Při přípravě kterého jídla si vždycky vzpomenete na maminku?
Ty nejlepší základy jako kuchař dostanete, když se doma vaří poctivě a dobře. Některé chutě od maminky mám zabudované ve své DNA. Její recepty se staly základem i mé kuchyně. Receptům jsem dal moderní podobu, ale ty chutě se snažím zopakovat. Určitě mi řeknete, že nejlepší svíčkovou jste jedl u své maminky, a u mě je to podobně.
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium
Měsíční
Roční
na 90 dní zdarma
Dvouleté
na 90 dní zdarma
Připojte se ještě dnes a získejte:
- Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
- Více než 30 000 prémiových článků od renomovaných autorů
- Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Veganský šéfkuchař vaří ve škole. Sestavit menu je velké taktizování, líčí

Vzpomínáte na buchtičky se šodó, univerzální hnědou omáčku nebo haši? Letité „šlágry“ školních...
Při grilování je teploměr naprosto nezbytný, maso se nevysuší, radí pipMaster

Češi milují grilování. V posledních letech roste obliba hovězího a také grilovaného ovoce...
V Itálii bych si restauraci nikdy neotevřel, říká grill master Daniele Govoni

Jeho příběh je hodně netradiční. Italský geodet Daniele Govoni se usadil v Praze, kde se zamiloval...
Z šesti knedlíků jsem nešťastný. Menší porce zamezí plýtvání, míní foodkritik

Nejezte blbě, zní bonmot milovníka jídla a foodkritika Pavla Maurera. Rád ochutnává, hodnotí, o...
Vařit v profi kuchyni je jiné než při soutěži, říká exporotce Masterchefa

Úkolem Marka Fichtnera je udržet v bezchybném chodu kuchyni prestižní pražské restaurace Červený...
Od čtrnácti ji živilo houbaření a prodej hub, ve městě drahé pochoutky
„Dnes považujeme houbaření za hobby, ale pro mou prababičku, pocházející z malé obce na Kladensku, to bylo náročné...
Vyrobte si příruční dřevník hned na zápraží. V zimě budete mít dřevo po ruce
Topíte v zimě v krbu nebo krbových kamnech a máte rádi nachystané úhledné hraničky dřeva? Pojďte si s námi vyrobit...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
S noblesou vyřízla líčka z vepřové hlavy a uhranula porotu MasterChefa
Soutěžící MasterChefa umějí překvapit, o tom žádná. Nicméně zručnost a lehkost, s nimiž jednadvacetiletá finalistka...
Prací v michelinské restauraci si příliš nevyděláte, říká vítězka MasterChefa
Premium Jako sedmnáctiletá ohromila porotu pořadu MasterChef Česko svým kuchařským talentem i neotřelými nápady a soutěž...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Je to britka. Jenže s dlouhými chlupy a mazlivější, což je u kočky fajn
Britská dlouhosrstá kočka je taková kočičí královna v novém, huňatějším kabátku, v němž vypadá jako medvídek. Najít ji...
Okurková pizza na sítích rozhádala jedlíky. Vzbudila nadšení i odpor
S nakládanými okurkami je to zřejmě jako s koprovou omáčkou. Jedni ji milují, druzí ji navždy vyřadili ze svého...
Nejlepší houbová omáčka je dle Punčocháře s bůčkem, Forejt vybral krk
Houbaři mají sezonu, někde to jsou žně, někde se na ně teprve čeká. Nicméně na téma houbové omáčky, na to slyší...
Box camera zpřístupnila fotografování lidem. Zaznamenala i potopení Titaniku
Nalepte na krabičku objektiv – a máte fotoaparát. O moc složitější to opravdu není. Takové jednoduché přístroje se...
Pět kroků k dokonalé fasádě. Jak postupovat krok za krokem
Fasáda je vizitkou každého domu. Vedle estetické funkce chrání stěny před znečištěním, škodlivými mikroorganismy a...

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!