ilustrační snímek | foto: Shutterstock

Zimní grilování má své kouzlo, má řadu výhod, říká populární pipMaster

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Říká, že grilovat se dá cokoli. David Kubricht, který se na internetu proslavil pod přezdívkou pipMaster, na ohni kromě masa připravoval už i knedlíky nebo třeba buchty. Miluje bůček a moc rád griluje i v zimě. Co k tomu potřebujete? To se dozvíte v článku magazínu Víkend DNES.
Hovory na talíři

Při jaké nejnižší teplotě jste griloval?
Při minus 18 stupních.

Co takové grilování obnáší?
Důležité je dobře se obléknout, ideální je termoprádlo, čepice, rukavice, pořádné boty a teplé nápoje k tomu. A chce to připravovat něco, u čeho člověk nemusí celou dobu stát a hlídat. Dát jídlo do grilu, zavřít, a když se po pár hodinách vrátíte, je hotovo.

Já měl maso produkované přímo z japonského Kóbe a kilo stálo 10 000 korun. Dřív se plemeno nemohlo chovat nikde jinde na světě, dnes už to možné je, vyvážejí se embrya.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Hovory na talíři