Skupina Napořád

Skupina Napořád | foto: Universal Music

VIDEO: Kapela Napořád má nový klip ke skladbě Miláček

  • 2
Skupina Napořád, v jejíž řadách působí dva bývalí členové Chinaski Ondřej Škoch a Petr Kužvart, představuje videoklip k písni Miláček.

Scénář klipu napsal autor textu Viktor Hlobil, režie se ujal Kryštof Sadílek. Autorem hudby je zmíněný Ondřej Škoch.

Video je postavené na příběhu dvou partnerských dvojic muzikantů a prolíná se s koncertem kapely Napořád v pražské Retro Music Hall.

„Na první pohled je jasné, že v Miláčkovi jednoznačně vedou holky a klukům to docela nandávají. Chtěli jsme toto téma v klipu trochu odlehčit, dát divákům možnost se nad ním povznést a zasmát se. Náš filmařský tým přišel s nápadem na retro styl a náš příběh do něj geniálně zapadl. Koncertní závěr v klubu Retro Music Hall jsme si všichni moc užili. I po náročném víkendu jsme se tam cítili jednoduše skvěle,“ říká zpěvačka kapely Barbora Fialová.

„Natáčení klipu Miláček byl velmi silný zážitek! Cítila jsem nervozitu, ale i ohromnou radost z toho, co vytváříme společně s týmem, se kterým spolupracujeme,“ doplňuje ji druhá zpěvačka Josefína Čermáková.

Singl Miláček s kapelou nahrál letos v létě britský producent Clint Murphy, který následně produkoval i dalších pět písní. Napořád je vydají na debutové desce, kterou plánují vydat na jaře 2021. „Až se rozvolní koronavirová opatření, plánujeme dotočit s Clintem zbytek desky,“ říká trumpetista Petr Kužvart.