Krize ho přišla na miliony. „Teď musíme hlavně bojovat a přežít.“ Vláda pozastavila EET. „Takže černota ještě vzroste,“ usmívá se Pohlreich. Mimochodem, i slavný šéfkuchař musel vyhazovat personál. Přežije to? „Nevím, snad jo. Ale někdo říká, že tohle nepřežije až padesát procent hospod...“ | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Když vidíte sedět Zdeňka Pohlreicha v úplně prázdné restauraci Next Door v centru Prahy, kde jste si dřív bez rezervace skoro neměli šanci sednout, je to zvláštní obrázek. „No jo, už aby ta šaškárna skončila,“ říká do ticha známý šéfkuchař.

Máte zavřeno sedmým týdnem. Už jste spočítal, kolik vás to stálo?
No, moc veselý počítání to nebylo… 

Kolik?
No to vám samozřejmě nemůžu říct.

Miliony?
Řekněme miliony.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hovory na talíři