Premium

Získejte všechny články
jen za 49  Kč / 1. měsíc

Klára Jandová

Herečka Klára Jandová (* 15. 11. 1979) je známa ze seriálů Chlapci a chlapi, Rodinná pouta nebo Cesty domů a pohádek Král sokolů či Šťastný smolař.

VIDEO: Mnoho povyku pro lajk. Na Jezerce hrají o vlivu sociálních sítí

Střet generací, vliv mobilů a sociálních sítí na dnešní mezilidskou komunikaci se rozhodlo vzít na paškál pražské Divadlo Na Jezerce. V autorské novince Mnoho povyku pro lajk se hlavní roli představí...

22. května 2023  10:40

Nemusím už do smrti pracovat. Takže teď nedělám nic, říká Krejčíř

Tomáš Krejčíř (50) se pochlubil, že je až do smrti finančně zabezpečený a nemusí pracovat. S manželkou loni prodali oftalmologickou firmu. Herec a moderátor si ale občas k filmování odskočí. V...

6. dubna 2022

Z paroží a kostí tvoří umělecká díla. Obdivují je i v Grónsku

Když před lety začal dnes pětašedesátiletý Miroslav Třmínek z Mariánských Lázní vyřezávat zvířata z paroží, ani zdaleka ho nenapadlo, že se jednou se svým koníčkem dostane do České knihy rekordů....

21. března 2021  10:03

VIDEO: Znovu bodoval v Houstonu. Podívejte se na oceněný film Válka

Před lety Marek Dobeš se svou prvotinou Byl jsem mladistvým intelektuálem v Houstonu vyhrál zlato, nyní na zdejším festivalu získal bronz za minutovou Válku, kterou natočil s Filipem Blažkem, Klárou...

3. května 2017  16:45

Autor Kajínka se ocitl V opilosti třikrát jinak

Scenárista Kajínka Marek Dobeš našel v titulním hitu alba Marka Ztraceného V opilosti inspiraci pro stejnojmenný krátkometrážní povídkový film. Ve třech epizodách hrají Pavel Nový, Romana Jákl...

1. května 2013  6:48

Vzniká film o masové vražedkyni Olze Hepnarové, hrát ji bude Polka

Nejprve se pokusila zabít sebe, pak svou zlobu obrátila vůči jiným. Bylo jí dvaadvacet, když vypůjčeným náklaďákem úmyslně najela do lidí na tramvajovém ostrůvku. Čtyřicet let poté zamíří do kin film...

23. dubna 2012  12:01

Na Šumavu patří dítě a jezevčík. Tomáše Holého nově střídá holčička

Třicet let po takzvané šumavské trilogii s Tomášem Holým se točí podobný rodinný příběh. Jen místo kluka se lesem prohání městská holčička. Jmenuje se Tady hlídám já.

20. srpna 2011  3:45

Horor z Rosic s Pavlem Novým míří na festival do Toronta

Na pěkně strašidelnou exkurzi do rosického zámku se podívají lidé z kanadského Toronta. Respektive diváci tamního festivalu hororových filmů, kteří se rozhodnou vydat na projekci krátkého snímku...

1. srpna 2009  18:35

VKV: Morávková se popere s vážnou nemocí, oporou jí bude exmanžel

Role Dany Morávkové nabere v primáckém seriálu Velmi křehké vztahy nový směr. Tvůrci se zkrátka netají tím, že divákům opět naservírují pořádnou dávku emocí.

14. srpna 2008  15:01

Verešová: těhotná v minišatech? Klidně.

Andrea Verešová i přes své těhotenství stále předvádí pro Natali Ruden, stejně jako Agáta Hanychová, i když ta snad ještě žádný přírůstek nečeká. Jak se oblékly na party po přehlídce?

1. května 2007  18:04

Chantal Poullain chce být plešatá

Každá žena potvrdí, že salónů krásy není nikdy dost. Proto ten nejnovější, v samém srdci Prahy, přišla okouknout řada známých krásek.

30. dubna 2007

Miss Divišová: Zapáchající chlap? Není nic odpornějšího

„Každý člověk by měl příjemně vonět,“ říká moderátor Vlasta Korec. Ten se spolu s dalšími objevil v klubu Misch Masch, kde se konala premiéra nové vůně pro muže. I když se zdála být Axe Vice party...

20. dubna 2007

Vyšlo na DVD: Ro(c)k podvraťáků

Režisér Karel Janák vnesl svěží vítr do českého filmu Snowboarďáky a Rafťáky. A nezklamal ani třetím filmem Ro(c)k podvraťáků.

23. března 2007

Vítězné Lvy zajaly blesky a bezmasý mejdan

Sobotní dvaadvacátá hodina, přímý přenos a s ním i oficiální část předávání Českých lvů končí. Domů se však nikdo nežene - začíná filmový mejdan roku.

5. března 2007  10:57

Vyskočil se chlubil novou přítelkyní, Emil Zajac nahými zadečky!

Ivan Vyskočil přišel s novou přítelkyní, Jiří Korn zase pracoval. České celebrity prožily oscarovou noc na HBO Oscar party ve Slovanském domě v Praze.

26. února 2007  11:52

Jiní hovoří o Menšíkovi, Dvořák mluví o sobě

Herecké vzpomínky či knihy o filmech jsou stálým čtenářským lákadlem. Zvláště když jde o slavná jména.

19. prosince 2006

Ro(c)k podvraťáků, překvapivě úplně jiná káva

Půl milionu diváků: pro řadu českých režisérů sen, pro Karla Janáka málem už povinnost. Stane se hitem i jeho třetí film Ro(c)k podvraťáků, jenž vstupuje do kin?

28. října 2006  11:14

Stropnický a Žilková rozjíždějí nové divadlo

V Praze ožije nové divadlo Palace Theatre. Otevře premiérou hry Kachna na pomerančích s Martinem Stropnickým a Veronikou Žilkovou.

19. října 2006  10:30

Podvraťáci troubí rozchod Janáka, Kotka a Mádla

Ro(c)k Podvraťáků, černá komedie režiséra Karla Janáka, ukazuje herecký tandem Kotek-Mádl v úplně jiných úlohách, než na jaké jsou diváci zvyklí.

18. října 2006  15:51

Jandová a její Eva se vrací do Rodinných pout

Do úspěšného seriálu Rodinná pouta se vrátí Eva, jedna z hlavních hrdinek pvní řady. Roli se opět chopí herečka Klára Jandová.

18. května 2006  12:31

Podvraťáci hlásí: Konečně je dotočeno!

Teprve na dnešní dotočnou se režisér Karel Janák pořádně vyspí. Má za sebou dvě noci za kamerou, jimiž natáčení své nové krimikomedie Ro(c)k podvraťáků včera v šest ráno uzavřel.

12. května 2006

Jandová: Za krásnou potvoru jsem ráda

Herečka Klára Jandová natáčí s Karlem Janákem snímek Ro(c)k podvraťáků. "Prošla jsem castingem a roli jsem přijala hned - jsem za ni moc ráda, je to krásná potvora," prozradila on-line

25. dubna 2006  9:55,  aktualizováno  12:23

Jandová se změnila v Mučitelku a má modřiny

Klára Jandová si o Velikonocích vyzkoušela být Mučitelkou. Musela, protože natáčení filmu Ro(c)k podvraťáků je v plném proudu.

19. dubna 2006  14:06

Letní scéna uvítá Kubišovou, Bílou i Gotta

Letní scéna pražského Divadla Ungelt, kterou vloni v červnu slavnostně otevřela Livia Klausová, ožije i letos. A nabídne hned několik uměleckých projektů.

13. dubna 2006

Kačenka z VyVolených: Modelkou? Už nikdy!!

Sněhobílé šaty, vlečky a krásné nevěsty. "Navrch krása, v zákulisí zmatek," píše však o úterní přehlídce svatebních šatů roku exkluzivně pro iDNES modelka a miss Lucie Váchová.

5. dubna 2006  16:23

Domácí elita sportovního aerobiku míří na Kladno

Praha Český sportovní aerobik sdružený v mezinárodní federaci FISAF pořádá v neděli mistrovství České republiky. Šampionát pod hlavičkou AQUILA AEROBIC 2006 proběhne v sedmi seniorských kategoriích od...

28. března 2006  16:39

Podvraťáci začali, Písařík dostal padáka

Stroje v tiskárně se rozjíždějí. Vchází ospalý Martin Písařík. Tak vznikala první scéna z nového filmu Karla Janáka Ro(c)k podvraťáků.

23. března 2006  11:12

Sestry Geislerovy dražily své adidasky

Všechny tři sestry Geislerovy - Aňa, Ester i nejstarší výtvarnice Lenka - se objevily na charitativní akci společnosti Adidas. Půbabné zrzky spolu s dalšími celebritami byly prvními Češkami, které si...

20. března 2006  15:24

Podvraťáci se chystají na svůj velký start

Rafťáci již veleúspěšně plují českými kiny a režisér Karel Janák zahajuje natáčení svého třetího filmu s názvem Ro(c)k podvraťáků.

16. března 2006  15:03

Je tu showbyznys. Bavme se!

"Jejda, to je umělé," vyjekla Sylva, když vstoupila na trávník v domě Velkého Bratra. Zažila první setkání s reality show, se světem, který umělotinou hýří.

14. března 2006  11:52

Slepého Vojtu Kotka málem srazila tramvaj

Vojta Kotek si vyzkouší, jaké to je být slepý. A to v nové hře Motýli, kterou představí agentura AP-prosper.

3. března 2006  14:29

Podvraťáci v mačkanici hledali originální typy

Stovky lidí se od rána mačkaly u vchodu do pražského Klubu Lávka. Přilákal je casting k filmu Ro(c)k podvraťáků.

27. února 2006  15:11

Celebrity představily svoje chlupáče

Víkend ve společnosti tentokrát patřil více psům než celebritám. V Top Hotelu Praha se konal třetí ročník soutěže Český šampión šampiónů. Vítězem se tentokrát stal rhodeský ridgeback. Rozhodla o něm...

9. ledna 2006  10:56

Na Harrelsona čeká česká pohádka plná rakví

Režisér Matej Mináč se rozhodl změnit žánr. Místo slz, které dominovaly jeho filmům Všichni moji blízcí a Nicholas Winton: Síla lidskosti, připravuje pohádku Šťastný smolař.

21. listopadu 2005  12:11

Kotek s Mádlem se dostanou do průšvihu

Jen co režisér Karel Janák dokončil Rafťáky, už se vrhá na další snímek. V úterý večer v pražském klubu Lávka padla první klapka filmu Ro(c)k podvraťáků

2. listopadu 2005  10:30

Ro(c)k podvraťáků hledal mladinké květinářky

Režisér Karel Janák vybíral herce do nového filmu Ro(c)k podvraťáků. Kamerových zkoušek se vedle známých tváří zúčastnili i úplní nováčci.

25. října 2005  14:25