- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vyrůstal v Ostravě, která se do něj otiskla. „Narodil jsem se sice ve znamení Lva, ale jinak jsem střelec,“ říká michelinský šéfkuchař a porotce pořadu MasterChef Česko RADEK KAŠPÁREK. „Nikdy dlouho nechodím okolo horké kaše. Jdu striktně po tom, co chci. Když vím a cítím, že je to tak správně, udělám to.“ Je známý jako rozhodný, zásadový a dobrosrdečný svéráz, jenž dokáže být i neústupný. V jeho labužníky vzývané pražské restauraci Field jsme si otevřeně povídali nejen o dětství na sídlišti, o období, kdy se prý choval jako rapl, ale i o dekadentním dezertu, na nějž se budou moci hosté těšit v jeho nové restauraci 420. | foto: Jan Zátorský, MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
„Narodil jsem se sice ve znamení Lva, ale jsem střelec,“ popisuje v rozhovoru. V jeho labužníky vzývané pražské restauraci Field jsme si otevřeně povídali nejen o dětství na sídlišti, o období, kdy se prý choval jako rapl, ale i o dekadentním dezertu, na nějž se budou moci hosté těšit v jeho nové restauraci 420.
Jak se máte?
Skvěle! Dlouho jsem se necítil tak dobře. Sice jsou nějaké komplikace ohledně stavby (nové restaurace v Domě U Červené lišky na Staroměstském náměstí, její název 420 je podle české telefonní předvolby, pozn. red.), ale začal jsem cvičit, třikrát týdně jedu osobní trénink s trenérem a ještě v sobotu a v neděli mám dvě kardia čili hodinovku rychlé chůze. Vyčistí mi to hlavu, váha jde dolů, celkově se cítím líp. Po třetím covidu mě to semlelo, měl jsem dušnost. A ta se pomalu začíná ztrácet, začíná se mi zlepšovat fyzička, takže teď se cítím fajn. Dnes jsem jen trošku unavený, protože jsme byli předevčírem pracovně v Berlíně, a ještě potřebuji dospat spánkový deficit.
Jen tak z něčeho se nepodělám. Nejsem žádná měkkota. S ničím se nepatlám. A víceméně můžu říct, že se mi to vyplácí.
Připojte se ještě dnes a získejte: