Pavlína Lubojatzky

Pavlína Lubojatzky | foto: TV Nova

Protekce? Určitě ne. Punčochář mě neměl v lásce, říká Pavlína z MasterChefa

  • 37
Foodblogerka Pavlína Lubojatzky (25) šla do MasterChefa proto, aby se zviditelnila. To se jí bezpochyby podařilo, zná ji snad celé Česko. Kuchařka zavzpomínala na účast v kulinářské soutěži i na porotce. Její manžel Martin prozradil, zda se doma hádají a čím chtějí své příznivce v budoucnu překvapit.

„Myslím si, že u porotců jsem oblíbenkyní rozhodně nebyla. Možná jsem měla malinko blíže k Radkovi Kašpárkovi, ale myslím si, že třeba Honza Punčochář mě neměl úplně v lásce. Rozhodně ne, že by mi nadržoval. Přemek Forejt byl naprosto nestranný,“ říká Pavlína Lubojatzky k údajné protekci v kulinářské soutěži v rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách.

Účastnici MasterChefa chodí každý den tisíce nenávistných e-mailů a zpráv, od sprostých nadávek až po výhrůžky smrtí. Životní oporou a zároveň parťákem v kuchyni je pro Pavlínu nejen v těchto chvílích její manžel Martin Lubojatzky. Před Pavlíninou účastí v soutěži MasterChef Česko zhubli oba společně díky vlastnoručně připravovaným „krabičkám“ pětadvacet kilo.

„Reakce veřejnosti se už po nějaké době nedaly zvládat. Našli jsme si specialistu na sociální sítě, který nám pomáhá filtrovat veškeré negativní zprávy. Hodně se teď se ženou věnujeme našemu foodblogu, kam dáváme své recepty. Z těch by časem měla vzejít speciální kuchařka,“ říká.

Manželé spolu tráví hodně času. Pavlína je známá svou emotivní povahou. Dojde někdy i na hádky? „Je tam samozřejmě jistá výměna názorů. Bydlíme tady spolu a zároveň v tomto bytě společně pracujeme. Není to tak, že bychom se hádali, ale lidé mají občas různé názory,“ dodává foodbloger Martin Lubojatzky.

Pamatuju si, jak mi někteří říkali, že to nedám a že stejně všechna kila naberu brzo zpátky.

Nikdy se nenechejme odradit od svých snů.

#motivace #rovnovazim #sdilenimotivuje #makamnasobe #nevzdavamse

13. října 2020 v 18:08, příspěvek archivován: 19. října 2020 v 10:45

Považujete humbuk kolem Pavlíny z MasterChefa za kyberšikanu?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 sobota 31. října 2020. Anketa je uzavřena.

22. září 2020