- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zdeněk Pohlreich v kuchyni své restaurace Divinis oceňované opakovaně michelinským Bibem. Už moc nevaří, ale snaží se ze svých šéfkuchařů udělat ještě lepší šéfkuchaře. A není mu zatěžko přivézt jim osobně do kuchyně třeba ty nejlepší citrony. | foto: MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Roli televizního šéfa už jste opustil, nicméně jak vidíte současnou situaci v české gastronomii?
Dnes restauratérsky žijeme v době, kdy se to pomalu blíží jakési diktatuře proletariátu, situace na pracovním trhu je zoufalá. Ovšem zase si díky tomu uvědomíte, jak strašně zaostalá je legislativa, která se podnikání týká. Jak strašně komplikované to je, přitom by vůbec nemuselo. A jak strašně rigidní nebo zabednění jsou lidé, kteří mají právo tyto věci rozhodnout jinak.
Připojte se ještě dnes a získejte: