského Divadla Mír, jež tvoří Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro a Vladimír Polák, kteří se proslavili v seriálu sKORO NA mizině.

V talk show 7 pádů Honzy Dědka patří právě rozhovory se dvěma ze Tří tygrů k nejsledovanějším, jen na YouTube mají dohromady už bezmála čtyři miliony zhlédnutí. Také patnáct set vstupenek na natáčení silvestrovské show zmizelo během osmačtyřiceti hodin. 

Proticovidová opatření sice poté nedovolila natáčení s plně obsazeným hledištěm, ale pořad nakonec vznikl pouze pro televizi, výhradně za účasti komparzu a při dodržení platných hygienických podmínek. „Zato obsahu se meze nekladou,“ vzkazují hosté, kteří převedou improvizační scénky.

Po Třech tygrech následují na Primě Silvestrovská Partička a sestřih letošního ročníku soutěže Česko Slovensko má talent. Nova na poslední večer roku zařadí  show Utrženi ze řetězu!, jíž provedou Aleš Háma a Ondřej Sokol, silvestrovský pořad ČT bude patři Jiřině Bohdalové.