Takto by podle olympioniků měl vypadat oběd ze závodky. | foto: Milan Sahánek

Vepřo knedlo zelo na soutěži neoslní, říká mezinárodní rozhodčí Sahánek

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Milan Sahánek je v Česku jediným kuchařem s nejvyšší licencí, která ho opravňuje stát se porotcem na nejprestižnějších mezinárodních kulinářských soutěžích. Právě se vrátil z kuchařské olympiády IKA ve Stuttgartu.

Po sametové revoluci se po nestorovi českých kuchařů Ladislavu Nodlovi stal na čtyřleté olympijské období kapitánem národního týmu kuchařů České republiky, který velmi úspěšně reprezentoval naši vlast na nejvýznamnějších světových soutěžích. Je držitelem mnoha kulinářských ocenění, mimo jiné  získal i dvě zlaté medaile z kuchařské olympiády IKA v různých soutěžních kategoriích. Teď tam jezdí jako porotce.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se