Hotový mazanec

Hotový mazanec | foto: Jiří Savinec

Mazanec, beránek a jidáše. Ukažte, co jste upekli na Velikonoce

  • 2
Velikonoce jsou typické několika tradičními pokrmy, jako jsou mazanec, beránek, pletýnky, ale i aspiky a tlačenky. Vyfotografujte, co jste uvařili a upekli na Velikonoce, přidejte recept. Rádi se podělíme s ostatními čtenáři.

Recept na velikonoční mazanec si můžete přečíst například tady i s postupem krok za krokem. Překvapivý pokus o pečení mazance bez vajec jsme vyzkoušeli s cukrářkou Ivetou Fabešovou. 

Když vás už nudí klasický beránek, můžete vyzkoušet variantu s brusinkami. Nemusíte se omezovat na klasické pečení, klidně se podělte o další recepty jarních pokrmů spojovaných s Velikonocemi.

Zde přidávejte své fotografie a recepty

Fotografie, nejlépe šířkové, by měly mít minimální velikost 640 bodů, ale to už dnes mnohonásobně lépe dokáže každý fotoaparát v mobilním telefonu. Do receptu napište nejen základní suroviny, ale i postup přípravy.